HOROSCOP 2014. Vezi PREVIZIUNILE pentru zodia SCORPION

HOROSCOP 2014 SCORPION. Aceşti nativi au intrat într-un ciclu fantastic al succesului și norocului financiar, încă de anul trecut, iar tendința va continua în 2014. Cu toate acestea, vor avea parte, în continuare, de instabilitate emoțională și fluctuaţii emoţionale în viaţa de familie, cu schimbări bruşte şi neaşteptate şi despre care s-a scris mult, în ultimii ani. Li se întâmplă toate acestea pentru că ei trebuie să învăţe să-şi dezvolte permanent echilibrul emoțional, indiferent de circumstanțe. Saturn este încă în Casa 1, a personalităţii, și vor trebui să lucreze intens, să depună mai multe eforturi pentru transformarea interioară şi pentru regăsirea profunzimii psihologie care îi caracterizează. Ca vicii se regăsesc încăpățânarea, nu vor să cedeze ușor în nici un plan şi de aici problemele afective.

HOROSCOP-2014-Vezi-PREVIZIUNILE-pentru-zodia-SCORPION

HOROSCOP 2014 SCORPION. Studiile spirituale necesita un efort constant şi răbdare. Pentru anul 2014, în ansamblu, elementul de apa este unul dintre cele mai slabe pentru că prea puţine planete sunt în semne de apă, aşa că anumite sensibilități ar putea fi încălcate şi nu cu rea intenție.

Stăpânul semnului – Pluto şi Marte

Culoarea specifică – roşu intens, maro închis şi negru

Metalul caracteristic – plutoniu

Cristalele semnului – Acvamarin, Agat de Botswana, Carneol, Hematit, Jasp,

Malahit, Ochi de pisică, Ochi de tigru, Piatra lunii, Piatra

sângelui

HOROSCOP 2014 SCORPION. Oportunităţile

Până la mijlocul lunii iulie, cel puțin, vor avea o combinație planetară curioasă, între plăcerea de a se chivernisi a Scoprionului care este pusă în umbră de plăcerea de a călători. Jupiter se află în domiciliul său, în Casa a 9-a, a călătoriilor lungi. Vor să fugă cât mai departe şi să se distreze. Cred că au nevoie nu doar de o pauză ci o și merită şi cu toate acestea le este destinat să fie singuri.

Aş spune că au noroc de o răsplată în sensul de fidelizare a clientelei şi se vor fi recompensaţi cu cazări gratis la hoteluri renumite sau fac parte dintr-un program în care fidelizarea faţă de o persoană, de o instituţie, de un parteneriat le aduce beneficii, ca să nu mai vorbim de cele sociale, de grup, oferte de achiziţie, precum și o întreagă lista de contacte care să le asigure mersul mai departe.

Ziua de 18 aprilie este o adevărată pleaşcă pentru ei deoarece pot să plece sau să-şi facă o rezervare pentru o vacanţă de sezon şi cum este o zi fertilă, iar cuplurile care nu au încă copii dar îşi doresc unul, l-ar putea concepe acum. La fel de ofertante se arată şi zilele de 6 mai şi 18 iunie.

Pe 16 iulie, Jupiter se mută în Leu, dar ei vor simţi mâna norocului pe capul lor abia după 22 septembrie când tranzitul jupiterian va schimba accentul de pe dorinţa de a călători, pe aceea a carierei, mutându-se în Casa a 10-a, a puterii şi carierei. Este un moment numai bun să-şi depună CV-ul pentru un alt loc de muncă, să fie contactaţi de firme de plasare a forţei de muncă, să fie promovaţi, să propună proiecte care să-i aducă în atenţia consiliului de conducere a vreunei multinaţionale, să ajungă să orbiteze în preajma oamenilor cu putere, să-şi lanseze propria companie sau să angajeze o firmă de PR pentru a-i asigura deschiderea propriei afaceri.

