O tanara a suferit arsuri de gradul doi dupa ce telefonul ei, un iPhone 5C, i-a luat foc in buzunar

O adolescenta a suferit arsuri de gradul doi, vineri, cand iPhone-ul ei a luat foc in buzunar, cand era la scoala.

iphone

Tanara, a carei identitate nu a fost facuta publica, din Maine, Statele Unite, a fost arsa pe coapsa si pe o fesa din cauza telefonului ei, un iPhone 5C, pe care il tinea in buzunarul de la spate al pantalonilor, relateaza Morning Sentinel.

Colegii de clasa au auzit un zgomot si au vazut cum fumul a invaluit-o pe eleva de 14 ani. Au ajutat-o imediat sa-si dezbrace pantalonii, ca sa poata scapa de flacari.

Adolescenta abia ce intrase la ora de limba franceza, la o scoala din Kennebunk. „Si-a dat seama imediat ca ceva era in neregula, pantalonii i-au luat foc si a intrat in panica. Toti copiii au vazut ca de la telefon a izbucnit flama„, a spus directorul scolii, Jeff Rodman.

Mama adolescentei, Judy Milligan (foto), i-a daruit acesteia telefonul in urma cu doua luni. A fost socata sa auda ce s-a intamplat si ca fiica ei a ajuns la spital din cauza telefonului.

Nu este primul caz de acest fel. Mai multe persoane au semnalat incidente similare, insa in acele situatii telefoanele erau la incarcat. De aceasta data se pare ca telefonul s-a supraincalzit, insa nu sunt cunoscute motivele.

iphone

Sursa:PRO TV

Social

Arhiva stiri