HOROSCOP 2014. Vezi PREVIZIUNILE pentru zodia CAPRICORN

HOROSCOP 2014. Anul care a trecut a fost un an susținut prin muncă serioasă, așa cum stă bine unor nativi Capricorn, dar și un an financiar iar această tendință va continua în 2014. Participarea la viața socială începută la sfarsitul anului trecut va continua și în acest an. Undeva în toamna anului viitor, vor trebui să echilibreze interesele financiare personale cu cele ale partenerilor și / sau ale investitorilor.

HOROSCOP-2014-Vezi-PREVIZIUNILE-pentru-zodia-CAPRICORN

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Spiritualitate a fost, la rândul ei, importantă anul trecut și-şi va continua trendul ascendent şi în noul an. Vor avea loc schimbări importante, pe termen lung, lipsa planetelor în semne de Pământ – singurii Pluto şi Venus, ultima pentru destul de scurt timp, în semnul lor reuşeşte să le dea viaţa peste cap, va fi un factor important pentru fericirea lor. Vor fi destul de puţine perioade în care planetele să tranziteze semnele pământ şi care să îi ajute efectiv. Aerul și focul vor domina, astfel , că virtuţile semnelor de pământ Taur, Fecioara şi Capricorn nu aş spune că vor fi apreciate în 2014.

Aptitudinile organizatorice și perspectiva realistă asupra vieții vor fi considerate de modă veche sau că ţin de mentalitate. Ideile abstracte și planurile nebuloase câştigă în greutate mai mult decât cele tangibile, reale. E ca şi cum omenirea ar orbita în spaţiu şi nu ar trăi pe Pământ. Vor percepe aceste lucruri ca pe nişte atacuri, se vor simţi inconfortabil, dar vor rezita. Pământul sau planeta de pământ, ca principii metafizice nu a fost eliminate, legile economiei nu au fost abrogate cu atât mai puţin cele ale naturii şi părerea mea este că acum, mai mult decât oricând, lumea are nevoie de virtuțile capricorniene.

Cu alte cuvinte, va fi un an neutru, cu excepția momentului când Jupiter va trece în Leu. Atitudinea lor cât și ei, ca persoane, le vor determina evoluţia în 2014.

Stăpânul semnului – Saturn

Culoarea specifică – negru şi maro închis.

Metalul caracteristic -plumb

Cristalele semnului – Onix, Sardonix, Agat, Ametist, Calcedonie, Cristal de stâncă,

Cuarţ roz, Jad, Lapis-Lazuli, Malahit, Ochi de pisică, Ochi de

tigru, Opal, Piatra Sângelui (Heliotrop).

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Oportunităţile

Nativii Capricorn sunt destul de cinici când se pune problema dragostei, până când ajung să se îndrăgostească şi ei, apoi, ca să parafrazăm o zicală, ar face orice pentru persoana aleasă. Jupiter stă încă mai bine de jumătate de an în Casa a 7-a a parteneriatelor, perioadă în care vor învăţa că atitudinea de ce este al meu este al meu şi ce este al tău este şi al meu, nu este benefică când iubeşti.

Vor descoperi în ei rezerve neştiute de optimism, de bucurie, de iertare și mărinimia inimii, mai ales că nativii Capricorn sunt renumiţi pentru hotărârile şi deciziile lor. Interesantă este ziua de 18 aprilie când Jupiter va face un aspect superb cu Venus aflată în trecere prin Casa Comunicării. Este o zi numai bună pentru a propune data unui mariaj, pentru a se căsători sau aşa cum li se va întâmpla şi nativilor Săgetător, să plece într-o a doua lună de miere. Alte două zile importante, ca pentru mai toşu nativii, sunt cele de 6 mai şi 8 iunie, zile în care ar putea pune în valoare relaţia sau s-ar putea valoriza pe sine în interiorul unei relaţii.

La mijlocul lui 2014, mai precis pe 16 iulie, Jupiter va trece în Casa a 8-a, a intimităţii, a sexualităţii dar şi a resurselor financiare, casă care, clasic, este sub stăpânirea Scorpionului. Din acesl moment, Jupiter va fi generos cu ei şi le va oferi o mulțime de oportunități, aşa că să se aştepte la o viaţă sexuală activă dar şi la acces neîngrădit la banii altora. Prin voinţă cuiva neştiut, ar putea fi beneficiarii unei rambursări financiare consistente sau a unor dividende generoase sau li se va propune să se alăture unui grup de oameni de afaceri pentru o investiţie pe măsură sau să ia o linie de credit de la bancă pe care o vor achita apoi, în avans. Nu ar trebui să surprindă, nativii Capricorn au ştiut întotdeauna să se apropie de oamenii care le pot fi de folos şi la fel vor face şi în 2014. Mai mult, limbajul corpului, comentariile freudiene subtile, pentru cei care trebuie să le sesizeze, îi vor ajuta să obţină ceea ce doresc sau pe cine doresc.

