HOROSCOP 26 ianuarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Astăzi sentimentul de pace şi de linişte afectivă este cel care vă ghidează în tot ce faceţi. Este un sentiment de împlinire care vine să stabilizeze planul emoţional. După-amiază muzica va fi de natură să joace un rol important pentru sufletul vostru mai ales că de mâine începe iar alergătura.

Taur

Taur – De dimineaţă faceţi piaţa, cu accent pe fructe şi legume, după-amiază veţi face planuri pentru ceea ce aveţi de făcut săptămâna viitoare. Spre seară vă dovediţi foarte energici şi aceast lucru îl vor simţi mai ales cei din familie. Problemele de serviciu sunt uşor de rezolvat.

Gemeni

Gemeni – Este posibil ca neînţelegerile cu partenera/partenerul să se repună pe tapet, pentru că nu mai găsiţi numitorul comun în ceea ce priveşte proiectele pe care vreţi să le demaraţi. Poate dacă aţi fi mai atenţi la cei în care aveţi încredere lucrurile ar fi altfel. Nu mai spuneţi oricui despre planurile voastre.

Rac

Rac – Ideea de a scrie sau de a repune pe tapet proiecte abandonate cotinuă să fie vie în sufletele voastre şi veţi face tot posibilul ca la acest sfârşit de săptămână să dovediţi de ce vi se spune că sunteţi oameni surprinzători, idealişti şi cu o viteză de reacţie demnă de invidiat. Nu trebuie decât să aveți încredere în ceea ce faceți.

Leu

Leu – Ştiţi clar încotro vă îndreptaţi, iar simţul direcţiei şi orientarea sunt cheia pentru a vă înţelege pe voi înșivă. Sunteţi naturali, spontani şi vă gestionaţi problemele printr-o abordare corectă a situaţiei. Este uimitor modul în care reuşiţi să îndreptaţi urmele greşelilor voastre.

Fecioara

Fecioară – Sunteţi tentaţi să fiţi cât mai independenţi tocmai pentru a lua cele mai bune decizii. Sunteţi motivaţi, dar aveţi şi un grad ridicat de dependenţă şi de autosacrificiu pentru persoanele pe care le iubiţi. În funcţie de evoluţia evenimentelor din această seară vă va aduce noroc mare.

Balanta

Balanţă – Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile la limite şi de aici dezamăgirile de rigoare – dragoste neîmpărtăşită, defecte greu vizibile, dar odată observate nu vă mai dau pace.

Scorpion

Scorpion – Dacă sunteţi singuri, şansa de a întâlni pe cineva aşa cum vreţi voi este foarte mare. Sensibilitatea voastră este provocată de tot felul de afirmaţii, noroc cu creativitatea debordantă care reuşeşte să vă ţină pe linia de plutire şi vă evidenţieze calizăţile. Luaţi lucrurile așa cum sunt.

Sagetator

Săgetător – Gândul de a scrie proiecte abandonate cotinuă să fie vie în sufletele voastre şi veţi face tot posibilul la acest sfârşit de săptămână să dovediţi de ce vi se spune că sunteţi oameni surprinzători.

Capricorn

Capricorn – Ţineţi drumul drept şi nu vă fie rușine să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie. Corectitudinea vă ajută să păstraţi echilibrul. Oamenii se pot baza pe voi pentru a face ceea ce trebuie. Totuşi deciziile nepopulare nu sunt niciodată uşor de luat, de aceea aveţi nevoie de un câmp de acţiune echilibrat.

Varsator

Vărsător – Cu norocul lor proverbial şi ajutaţi de influxurile benefice ale Primului Pătrat de Lună, aceşti nativi vor câştiga acolo unde se aşteptă mai puţin şi anume în planul afacerilor care ţin de locul de muncă. Sunt foarte bine susţinute femeile. Pragmatismul de care dau dovadă îi ajută să își planifice munca pentru următoarele luni.

Pesti

Peşti – O serie de relaţii din drumuri şi care trebuie cultivate la sfârşit de săptămână pot trece prin momente tensionate deoarece unul din familie are probleme, trebuie mers cu el la spital, şi nu mai ajungeţi la întâlnire. Totuşi aveţi noroc cu femeile din viaţa voastră care găsesc soluţia la momentul oportun.

Social

Arhiva stiri