Trend operatii estetice

Operatiile estetice au devenit deja un subiect tabu, dat fiind faptul ca natura nu a fost atat de generoasa pe cat si-ar dori fiecare dintre noi.

Doamnele, cu precadere, isi doresc sa arate perfect, motiv pentru care, acolo unde este nevoie, decid sa apeleze la medicul estetician.

Cele mai frecvente operatii estetice sunt: marirea de sani cu implant de silicon, rinoplastia (corectarea formei nasului) sau liposuctia, de exemplu.

operatii estetice dr isac

operatii estetice dr isac

Dar putem arata ca pe copertile marilor reviste si fara sa apelam la bisturiu. Cum? Prin operatii estetice non-invazive. Am remarcat in ultima vreme faptul ca din ce in ce mai multe dive din lumina reflectoarelor isi modifica aspectul pometilor.

Cand am intrebat-o pe dr. Ina Isac, medic primar chirurgie plastica, mi-a confirmat ca, pe zi ce trece, tot mai multe doamne vin cu aceasta dorinta la cabinet.

De ce? Este simplu!

Trecerea timpului isi pune amprenta asupra aspectului pielii, iar pometii mai plini reprezinta un semn de tinerete.

Frumusetea si tineretea sunt asociate, in general, cu pometi proeminenti si bine conturati. Ganditi-va la pometii unui bebelus!

Sunt perfecti, iar aceasta trasatura se pastreaza in prima parte a vietii. Sa nu uitam nici vechiul obicei, cand matusile si bunicile isi trag nepotii de pometi, in semn de afectiune.

Trend in materie de operatii estetice

Trecand de etapa copilariei, pometii pot face diferenta intre un chip obisnuit si unul interesant. Stim cu totii ca pometii inalti, bine conturati sunt considerati o trasatura agreabila, de prospetime, de tinerete.

Continuarea articolului

Social

Arhiva stiri