Noțiunile de bani, sex și putere le sunt accesibile mai ales pe 24 iulie, iar prietenii i-ar putea ajuta să fructifice cu succes şi zilele de 18 august sau 25 septembrie. Să nu semneze documente financiare după 8 decembrie când Jupiter se va afla în mers retrograd, deoarece este posibil să fie o capcană, care în acel moment, nu se vede. Oricum, nu vor întâlni un partener stabil până în februarie 2015.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Provocările

În primu rând, vor sesiza că numărul aşa zişilor prieteni a scăzut considerabil. Acest lucru se datorează Saturn, stăpânul lor aflat în Casa a 11-a, a prietenilor şi protectorilor şi unde va sta până pe 24 decembrie 2014. Acest lucru aduce o perioadă de compensare în viaţa lor socială. Saturn în Scorpion va elimina din viaţa lor acei prieteni care nu au fost decât interesaţi, reducând cercul la câţiva pe care se pot baza. Nu vor rămâne decât prietenii adevăraţi, care le-au fost alături şi la bine şi la rău.

Saturn are o calitate restrictivă și reductivă, în acelaşi timp, deosebit de puternică, el nu va permite să păstreze nimic din ce nu este bun și/sau util pentru ei, indiferent dacă acesta este un loc de muncă, iubitul sau prietenii! Capricornii vor sesiza cum le dispar unii prieteni, în preajma Crăciunului şi poate este mai bine aşa pentru că mulţi dintre aceştia, de fapt, îi invidiază şi le erau chiar duşmani, în realitate. Alții s-au depărtat pentru că trăiau de ceva vreme sentimentul că nu mai aveau un scop comun sau pentru că au plecat la un alt loc de muncă sau pentru că, pur şi simplu, s-au căsătorit şi se pregătesc să devină părinţi.

În același timp, unii din prietenii care au căzut ca muștele, s-ar putea să se fi simţit intimidaţi sau incomodaţi de poziţia Capricornilor care au o atitudine tranşantă vis-a-vis de aderarea la diverse asociații, cluburi sau cercuri de cunoştinţe; se ştie că majoritatea nativilor Capricon sunt elitişti şi preferă un anumit cerc de prieteni, datorită pe de o parte timidităţii lor, iar pe de alta neîncrederii. În alte situaţii este posibil să simtă că e prea greu să-ţi faci noi prieteni la o anumită vârstă. Ei da, Saturn obligă la muncă serioasă când vrem să ne afirmăm într-un domeniu, indiferent ce drum alegem în viaţă. Și dacă privim lucrurile din această perspectivă, este posibil ca prietenii stabili să fie tot cei vechi, conservatori şi pragmatici, ca şi ei.

Pe 13 noiembrie ar putea participa la o agapă cu prietenii şi ce li se va întâmpla aici, le va marca existenţa mult timp de-acum încolo, în sensul că ar putea întâlni pe cineva iar atracţia va fi una explozivă, viscerală chiar.

Saturn va fi în mişcare retrogradă între 2 martie şi 20 iulie, timp în care lucrurile pe care şi le doresc vor fi excluse din viața lor o perioadă de timp. Singuri vor trebui să găsească soluţii acolo unde cred că nu există şi le va fi, la fel de greu, să participe sau să organizeze evenimente sociale.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Familia, dragostea şi viaţa socială

Prin Casa a 4-a, a familiei doar ce și-a început periplul Uranus. Mare libertate de mişcare pe aici. Universul nu-i va sprijini, dar nici nu-i va împiedica în acţiunile lor, deci vor trebui să fie foarte atenţi ce fac. Voința și dorința vor face legea. Mulţi dintre nativii Capricorn vor opta şi în 2014 pentru status quo-ul pe care le-au avut în 2013.