Zile importante din acest punct de vedere pot fi 24 iulie, 8 august când farmecul lor îi va da gata pe toţi, vor folosi tehnici psihologice, chiar şi cele mai puţin ortodoxe ca să scoată în evidenţă valoarea muncii lor, sau câmpul de acţiune care se deschide între 18 august şi 25 septembrie în care se vor mişca asemenea peştelui în apă, vor încheia alianţe sau contracte de afaceri cu beneficii pe termen lung, îşi vor găsi un loc de muncă mai bun sau vor deveni mentorii unor grupuri în formare. Apoi, din 8 decembrie când jupiter va intra în retrogradare, vor putea să-şi ia un concediu binemeritat.

HOROSCOP 2014 SCORPION. Provocările

Indiferent de vârsta lor reală, cu Saturn în Casa 1, a personalităţii, este posibil să se simtă ca și cum ar fi sărit peste tinereţe, direct în maturitate, la vârsta de mijloc. Apar primele fire albe, primele riduri, unele pete de vârstă, primele semne de boală cum ar fi problemele articulare, cele de metabolizare a calciului în organism prin scăderea densităţii osoase, de flexibilitate şi de mobilitate, tulburări de vedere si de auz. Totuşi, Saturn în această poziţie, le oferă înțelepciune şi sentimentul de securitate, e drept, câştigat cu greu şi care vine din disponibilitatea cât de sinceri sunt cu ei însăşi. Devin mai autoritari și mai puțin sociabili, poate şi pentru că odată cu amplificarea acestei laturi a personalităţii lor creşte şi teama că celor din jur nu le place sau le este teamă de ei. Să nu-şi facă probleme, oamenii admira profunzimea lor. Curiozitatea acestui tranzit este că pierderea în greutatea este vizibilă dar nu într-atât cât să sperie ci ca şi cum s-ar afla într-un proces prematur, de îmbătrânire. Dacă s-au ocupat de fleacuri până acum, de astăzi înainte, trebuie să întoarcă placa şi să se ocupe de treburi serioase.

Ar putea atrage critici de genul că li se va vorbi cât se poate de clar despre defectele lor. De asemenea, ar putea simţi brusc îmbătrânirea prin senzaţia că toată responsabilitatea cade pe umerii lor. Şi se vor simţi deprimaţi, morocănoşi și neiubiţi ceea ce evident nu este aşa, dacă îşi vor permite să lase puţin garda jos şi îi va lăsa pe cei dragi să vadă omul din spatele măştii vor fi incredibil de surprinşi de gesturile de afecţiune care li se vor arăta. Vor vedea în copiii lor viitorul adult. Să folosească data de 13 noiembrie pentru a avea o conversație profund intimă cu cineva despre sine. Cu perspectiva lor de a vedea lucrurile, prin puterea lor de penetrare mentală îi poate ajuta să vadă de ce au nevoie pentru a schimba lucrurile şi pentru a se simţi cu adevărat fericit.

Saturn va intra în retrogradare între 2 martie și 20 iulie şi pentru patru luni, nativii Scorpion s-ar putea simţi mai nesiguri, serioşi, pragmatici, prudenţi și vor trăi intens teama de respingere. Vor avea impresia că le este mai greu decât de obicei să-şi atingă obiectivele propuse și ş-ar putea reconsidera direcţia de viaţă. Să numere până la 10, în gând, atunci când cineva îi critică şi vor evita astfel disputele, iar capacitatea lor de a conduce se va impune.

HOROSCOP 2014 SCORPION. Familia, dragostea și viața socială

În Casa a 7- a, a parteneriatelor de orice fel, inclusiv a căsătoriei şi în Casa a 11- a, a prietenilor şi protectorilor nu sunt planete, deci spunem că nu sunt puternice în 2014. În concluzie, aceste câmpuri de acţiune, care ţin de status-quo-ul nativilor Scorpion, nu se schimbă prea mult faţă de 2013, au o mare libertate de mişcare și dacă aleg să facă ceva legat de aceste domenii drumul este deschis, fără blocaje, dar, părerea mea este că alte domenii ale vieții vor fi mult mai importante pentru ei acum.

