HOROSCOP 6 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Ideea de a pleca după ce terminaţi orele sau serviciul undeva în afara oraşului nu este rea, problema ar putea fi drumurile inzăpezite. Foarte bună este şi comunicarea, dar şi dorinţa voastră de a şti mai multe şi brusc simţiţi dorinţa de a pune mâna pe o carte.

Taur

Taur – Limitele fizice sunt mai stricte decât aţi crezut. Nu vă forţaţi norocul într-o chestiune de autoritate, dacă aţi trecut pe roşu sau aţi depăşit linia continuă. Acţiunile voastre din trecut pot avea repercusiuni neplăcute exact asupra persoanei pe care o iubiti.

Gemeni

Gemeni – Faceţi mişcare, sport – plimbări lungi, ciclism, consumaţi-vă energia fără a forţa lucrurile şi să faceţi febră musculară. Aţi putea face unele cumpărături din târgurile săptămânale de antichităţi. Relaţiile cu sexul opus ar trebui să meargă strună. Vă surprinde că cei din familie au ceva cu voi.

Rac

Rac – In prima parte a zilei veţi fi la serviciu sau la şcoală, iar după-amiaza acasă, la treburile gospodăreşti. Cu Luna în domiciliu, cu toate problemele pe capul vostru, destul de rapid veţi reuşi să le echilibrati. Riscul de a face o criză de stomac este foarte mare aşa că mai bine lasati de la voi.

Leu

Leu – O zi liniştită poate fi momentul de care aveţi nevoie astăzi. Muzica umple spaţiul. Rezolvaţi ceea ce părea de nerezolvat pentru familie, fapt care va atrage mulţumirea acesteia. Nu trebuie decât să ştiţi să mulţumiţi pe fiecare în felul său. Stimularea stimei de sine şi temperarea ieşirilor explozive se pare că dau roade.

Fecioara

Fecioară – Ar putea fi un moment bun pentru studiu – apreciaţi în termeni reali vechile metode de învăţare. Calendarul vostru este strict si trebuie să vă ţineţi de el cu toată seriozitatea. Mai mult ca sigur, acesta este un moment minunat de a vă disciplina mintea prin studiu, educaţie sau scris. Resursele interioare şi emoţiile sunt accentuate mai ales, spre seară.

Balanta

Balanţă – Evitaţi călătoriile lungi, mai ales cele cu avionul. Nu cumva să susţineţi o lucrare siguri de reuşită şi când colo să se dovedească un mare fiasco. Puteţi descoperi o altă faţetă a credinţei sau o nouă doctrină filosofică. Sunt favorizate asigurările de viaţă!

Scorpion

Scorpion – Dinamismul vostru astăzi este benefic pentru o ieşire în forţă, o drumeţie, altceva decât să munciţi cum faceţi de obiecei. Parcă reuşiţi să vă adunaţi şi să puneţi lucrurile în ordine, chiar dacă nu aşa cum vreţi voi. Vă concentraţi greu, disensiunile cu partenera/ul nu fac decât să pună sare pe rană.

Sagetator

Săgetător – Sunteti un exemplu pentru ceilalţi pentru felul în care eliminaţi părţile emoţionale ale unei situaţii şi vă ocupaţi doar de negocieri de afaceri. Se pare însă că această atitudine vă ajută să găsiţi răspunsurile de care aveţi nevoie. Dacă este necesar, acesta este momentul să vă împăcaţi cu toată lumea.

Capricorn

Capricorn – Consilierea financiară sau întocmirea propriei balanţe de venituri şi cheltuieli vă consumă ceva timp, dar în final veţi avea perspectiva clară asupra bugetului propriu şi veţi şti şi ce anume trebuie să reechilibraţi sau să cheltuiţi pentru a rezolva şi problemele de acasă.

Varsator

Vărsător – Iluzia unor planuri din aplicarea cărora să iasă mulţi bani se dovedeşte a fi simplă iluzie. Cel mai fragil în acest moment se pare că este sectorul comunicării. Fie nu aţi înţeles că trebuie să schimbaţi ceva în felul de a transmite şi de a cere, fie v-aţi blocat într-o dimensiune morală pe care o credeţi de nesurmontat şi blocaj rămâne.

Pesti

Peşti – Destul de multe provocări care vă pot pune imaginaţia la lucru şi cere ceva efort în relaţiile cu partenera/ul aşa că faceţi tot posibilul şi fiţi deschişi, generoşi şi iubitori. Orgoliul vă poate împiedica să obţineţi ceea ce vă doriţi. Este ca şi cum v-aţi lovi cu capul de un zid nevăzut.

Social

Arhiva stiri