Uranus în Casa a 4-a vorbeşte despre un trecut nebulos însoţit de probabilitatea unei educaţii de familie oarecum haotice, nerezolvată şi de multe ori, nefinalizată. Nu vor fi schimbări drastice în acest timp, eventual, se va tensiona relația cu mama, relaţie care ar fi putut fi una plină de farmec, dar, Uranus face ca nativilor Capricorn să nu le pese de ce vrea familia. Uranus aici sugerează, de asemenea, o legătură apropiată cu tatăl care ar putea fi influentă și cultivată, mai ales că nativii Capricorn au un acut sentiment de responsabilitate față de vârstnicii de acelaşi sex din familia lor. Uranus în Casa a 4-a vorbeşte despre starea lor de spirit schimbătoare și despre un comportament oscilant. Nu contează cât de mult încearcă să se stabilizeze, întotdeauna ceva va fi răsturnat sau perturbat. Siguranţa trebuie să vină dinspre tipul neconvențional care acceptă schimbările bruște din viața lui. Opiniile devin mai pronunţate odată cu vârsta , și gândurile și ideile lor sunt originale şi neobișnuite.

Marte este stăpânul Casei a 4-a. Deci, relațiile de familie, interesele familiei și nevoile casei se vor cere rezolvate în cursul anului viitor. Marte va fi până pe 26 iulie în Casa a 10-a, casa carierei ceea ce sugerează o atenţie mai mare acordată acesteia, o negpciere vizând salariul sau o altă poziţie în schema organizatorică sau pur şi simplu, o negociere a unui nou loc de muncă. Tot acum se manifestă un interes deosebit pentru dezvoltarea intelectuală și școlarizarea membrilor de familie, în speţa soţ,soţie sau copii.

Din 26 iulie apoi, Marte va trece în Casa a 11-a a prietenilor şi rotectorilor şi toată atenţia se va îndrepta spre activităţile sociale, Capricornii vor simţi nevoia să-şi extindă cercul de prieteni în ideea de a întâlni oameni care să îi ajute să progreseze, indiferent de ce căi vor urma, cu siguranţă însă că nu vor fi dintr-acelea care să facă atingere ilicitului.

Venus, planeta iubirii pentru ei, stă în semnul lor, e drept cu tot cu retrogradare aproximativ 3 luni în Casa a 2-a, casa veniturilor din muncă proprie, stăpânită clasic de Taur. Şi cum Casa a 5-a casa iubirii pentru nativii capricorn cade în Taur, iar Casa a 5-a mai este şi o casă a speculaţiilor financiare, se pare că atenţia lor va fi îndreptată spre cum să facă bani. Dragostea pentru ei se materializează în bani, cât de mulţi bani pot avea, dar să nu uite că iubirea, oricâţi bani ai avea, nu se cumpără. Venus în domiciliu, arată o mai mare atenţie asupra propriilor venituri, în special asupra lichidităţilor, odată asigurat acest flux, nu se pune problema să nu se gândească şi la sentimente, dar, totul legat, într-un fel sau altul, de partea materială.

Vor avea, în schimb un farmec aparte, pentru că nu se vor da în lături de la actele de caritate, de a merge la biserică sau să facă voluntariat. Jupiter în calitate de stăpân al Casei a 12-a indică spiritualitatea. Acest lucru se vădeşte sub diferite forme, iar în dragoste este nevoie şi de o compatibilitate spirituală și filozofică.

Capricornii iubesc oamenii, dar nu sunt recunoscuţi pentru demonstrațiile romantice şi, cu toate acestea, în acest an vor fi mult mai demonstrativi. Vor radia mai multă iubire pentru alții și vor primi înapoi înzecit. Şi cum spuneam, vor fi atraşi de tipul de oameni spirituali, de la laici la cei implicaţi în munca sacerdotală -profesori, străini, oameni de alte religii sau etnii, tipuri exotice, oameni politici, editori, psihologi și artiști sunt personaje deosebit de ademenitoare pentru nativii Capricorn. Iar cu stăpânul Casei a 12-a în tranzit prin Casa a 7-a, a parteneriatelor şi romantismului, au nevoie să simtă că această dragoste este mandatată de stele dar şi de Divin şi mulţi dintre ei vor solicita confirmarea acestui lucru de la astrologi, preoţi sau psihologi.

