Raporturi oficiale facute de medici si specialisti confima existenta demonilor in aceasta casa. Ce pateau locatarii

Povestea unei mame cu trei copii din Indiana, Statele Unite, a fost preluata de presa internationala. Detaliile oferite de medici, politisti si preoti i-au facut pe oameni sa se intrebe daca existenta demonilor e reala.

medici

Totul a inceput cand Latoya s-a mutat, impreuna cu familia, cu chirie intr-o casa noua. Dupa cateva zile, lucruri ciudate au inceput sa se intample prin locuinta. Cei trei copii ai femeii manifestau un comportament bizar.

Intr-o seara, in timp ce mai multi prieteni se aflau in vizita in casa femeii. Latoya a mers sa vada daca fiica ei de 12 ani s-a culcat, iar cand a deschis usa a inceput sa tipe. Prietenii au urcat imediat sa vada ce se intampla si au avut un soc.

Fetita levita deasupra patului, fiind inconstienta. Cu totii au inceput sa se roage, iar dupa cateva minute, copila a cazut in pat, insa nu si-a adus aminte absolut nimic din ceea ce se intamplase.

Latoya a apelat la ajutorul unui preot, care a facut o exorcizare a casei. O clarvazatoare i-a spus ca in acea casa se afla 200 de demoni.

Incidentele au continuat si dupa exorcizare. Baiatul cel mic se inchidea in dulap si vorbea cu un alt copil, pe care nimeni altcineva nu il vedea. Mai mult decat atat, copilul a fost aruncat din cada fara ca mama sa puna mana pe el.

medici

Speriata de ceea ce se intampla, Latoya a mers cu toti cei trei copii la spital pentru a face un set de analize. In documentele spitalului, facute publice, apar declaratiile medicilor si asistentelor care s-au ocupat de ei.

In timp ce era examinat, copilul cel mic a fost izbit de perete fara ca asistenta sa il atinga.

Acestia au fost examinati si de un psihiatru pentru a vedea daca au probleme de natura psihica.

In timpul discutiei medicul a remarcat cum copilul cel mic a inceput sa mearga inapoi, sa urce pe perete pana in tavan.

Mai mult decat atat, politia din Indiana a preluat cazul, iar dupa ce autoritatile au asistat la mai multe incidente bizare in casa respectiva, s-a ajuns la concluzia ca exista ceva anormal in acea locuinta.

Latoya s-a mutat din acea casa si de atunci copiii ei au un comportament normal.

Ciudat e faptul ca o alta familie s-a mutat in casa respectiva, iar incidentele bizare nu au mai avut loc.

„Cand auzi pe cineva povestind astfel de lucruri, nu crezi, insa cand ti se intampla tie, nu ai cum sa te faci ca nu vezi. Exista mai multe documente ale medicilor, politiei, preotilor si chiar prietenilor care confirma intreaga poveste”, a declarat Latoya.

medici

Sursa: PRO TV

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri