TimeTV.ro prima TELEVIZIUNE ONLINE care aduce dezvoltarea personala mai aproape de voi

TimeTV.ro devine TELEVIZIUNE ONLINE

Acum doua saptamani va invitam pe toti cei care aveti continut propriu de calitate sa incepem o colaborare in vederea deschiderii unei televiziuni, DIFERITA de ceea ce este acum pe piata din Romania. Le multumesc pe acesta cale celor care au dat curs invitatiei noastre.

Aici puteti citi articolul in care va faceam aceasta invitatie. Mai pun odata pentru cei care au avut atentia indreptata spre altceva :).

TimeTV.ro devine TELEVIZIUNE ONLINE

TimeTV.ro devine TELEVIZIUNE ONLINE

De ce zic ca va fi diferita? Pentru ca directionam catre telespectatorii nostri DEZVOLTAREA PERSONALA. Cei care deja sunteti familiarizati cu acest termen veti avea unde sa vizionati continut de calitate. Cei care inca nu ati facut cunostiinta cu „dezvoltarea personala” va sfatuiesc sa o faceti cat mai repede. NU DAUNEAZA SANATATII…  ba din contra…  va va schimba viata. Mie cu siguranta mi-a schimbat-o.

Emisia principala va fi in intervalul 18:00 – 22:00 dupa care se reia emisia pana a doua zi la ora 18:00, cand se schimba grila pentru ziua in curs. Vom aduce in prim-plan subiecte  despre care televiziunile clasice nu vorbesc pentru ca sunt prea ocupate sa promoveze prostia si vedetele de carton sau sunt prea ocupate sa puna sau sa dea jos presedinti de tara. Oricum… nu e cazul acum si articolul acesta nu este despre EI ci despre noi. Care noi?

Noi… cei care vrem mai mult, vrem calitate in viata noastra, cei care stim ca solutiile nu sunt in exteriorul nostru ci in interiorul nostru, in mainile noastre. Aceia care nu asteapta ca guvernul si politicienii sa le faca viata mai buna, cei care cautam informatia si o trecem prin filtrul gandirii noastre. Pentru acestia TimeTV.ro devine TELEVIZIUNE ONLINE. Va rugam sa ne scrieti(la contact@timetv.ro) sa ne dati feedback in privinta oricarei experiente avute alaturi de noi. Vrem sa devenim mai buni si fara sa stim care sunt defectele noastre nu o putem face. Mai jos puteti vedea programul zilei de astazi.

VINERI, 7 FEBRUARIE 2013
18:00 AUTO: Test Drive – Audi R8
18:06 The Story of stuff
18:22 DACII: Adevaruri tulburatoare (documentar romanesc despre originile stramosesti)
19:15 Liviu Pasat: Hartile mentale pe care le avem iau decizii in locul nostru
19:35 The Story of Electronics
19:42 Alina Roman: Cum sa fii inteligent emotional – promo
19:50 The Story of Solutions
20:00 Raul Petrisor: Cum sa manifesti ce iti doresti – promo
20:07 Liviu Pasat: Mediul in care traim e important
20:12 Astrologie cu MINERVA: Ce inseamna cand o planeta retrogradeaza
21:52 Liviu Pasat: Perceptia creeaza realitatea din jurul tau
22:00 RELUAREA PROGRMULUI

Va multumim si va uram VIZIONARE PLACUTA!

TimeTV.ro devine TELEVIZIUNE ONLINE si cu ajutorul partenerilor nostri ULive.ro prin intermediul carora se face streaming-ul video. Ei pot oferii solutia unei televiziuni ONLINE la cheie oricarui antreprenor dispus sa investeasca in domeniul media.

Social

Arhiva stiri