În 2014, intuiția lor va face minuni. Vor cunoaște iubirea atunci când se va dezlănţui și îi va ajuta să discearnă între diferite opțiuni pentru că vor avea câteva anul acesta. Cel puţin între 20 mai şi 23 iulie, vor fi momente deosebit de prielnice iubirii. Atât Soarele cât și Venus se vor alătura lui Jupiter în casa căsătoriei. Mulți nativi Capricorn vor avea bafta unor întâlniri importante, este posibil ca acestea să se producă în timp ce ei sunt implicaţi în alte relaţii şi atunci vor trebui să decidă ce îşi doresc, o căsătorie care să alunece uşor, uşor în banalitate sau o legătură care să îi facă să trăiască cu adevărat.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Finanțele și cariera

Banii sunt întotdeauna importanţi pentru nativii Capricorn, iar în ultimii ani au fost chiar mai mult de atât. Casa a 2-a a banilor proveniţi din muncă proprie este destul de puternică deoarece Venus, va intra acolo la începutul lui februarie şi va pleca abia după 18 martie. Ceea ce sugerează un focul lăuntric care îndeamnă la muncă neprecupeţită pentru îmbogățire. Există aici o concentrare, o mare dorință, o mare prioritate pentru a face bani și acest lucru este puterea de care nativii Capricorn au nevoie.

O Casă a 2-a puternică duce la bogăție, deoarece nativul Capricorn are forţa şi puterea de a depăși toate obstacolele și greutățile. Dar, în 2014, aici vor fi puţine provocări, puţine greutăţi dar şi mai puţin obstacole. Vei avea fluctuații ale finanţelor, lunare sau sezoniere, normale – aceasta stă în natura lucrurilor și de multe ori sunt cauzate de planetele care tranzitează Casa a 2-a. Dar finanțele, în general, sunt obiective, cu puţină atenţie, uşor de atins. Un alt bonus financiar pentru 2014 este trigonul dintre Saturn şi stăpânii caselor financiare Uranus,Luna şi Soarele. El sugerează că, deși Capricornuu vor lucra din greu, munca lor va da roade.

În funcţie de modul cum îşi vor câștiga banii, va creşte şi bunăstarea lor. Multe dintre tendințele financiare ale anului trecut, vor fi valabile şi în 2014, Uranus fiind o planetă transpersonală, care stă într-un semn şi într-o casă câţiva ani.

Uranus ca stăpân a Casei a 2-a, indică faptul că experimentul, creativitatea și inovaţia se regăsesc în felul în care îşi câştigă banii. În multe cazuri, sunt implicate în acest proces tehnica high tech de ultimă oră, pe care Capricornii ştiu să o folosească la propriu dar şi în calitate de investitori. În 2014 există o dorință constantă de a actualiza, a îmbunătăţi și a face să rodească banii proprii în prin investiții de anvergură și strategii serioase. Uranus spune că nu vor ţine cont de ceea ce au învăţat la şcoală ci că vor căuta să-şi traseze propriul drum, sunt dispuşi chiar să îşi asume câteva eșecuri ca să poată explora piaţa financiară pe cont propriu.

Această atitudine le oferă o abordare unică şi originală pentru îmbogățire. Viața lor financiară este și a fost neobișnuit de interesantă. Averea le poate creşte brusc, din senin parcă dar poate scădea la fel de brusc. Capricornii sunt la centru, la limita a ceea ce se numește noua economie. Informațiile, relaţiile și inovațiile în domeniu, mai degrabă decât activele corporatiste sunt adevătata lor avere.

Logica din spatele acestei noi direcţii este că dacă ei fac prima mutare, restul va urma de la sine. Investitorii profesioniști ar trebui să studieze tehnicile de piaţă pe care le oferă noua pârghie economică dar şi piaţa de acţiuni ale economiei clasice – petrol, gaze naturale, utilități – apa şi canalizare, transport și produse farmaceutice. Dacă îşi caută un loc de muncă să se orienteze către aceste industrii sau să se pregătească pentru munca acolo. Cât priveşte locul de muncă, eclipsa de Soare din 29 aprilie, va testa siguranţa acestuia. Sansele sunt că schimbările ce vor urma să le aducă totuşi o poziţie bună. Capricornii sunt întotdeauna conștienți de cariera lor, a cădea în plan secund. Statutul financiar este mai important decât recunoaşterea la locul de muncă. Vor fi ceea ce eu numesc mercenari financiari, vor merge acolo unde vor fi mai bine plătiţi.

