HOROSCOP 28 ianuarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Simţiţi că ceva nu se potriveşte cu felul vostru de a fi sau de a gândi şi încercaţi să remediaţi lucrurile, chiar dacă până pe la prânz veţi fi la serviciu. De asemenea, nu vă simţiţi confortabil cu ritmul de viaţă pe care l-a ales prietena/ul şi încercaţi să-l mai temperaţi, dar nu prea aveţi pe cine.

Taur

Taur – Încercaţi astăzi să nu promiteţi prea multe că porumbelul odată scăpat va trebui să-l următiţi. Prostia şi domnia se plătesc, ştim toţi asta. După-amiaza starea de spirit este una bună, amalgamată cu jovialitate, cu un dialog spiritual şi cu un farmec care dă gata sexul opus că vă speriaţi şi voi cât de curtaţi sunteţi.

Gemeni

Gemeni – Umblaţi şi voi la cutia cu amintiri, regăsiţi lucruri şi idei abandonate care fac să explodeze ceva în voi şi brusc, să simţiţi că sunteţi capabili să o luaţi de la capăt şi vă puneţi pe treabă. Mi-ar plăcea să cred că nu este ceva trecător, ci ceva mobilizator ca să treceţi la treabă, chiar dacă timpul nu mai poate fi dat înapoi.

Rac

Rac – Impulsurile afective sunt foarte puternice şi aveţi tendinţa de a vă comporta copilăreşte astăzi. Diferenţele sociale, dar şi dintre oameni par să vă deranjeze mai mult ca orice. Iată măcar un motiv pentru care, în prima parte a zilei, la serviciu încercaţi să îi dăscăliţi pe fiecare, iar reacţiile lor sunt dintre cele mai neaşteptate.

Leu

Leu – Temperamentul vostru este alimentat de energia competititvă, agresivă, şi cea sexuală poate şi ca urmare a vieţii dezordonate pe care o duceţi. Aşa că înainte de a-i trage pe alţii de mânecă priviţi-vă în oglindă, mai întâi pe voi. Răspunsurile hipersensibile şi impulsive sunt mai degrabă reacţii tipice, dar destul de greu de stăpânit.

Fecioara

Fecioară – Încercaţi să vă armonizaţi cu acţiunile celor din jur pentru a nu mai intra în conflict atât de tranşant. Este probabil calea minimei rezistenţe, dar şi a faptului că vreţi să rămâneţi alături de cei care s-au făcut demni de încrederea voastră mai degrabă, decât să faceţi schimbări majore în viaţa voastră.

Balanta

Balanţă – Este posibil ca astăzi să daţi dovadă de încăpăţânare mai mult ca de obicei, mai ales că sunteţi plin de toane. Nimic nu vă mai place sau ce aţi dezavuat până acum să devină brusc, de valoare spre disperarea familiei, colegilor şi a prietenilor. Culmea este că sunteţi şi foarte uşor de manipulat şi de aici să intraţi în dispute cu oricine.

Scorpion

Scorpion – Este destul de incomod ca voi să fiţi la serviciu, iar cei din familie să stea acasă, dar nu aveţi ce face. Dacă sunteţi în concediu este posibil să nu vă simţiţi bine şi vă este destul de incomod să vă ştiţi departe de casă. Sunteţi capricioşi, mai sensibil decât de obicei, iar irascibilitatea voastră poate provoca discordie printre prieteni.

Sagetator

Săgetător – Sunt favorizate socializarea, prieteniile precum şi alianţele de susuţinere în cazul în care vă doriţi altceva, eventual să susţineţi vreo candidatură. Încrederea în propriile forţe şi posibilitatea de a realiza lucruri la care vă gândiţi de ceva timp, este foarte mare.

Capricorn

Capricorn – Vă doriți să stați departe de prieteni, de lumina reflectoarelor în cazul că sunteţi persoană publică. Aveţi disponibilităţi sufleteşti schimbătoare, cu stări oscilante, treceţi repede de la calm la nervi şi daţi dovadă de foarte multă încăpăţânare. Este o zi în care nu ar trebui să semnaţi acte şi nici să luaţi vreo decizie importantă.

Varsator

Vărsător – Revederea unor persoane care au însemnat mult pentru voi la un moment dat, vă creează o starea de mulţumire interioară, dar şi de nostalgie vis-a-vis de trecut. Nevoia de înţelegere, de reiterare, de acceptare a lucrurilor fac din voi astăzi un romantic incurabil.

Pesti

Peşti – Lucruri uitate sau ascunse ies astăzi la suprafaţă. Probleme vechi cu care v-aţi confruntat atât în relaţiile de serviciu, cât şi în cele familiale se repun iar pe tapet. Diferenţele pe care le sesizaţi nu fac decât să vă încrânceneze şi nu vă lasă să acţionaţi normal.

Social

Arhiva stiri