TRANSMISIUNE LIVE TIME TV: Călin Donca și Florin Păsat – Fii schimbarea pentru România!

TRANSMISIUNE LIVE TIME TV. Împreună, pentru o Românie de succes. Mahatma Gandhi spunea ”Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”, de aceea fii inspirație pentru ceilalți și fii erou. Pentru realizarea acestui scop, Asociația E31 pentru viitor, împreună cu un Ambasador al Educatiei, organizează lunar câte un seminar de dezvoltare personală pentru adunarea de fonduri în acest sens. Poți contribui și tu participând la un astfel de eveniment.

TRANSMISIUNE-LIVE-TIME-TV-Calin-Donca-si-Florin-Pasat

TRANSMISIUNE LIVE. TRANSMISIUNE LIVE TIME TVFondurile adunate în cadrul evenimentelor vor susține și programele educaționale planificate pentru 2014 pentru 50 de copii din centrele de plasament: tabere, excursii, drumeții, cluburi de succes, seminarii, cursuri, unde acestia vor fi însoțiți de traineri motivaționali și voluntari ce îi vor ajuta să aibă încredere în ei și să capete curaj să gândească în stil mare, potrivit unui comunicat remis TimeTV.ro.

Evenimentul caritabil organizat joi, 30 ianuarie 2014, la Hotel Caro din București, este intitulat „Fii schimbarea pentru Romania!”. Acesta se va desfășura între orele 18.00-22.00, iar prețul unui bilet este de 50 lei.

La eveniment vor participa și Călin Donca (Cum să construiești Afaceri Mari cu Bani Puțini) și Florin Păsat (Atitudinea nu e totul!)

TRANSMISIUNE LIVE. TRANSMISIUNE LIVE TIME TV. „Asociaţia E31 pentru viitor” activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Cluj și are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament.

Pe lângă acest obiectiv, Asociatia E31 pentru viitor dă startul celei cea mai mari campanii sociale la nivel național în care orice persoană fizică, juridică, ONG poate reda într-un filmuleț de 3 minute, ce fac ei pentru ca România să fie mai frumoasă, mai inspirată, mai bună. Primele 100 cele mai vizionate videoclipuri vor câștiga câte un premiu în valoare de 1.000 euro. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 24 decembrie 2014 într-un eveniment televizat. Campania își propune să arate latura frumoasă a României.

Evenimentul va fi TRANSMIS LIVE de TIME TV. Urmăriți așadar evenimentul pe TIME TV!

Social

Arhiva stiri