Casa goală este, de multe ori, un semnal pozitiv pentru că nu există planete sau tranzite care să exercite presiuni la nivelul acesteia ceea ce ar putea sugera şi o oarecare mulțumire vis-a-vis de statutul lor. Cei care sunt singuri dar au o relaţie pe care vor să o oficializeze sau sunt singuri şi doresc o relaţie, vor avea ocazia să o facă între 19 ianuarie – 12 februarie, 20 mai – 14 iunie perioadă bună şi pentru finanţe, de asemenea, şi între 8 septembrie – 31 decembrie. Această ultimă perioadă este cea mai interesantă. Venus care, de obicei, stă doar o lună într-un semn, va sta în Capricorn aproape trei luni şi jumătate, fapt extrem de neobişnuit, dar asta se datorează retrogradării, deci le va fi aproape o bună perioadă de timp, dragostea îi urmăreşte şi mai mult ca sigur, vor găsi, ceea ce caută.

În multe cazuri, poziţia arată o relație extrem de vie, adică departe de a fi una obişnuită. De ce? Pentru că Venus va fi retrogradă în această perioadă iar Marte, războinicul se va afla în Balanţă unde este în cădere. Poate rezista iubire la asemenea presiuni? Posibil , dar puțin probabil. Şi cei căsătoriţi se vor confrunta cu probleme, mai ales că pe 23 octombrie, după amiaza la 17:44, va avea loc o clipsă parţială de lună în semnul lor, deci relaţiile vor fi supuse unui sever test de afectivitate iar riscul ca cei căsătoritţi să rămână singuri este foarte mare. Părinţii singuri şi frații nativilor Scorpion au perspective mari pentru căsătorie sau pentru o relaţie serioasă. Copiii de vârsta căsătoriei însă, vor trebui să aștepte până anul viitor.

Stăpânii vieţii lor sociale sunt Mercur – prieteni şi Venus – dragoste, planete care fac parte din categoria planetelor personale şi care se mișcă foarte repede, trec prin toate semnele și casele temei natale în fiecare an, cu excepţia lui Venus care datorită tranzitului lung prin Capricorn, nu va apucat să parcurgă toate semnele.

Astfel că oportunităţile vizând prieteniile şi iubirea vor veni în moduri neaşteptate. Nevoile lor, în schimbare, ating şi latura romantică. Există o lege a compensării care operează cu viețile tuturor şi care îşi are rădăcinile în echilibrul existent în natură.

Când un domeniu al vieții este slab, înseamnă că altul este mai puternic. Excesele dintr-un domeniu induc provocări nerealizate într-altul. Femeia care este prea frumoasă constată că nu este acceptată de celelalte femei care o văd ca pe o amenințare și, de multe ori, fac alegeri greşite. Când o ușă se închide, se deschide o alta. Deci, dacă viața socială mai mult nu este decât este, universul a compensat acest lucru prin latura financiară puternică în 2014.

Scorpionul este un semn zodiacal căruia îi plac lucrurile clar definite şi relațiile bine structurate. Sunt prudenţi când vine vorba despre căsătorie, dar atunci când se angajează într-o relatie, tind să fie credincioşi și cer acelaşi lucrur partenerului pe care, din păcate, destul de des, îl suspectează de infidelitate! Gelozia Scorpionului este legendară. Gelozia lor este atât de intensă încât şi numai gândul la o posibilă infidelitate îi face să ia foc.

Un alt domeniu important dar volatil în acelaşi timp, este Casa a 4-a a familiei unde se află Neptun, planetă cu efecte pe termen lung și care a adus şi aduce schimbări profunde, aduce spiritualitate printr-un sentiment de iubire necondiţionata în casă, acesta este scopul lui. Acest lucru se manifestă prin tipuri imaginative de decor, peisagistică și design interior. Mulţi dintre nativii Scorpion se vor muta mai aproape de apă. Neptun, care este stăpânul Casei a 5 – a, a copiilor, sugerează fie copiii care sunt pe drum, fie că vor face aceste schimbări de dragul copiilor. Pe de altă parte, Neptun este cea mai spirituală dintre planete, este o planetă de revelație care dezvăluie binele, răul şi urâtul aşa că revelaţiile nativilor Scorpion ţin de propria persoană sau de familie, ca întreg, vor descoperi scopul spiritual al familiei lor, că au fost aduşi împreună pentru un motiv bine determinat.