Jupiter se va muta în Casa a 8-a după 1 august și va sta acolo până la sfârșitul anului. Aceasta este un alt semnal de prosperitate, dar altfel decât în prima jumătate a anului. Indică, de regulă, că datoriile sunt mai ușor de plătit sau un credit să fie refinanțat în rate mai uşor suportabile. De asemenea, regăsim aici abilitatea lor de a-i ajuta pe alţii să prospere iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra finanţelor personale. Dacă au afaceri, după 1 agust vor atrage sau vor accesa cu uşurinţă capital din afară. Problemele care implică taxe, redevențe și creanțe de asigurare vor fi la rându-le rezolvate favorabil. Cineva îşi va aminti de ei, soţul sau partenerul de afaceri, reuşeşte pe alte căi şi vor fi generoşi cu ei. Capricornii atinge , în general, bogăție și ei , de obicei, o câștiga.

Cu toate acestea, Capricornii care vor să-şi atingă obiectivele financiare vor trebui să renunţe la conservatorismul lor puternic, caracteristică mai puţin dorită atungi când este vorba de atins scopurile. Prudenţa lor proverbială, îi face să stea în espectativă când este vorba despre lucruri noi, ceea ce pentru ei este o mare piedică. De aceea, dacă vor să reuşească trebuie să fie dispuși să își asume o serie de riscuri, să exploreze noi tehnici manageriale şi să se implice în noi forme de comerţ. Dacă este nevoie, Capricornii să fie gata să se schimbe, să renunțe la vechile metode de lucru dovedite perimate.

Adesea aceasta însemna că nativii Capricorn trebuie să o rupă cu autoritatea pre-stabilită în firmă sau faţă de colegi, numai aşa vor fi pe drumul marilor câştiguri. Ambiția și puterea nativilor Capricorn sunt evidente, motiv pentru care este catalogat de unii astrologi drept semnul cel mai ambiţios semn al zodiacului. Cu toate acestea, există lecții de viaţă pe care aceştia trebuie să le învețe, scopul fiind acela de a-şi îndeplini cele mai înalte aspirații ale lor.

Inteligenţa, munca, eficienţa și organizarea impun o anumită distanță, dar nu îi va ajuta să ajungă departe dacă se vor purta cu răceală cu cei cu care lucrează. De aceea, nativii Capricorn trebuie să-şi cultive talentele sociale pentru a-şi dezvolta un stil social propriu asociat cu farmecul și capacitate de a obține ce doresc de la cei cu care lucrează. Trebuie să învețe să-şi exercite puterea cu grație, astfel încât oamenii să îi iubească pentru asta, o artă subtilă, la fel de subtilă ca şi necesitatea de a aduna şi a conduce oamenii spre materiliazarea scopurilor sale. Pe scurt, Capricornii au aceleşi daruri sociale ca şi nativii balanţă, doar că trebuie să înveţe de la aceştia să şi le şi le pună în valoare. Odată asimilat acest lucru, Capricornii vor fi pe drumul dobândirii succesului în cariera lor. Ambițioşi, nu se tem să aştepte și să depună toate eforturile pentru aceasta. Adepţi ai politicii paşilor mărunţi, lor le place să urce scara ierarhică, încet şi sigur. Fiind atât de conduşi de ideea de succes, nativii Capricorn sunt, în general, plăcuţi de către șefii lor, care îi respectă și le acordă toată încrederea. Saturn în Casa a 11-a, a prietenilor şi protectorilor sugerează ideea că persoanele pe care le cunosc și le cultivă pot avea legătură, într-un fel sau altul, cu cariera lor.

Au prin urmare, vitalitatea, energia și entuziasmul de a-şi urmări ambițiile cele mai profunde în 2014, doar să fie atenţi cu cine discută despre cariera sau despre planurile lor, deoarece sunt destui care doresc să le sufle de sub nas, proiectele pe care au pus ochii.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Ce ar trebui să perfecţioneze

Sănătatea și munca sunt domeniile cărora trebuie să le acorde o atenţie deosebită în 2014. Viața, iubirea și atitudinea socială se vor îmbunătăți pe cont propriu, din experienţă proprie. Dar sănătatea și munca au nevoie de mult şi susţinut efort. Să se apropie de ideea de sănătate la fel cum se apropie de fiecare lucru, într-un mod constant, statornic, disciplinat şi ordonat. Așa cum am menționat mai sus, undeva, interesul lor pentru sănătate este mai mult despre îmbunătățirea aspectului fizic ceea ce nu ar fi o surpriză, deoarece dragostea îi face să fie atenţi la felul cum arată, cum se îmbracă sau cum se comportă, dar ei trebuie să fie atenţi la aspectul de boală dar şi la conceptul de vindecare a bolii. Este vorba despre un echilibru constant pe care trebuie să-l menţină între interior şi exterior, astfel încât să nu le fie teamă să se privească în oglindă.

