HOROSCOP 2 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Este o zi a schimbărilor minime mai degrabă, decât a unor schimbări majore, fundamentale. Armonie interioară şi sentimentul confortabil de curgere în paralel cu timpul, cu evenimentele şi cu oamenii sunt foarte accentuate astăzi aşa că vedeţi să nu faceţi vreo poznă.

Taur

Taur – Amintiri, gânduri legate de copilărie sau vreo iubire uitată, trezesc în voi dorinţa de a reveni, de a relua aşa că să nu fiţi suprinşi dacă veţi pune mâna pe telefon şi veţi suna persoana la care vă gândiţi. Comunicaţi foarte bine, nu doar cu persoana iubită, ci şi cu colegii, lucru cum nu s-a mai petrecut de multă vreme.

Gemeni

Gemeni – Simţiţi iubire, afecţiune, armonie cu ceilalţi, dar şi nevoia de a descoperi în ceilalţi frumuseţea şi echilibrul. Toate acestea vă fac fericiţi! Nu vreţi decât să vă faceţi fericită familia, dar, în acelaşi timp, vreţi să faceţi o punte de legătură între relaţia cu ei şi cu trecutul vostru, mai ales că amintirile vă tot dau târcoale.

Rac

Rac – Vitalitatea şi energia voastră vor avea impact asupra celor cu care lucraţi, mai ales. De asemenea, este o modalitate de a atrage atenţia asupra voastră şi de a vă fi recunoscute anumite merite care, să recunoaştem, vă aparţin. Ia vedeţi ce datorii aveţi pe la alţii. Poate fi vorba şi despre datorii sentimentale.

Leu

Leu – Feriţi-vă de tendinţa de a vă comporta exagerat, pentru că inerţial veţi fi omul extremelor astăzi, ceea ce nu este bine deloc dacă ne gândim la câte sunt de rezolvat şi la ce trebuie să finalizaţi, mai ales că date-line-ul lucrării bate la uşă.

Fecioara

Fecioară – Reacţionaţi oarecum exagerat la evenimentele minore, iar la cele la care ar trebui să fiţi băţoşi, bateţi în retragere. Poate şi pentru că vă simţiţi foarte puternici şi reuşiţi să influenţaţi deciziile colegilor sau ale subalternilor vis-a-vis de voi.

Balanta

Balanţă – Nu luaţi ca pe ceva personal ceea ce se discută la firmă sau în şedinţele de management, nu sunteţi voi de vină că lucrurile merg prost, deşi voi ar fi trebuit să sesizaţi acest lucru de mai mult timp şi să-l fi semnalat conducerii. Vă simţiţi mai realişti decât de obicei şi ştiti că orice moment de amărăciune va trece.

Scorpion

Scorpion – Astăzi le veţi părea colegilor şi prietenilor reci, distanţi, apatici. Este modalitatea prin care vă reclamaţi dreptul la meditaţie, poate şi pentru că destul de frecvent vă simţiţi lăsaţi pe dinafară, indiferent câţi oameni vă înconjoară. Cu toate acestea, încercaţi să găsiţi modalităţi de a fi mai aproape de oameni.

Sagetator

Săgetător – Sunt pe val, creativitatea lor uimind prin ingeniozitate şi accesibilitate. Iată măcar un motiv pentru care să iasă în faţă şi să vorbească despre planurile şi acţiunile în care sunt implicaţi. Totuşi să fie atenţi, deoarece nu prea au răbdare şi accesele de violenţă atrag alte lucruri neplăcute.

Capricorn

Capricorn – Sentimentalismul şi sensibilitatea sunt accentuate astăzi şi sunteţi predispuşi să vă repliaţi în voi şi să vă dă doriţi să petreceţi mai mult timp singuri ori să munciţi/învăţaţi în singurătate.

Varsator

Vărsător – Multe discuţii şi rezolvări la telefon, astăzi! Posibil ca amintirile, gândurile despre Trecut sau chiar planuri, să revină fragmentar în viaţa voastră. Nu vă fie teamă că greşiţi! Comunicarea este foarte bună dacă aveţi ajutor din partea unui prieten.

Pesti

Peşti – Sunteţi nostalgici, sentimentali şi simţiţi că musai trebuie să fiţi aproape de cei dragi, de prieteni şi chiar de colegii de serviciu. Vă amintiţi de prietenii pe care i-aţi uitat şi îi sunaţi cu gânduri cât se poate de curate.

Social

Arhiva stiri