Unul din părinţi va face o alegere norocoasă în acest an.

I-aş sfătui să nu se gândească să cumpere sau să vândă vreo casă sau un apartament anul acesta pentru că şe vor da sub preţul pieţii. Relațiile cu părinții se vor îmbunătăți vizibil după 1 august, cele cu fraţii lasă de dorit iar cele cu copiii au un gust dulce-amărui. În schimb, relațiile cu nepoții vor fi minunate.

Scorpionii au tendința să se alieze, în afaceri, cu cei care sunt mai bogați decât ei de obicei, iar aceste relaţii sunt destul de intense, astfel încât când se pune problema partenerului de viaţă, vor căuta întotdeauna pe cineva plăcut ca fire, harnic, amabil, stabil și alături de care simt că pot merge ușor. Îşi doresc o persoană loială pe care să se poată baza iar ei să ducă lupta vieţii lor pentru devenire, pentru un Scorpion partenerul, fie el iubit, prieten sau soţ, este un partener real şi nu un adversar, adică, mai presus de toate ei caută un aliat şi nu un concurent, după cum mai spuneam.

Dacă iubiţi un Scorpion veţi avea nevoie de multă răbdare, va trece multă vreme, o perioadă destul de lungă de timp, pentru a cunoaște un Scorpioni deoarece el nu se lasă citit chiar aşa de ușor. Dar însă sunteţi consecvenţi în iubire şi moţia voastră este reală, vi se va permite, treptat, să pătrundeţi în lumea interioară a a minții și a inimii sale. Neptun va trece în scurt timp în Casa a 5-a, casa iubirii şi a copiilor şi va sta aici o bună perioadă de timp. Influența lui se va regăsi la nivelul relaţiilor deoarece nativii Scorpioni vor deveni extrem de sensibili la stările, angoasele şi problemele prietenilor, familiei și a celor dragi lui. Dacă sunt singuri, Neptun sugerează că partenerul pe care îl vor alege în 2014, va fi unul care să rezoneze cu el la nivel mental. Cele mai probabile locuri de întâlnire vor fi la mediile artistice – muzicale, teatre, desfășurarea unor evenimente care au ca substrat arta – expoziţii de pictură, târguri vintage sau ateliere de fotografie.

HOROSCOP 2014 SCORPION. Finanțele și Cariera

Va fi un an financiar puternic și prosper pentru nativii Scorpion. Bucurați-vă . Casa a 2-a, a veniturilor provenite din muncă proprie este puternică, ceea ce arată că finanţele sunt un domeniu de interes și de importanță pentru ei. Sunt axaţi pe finanțe și se concentrează pe varii modalităţi de a face bani ştiind că planificarea reprezintă câştig. Jupiter, planeta norocului, este, în prima parte a anului, în poziția sa cea mai înaltă, în Rac, în Casa a 9-a, a studiilor academice, a credinţei, a străinătăţii şi face aspecte frumoase cu Soarele în cea mai mare parte a anului. Deci norocul financiar le surâde nativilor Scorpion. Toate acest lucruri se traduc prin venituri sporite și neaşteptate. Obiectivele lor financiare sunt mari, mai mari, aş spune, decât viața. Ei nu sunt interesați doar în a-şi câștiga traiul cât de a strânge avere. Vor există multe oportunități financiare, unele provenite din mediul academic, altele din terenuri în străinătate dar şi din relaţiile de afaceri cu străinătatea. În viaţa lor financiară par a fi implicate instituții religioase sau preoţi și într-un mod foarte benefic.

De asemenea, speculațiile financiare le sunt favorabile. Norocul este de partea lor în toate investițiile și achizițiile pe care le fac, activele pe care le dețin vor creștere ca valoare. Exită o vorbă, sunt dintre cei care cred că pot și dintre cei care cred că nu pot. Scorpionii fac parte dintre cei care cred că pot. Întotdeauna sunt locul potrivit, la momentul potrivit, să recunoască și să profite de o oportunitate. Pe de altă parte, câştigul salarial este un mod de a-şi câştiga existenţa confortabil, conform cu natura și talentul lor și acest lucru este foarte important. Pot fi ei însuşi și mai prosperi.