2014 este un an bun pentru diete şi programe de slăbire. Să nu aştepte rezultate rapide, dacă se ţin de regimul pe care îl încep, chiar dacă este dur, în timp, aproape imperceptibil, vor vedea rezultatele. Pentru aceia Capricorni care sunt orientaţi spiritual ar trebui să mărturisească Cuvântul pentru corpul și aspectul lor și să fie gata să se lase ghidaţi de intuiţia lor. O parte din provocările anului ţin de un regim de sănătate eficient, ceea ce ar fi potrivit cu obiectivele lor financiare și responsabilitățile pe care le au. Vor fi atât de preocupaţi calea pe care o au de şi-au asumar. Nu este recomandat să evite regimul alimentar la locul de muncă.

Cu felul lor de a se organiza pentru a de a deveni un lucrător mai productiv şi mai eficient, de multe ori uită să mănânce, pentru că angajatorii cer de la ei eficienţă, în sensul de a munci mai mult cu cât mai puţini lucrători. Nu este o sarcină ușoară , mai ales într-un an în care elementul Pământ este foarte slab susţinut.

Cu toate acestea, nimeni nu poate face acest lucru mai bine și cu probabilitatea să le reuşească , decât Capricorn. Una dintre modalități prin care îşi pot îmbunătăți regimul de sănătate și aspectul este de a înceta să se complacă într-un război psihic, ascuns, cu prietenii și cunoscuții.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN. Sănătate

Deși sănătatea este, de fapt, bună și cele mai multe planete transpersonale nu îi sâcâie, există un interes puternic pentru problemele de sănătate în 2014, aşa cum aminteam mai sus. Mulţi dintre nativii Capricorn privesc lucrurile din afarăcând vine vorba despre diete; apelează la un regim alimentar nu pentru că ar ţine în mod deosebit la sănătatea lor ci pentru că sunt atenţi la felul cum arată, alţii pentru a preveni problemele de sănătate în viitor. Toată acestă tevatură pentru felul cum arată dă bine și are succes. Atenţie însă, că regimurile de sănătate high-tech cu diete minune, excentrice aş spune, nu au efectul pe care îl aşteaptă. Să abordeze acele diete şi terapii care au fost dovedite și testate. Într-adevăr, experimentul sănătate vă ajută în relaţiile sociale din mediul de afaceri, dar cu un impact mai mic asupra sănătăţii propriu-zise.

Saturn în Scorpion în inconjuncţie cu semnul Gemeni arată că o stare de sănătate bună pentru ei înseamnă şi o buna sănătate mintală. Vor să dezvolte funcţionarea mentalului aşa cum îşi doresc o constituţie fizică bună. Rolul minții în pentru menţinerea unei stări de sănătate pozitive, care să dea o imaginie agreabilă, este un discurs de explorat și de exploatat. Semnul Gemeni guvernează sistemul nervos, brațele și umerii, deci, aceste părţi ale corpului au nevoie de o atenție deosebită. Nimic în neregulă cu antrenamentul doar că întărirea acestor segemente le îmbunătățește starea generala de sănătate. Sextilul Saturn – Pluto, stăpânul Casei prietenilor şi protectorilor, sugerează pe tot parcursul anului armonia cu prietenii – armonia socială – cu un impact puternic asupra sănătății lor. În cazul în care apare o problemă de sănătate, sunt şanse ca aceasta să se datoreze oboselii.

Saturn în al 11-lea sugerează că menţinerea posturală a coloanei vertebrale, întărirea genunchilor, vizita periodică la stomatolog dar şi fortifierea scheletului este pentru ei o preventie majoră de sănătate. Dacă vor avea asemenea probleme este susceptibil să pornească dintr-unul din aceste locuri.

Sextilul Saturn – Pluto, stăpânul Casei prietenilor şi protectorilor, sugerează pe tot parcursul anului armonia cu prietenii – armonia socială – cu un impact puternic asupra sănătății lor. În cazul în care apare o problemă de sănătate, sunt şanse ca aceasta să se datoreze oboselii.

Astrologul Minerva

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi HOROSCOP ZILNIC

Social

Arhiva stiri