HOROSCOP 29 ianuarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Lucrurile se succed cu repeziciune astăzi şi încercaţi să mergeţi încotro vă duce valul. Doriţi mai mult ca oricând ca lucrurile să se liniştească, vreţi o zi fără probleme, cu o mâncare bună, cu ieşiri ]n oras, dar şi cu ore de relache în care muzica bună să vă liniştească şi să vă reîncarce bateriile cu energie.

Taur

Taur – Deveniţi meditativi şi reflexivi, nu doriţi decât să fiţi singuri. Obligaţiile şi responsabilităţile vi se par o povară sau cel puţin le consideraţi o limitare a expresiei personale. Spirit gregar, nu vreţi să recunoaşteţi că din când în când şi voi aveţi nevoie de un umăr pe care să plângeţi.

Gemeni

Gemeni – Reacţiile voastre la cererile celor din jur sunt mai degrabă unele emoţionale decât raţionale şi trebuie să aveţi grijă pentru că riscaţi să pierdeţi exact ceea ce vă doriţi mai mult să obţineţi. Vreţi să păreţi distanţi şi detaşaţi, dar de fapt este nevoia voastră de linişte interioară, de regăsire a echilibrului interior.

Rac

Rac – Reîntâlnirea cu vechi prieteni vă creaz;ă o stare de spirit exaltată. Amintiri, păţănii, nostalgii, regrete, toate par să se adune ca să vă stârnească în suflet o furtună. Nelinişte, nervozitate şi chiar o doză de nechibzuinţă vă pot crea probleme la propriu, aşa că aveţi grijă cum conduceţi! Sincornizaţi-vă cu realitatea!

Leu

Leu – Cuvântul de ordine este răbdare, mai ales cu cei din familie, nu de alta dar aveţi comportamentul unui copil care vrea să-şi domine partenerii de joacă. Relaţiile cu femeile vă vor fi de un real folos, dar mai ales vedeţi ce cuceriri faceţi dacă mergeţi la vreo onomastică sau la vreo nuntă.

Fecioara

Fecioară – Vreţi să simţiţi că aveţi o familie, vreţi să-i vedeţi în jurul vostru, să trăiţi acut acel sentiment al apartenenţei la clan şi de sprijin reciproc în orice moment. Veti fi mult mai deschişi la discuţiile despre valorile familiare, dar şi despre cele materiale. Este posibil să intrati în conflict foarte uşor pentru că nu toti de acasă sunt de acord cu planul vostru de a economisi.

Balanta

Balanţă – Comunicaţi foarte bine cu toată lumea – vecini, prieteni, dar mai ales cu familia. Este o zi numai bună să restabiliţi ambasadele acolo unde le-aţi închis, adică să reveniţi la vechile prietenii şi să vă cereţi scuze, dacă aţi gresit. Ispita cea mai mare este mica bârfă de conclav şi banalităţile cotidiene.

Scorpion

Scorpion – Vreţi ca astăzi să nu vă mai gândiţi la nimic, ci să vegetaţi pur şi simplu, în ideea că vă veţi odihni. Nu sunteţi omul care să lâncezească în pat până la prânz, aşa că la un moment dat veţi sări direct în pantofi şi veţi lua în picioare târgurile săptămânale în ideea că poate mai este ceva de achiziţionat.

Sagetator

Săgetător – Poate reuşiţi să vă odihniţi pentru că aţi avut o săptămână destul de încărcată şi nu odată aţi intrat în dispute verbale cu colegii sau cu cei de acasă. Ritmul vostru de viaţă este destul de accelerat. Impulsivitatea şi sensibilitatea voastră sunt la cote maxime. Aveţi chef să bateţi târgurile de antichitaţi.

Capricorn

Capricorn – Sunteţi extrem de subiectivi vis-a-vis de drumurile pe care aţi vrea să le faceţi. Dorinţele voastre sunt diverse şi contradictorii, insa asta nu înseamnă că nu ştiţi ce anume doriţi. Puteţi fi deosebit de receptivi şi sensibili la problemele celor din jur, stare care vă va ajuta să vă integraţi mai uşor în mediu.

Varsator

Vărsător – Este o zi relaxată în care înţelegerea şi sentimentul de siguranţă ca o continuitate a Trecutului, fac să împărtaşiţi cu partenera/ul sau iubita/ul momente de neuitat cu un accentuat grad de înţelegere şi pentru reacţiiile celor din jur. Atenţie însă, că veţi răspunde mai mult emoţional decât raţional şi uneori nu este bine.

Pesti

Peşti – Sentimentele de nostalgie şi o dorinţă de apropiere sunt mult mai accentuate acum. Contactarea unor persoane din trecut este plină de satisfacţii pentru tine acum.

Social

Arhiva stiri