Povestea unei prietenii neobisnuite dintre un pui de Labrador si un cal. Reclama care a cucerit 28 de milioane de oameni

Legatura speciala dintre un pui de Labrador si un cal Clydesdale, ilustrata intr-o reclama facuta de Budweiser pentru Super Bowl, a devenit una din povestile preferate in lume zilele acestea.

labrador

Reclama a fost vizualizata de peste 28 de milioane de ori pe YouTube, in numai doua zile. Potrivit Viral Video Chart, aceasta este cea mai vizionata reclama Super Bowl de anul acesta. “Puppy Love” este continuarea unei reclame a companiei de anul trecut. “Brotherhood” spune povestea unui cal Clydesdale care s-a atasat de antrenorul sau, interpretat de actorul Don Jeanes, relateaza Washington Post.

Anul acesta, Jeanes se intoarce la ferma de cai, unde un pui de Labrador se tot strecoara pe sub gard ca sa ii tina companie prietenului sau, un Clydesdale. Cand catelusul este adoptat si trebuie sa paraseasca adapostul, lasandu-si prietenul cu inima franta, calul are o interventie dramatica.

Reclama a fost apreciata de specialistii in domeniu si de la public, in egala masura.

Sursa: Washington Post

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri