Trendsetter la doar 5 ani.Alonso Mateo stie sa se imbrace mai bine decat majoritatea barbatilor

Micutul Alonso Mateo are doar 5 ani, dar este deja o adevarata vedeta pe net.

alonso

Baiatul a cucerit milioane de oameni din toata lumea datorita tinutelor sale pline de bun gust si stil. Nu doar hainele pe care le poarta l-au facut remarcat, ci si atitudinea cool si relaxata cu care pozeaza. In toate fotografiile, Alonso pare un adult in miniatura, imbracat cu mult mai mult stil decat majoritatea barbatilor de pe planeta.

Baiatul apare in fotografii purtand haine de designer – Tom Ford, Gucci, Dior, Dolce & Gabbana, iar lista nu se opreste aici. Si, daca va intrebati, Alonso Mateo nici macar nu are parinti celebri sau putred de bogati.

alonso

Mama lui, Luisa Fernanda Espinosa, este stilista si lucreaza ca freelancer, iar tatal lui este proprietarul unei firme care se ocupa de investitii. Amandoi castiga suficient de bine incat sa-si permita sa-si imbrace copilul cu cele mai frumoase haine, iar asta e una dintre cele mai mari bucurii ale lor.

alonso

Baietelul s-a nascut si a crescut in Monterrey, Mexico, iar de doi ani locuieste impreuna cu familia in Laguna Beach, California.

trendsetter

Imi plac costumele, tenisii si ochelarii de soare. Imi place sa ma imbrac ca tatal meu, pentru ca el are haine frumoase”, a marturisit cu candoare baietelul intr-un interviu.

trendsetter

Mama lui il lasa sa-si aleaga singur hainele: “Eu il ajut tot timpul cu sfaturi, sa-si asorteze hainele cat mai cu gust, dar el decide in mare parte cu ce se imbraca”, sustine Luisa.

alonso

 

 

Sursa: Pro TV

Social

Arhiva stiri