Jupiter face aspecte frumoase cu Soarele lor până la 1 august iar după aceea cu Pluto, stăpânul lor planetar şiii…stăpânul bogăţiilor subterane. Ambele planete implică aspectul fizic, imaginea și prestanţa, un melanj excelent pentru succes, haina este imaginea bunăstării şi este un factor important în câștig, deci probabil, că vor purta numai haine de firmă anul acesta, cu toate că Scorpionii, prin natura lor, nu sunt semne ostentative, dimpotrivă le place să-şi ascundă farmecele.

La 1 august Jupiter le va trece peste Mijlocul Cerului, punctul cel mai puternic al temei natale, deci se vor bucura de un plus de Imagine dar şi de avere. Mijlocul Cerului, punct diferit pentru fiecare dintre noi, în funcție de ziua de naştere, este pragul Casei a 10-a, casa carierei. Aşa că această trece nu aduce doar bani, ci şi prestigiu, onoruri, recunoaştere şi promovare la locul de muncă. În multe situaţii, este vorba despre implicare în problemele comunităţii în care trăiesc sau dacă fac politică, în problemele ţării, în sensul bun al cuvântului. Vorbim aici despre relații cu oameni importanţi şi cu putere. Politicienii de profesie vor câștiga alegerile europarlamentare, să spunem. Multi dintre ei vor contribui financiar la campanii politice şi mulți dintre ei, vor beneficia, la nivel financiar de conexiuni politice. Cei mari și puternici sunt cu ei și sunt dornici să le acorde atenţia lor. Oportunități noi și bune în carieră. Cerul este limita. Scorpionii care sunt studenți vor fi acceptaţi în universităţi din străinătate, alţii vor câștiga burse de studiu, le va fi recunoscută munca de cercetare.

Vor fi foarte generoşi în acest an, atât cu prietenii cât și în ce privesc faptele caritabile, în schimb, ceea ce nu îi prea stă în caracter, va fi un mare cheltuitor.

Toate acestea direct proporţional cu creşterea câștigurilor. Cei cărora le plac investiţiile vor trebui să studieze listarea de proprietăţi la burseă sau la licitaţii, la bănci, precum şi bursa de capital. Colaborarea cu fraţii, în funcţii de răspundere în firme, vor sista scurgerea de informaţii în afară. Venitul partenerului de viaţă, ar putea fi mai bun dacă acesta ar gestiona şi mai bine veniturile casei.

Dragostea, nașterea, viața şi moartea reprezentă forţa cosmică a naturii iar Scorpionii sunt interesati de toate acestea. Banul are putere de transformare, iată măcar un motiv pentru care un Scorpion este interesat de bani. Banul înseamnă putere, banul provoacă schimbare, banul poate controla totul, aceasta putere îi fascinează.

Dar Scorpionii pot deveni prea materialişti dacă acestea nu sunt atenţi, puterea banilor devorându-le sufletul. Chiar și noţiunea de plutocrat vine de la Pluto, stăpânul lor şi sugerează puterea financiară, într-un fel sau altul, Scorpionul se străduieşte să-şi asigure un statut financiar bine conturat. Când fac acest lucru ei sunt atenți la modul în care îşi pot spori averea, iar partea de atenție financiară este, de fapt, un fel de atribut profesional deoarece ei sunt implicaţi în manipularea banilor altora în calitate de contabili, de avocați, de agenți de bursă sau conducători de companii și atunci când te ocupi de banii altor oameni trebuie să fii mai precaut decât atunci când te ocupi de ai tăi. Pentru a-și îndeplini obiectivele financiare, Scorpionii au lecții importante de învățat. Trebuie să dezvolte calități care nu vin în mod natural din ei, cum ar fi viziunea, optimismul, credința, încrederea și , mai presus de toate , generozitatea. Ei trebuie să vadă bogăția naturii și în viață nu doar în formele sale evidente cum sunt bani și puterea. Când îşi dezvoltă generozitatea, de exemplu, potențialul lor financiar poate atinge limite nebănuite.

Cea mai mare aspirație a unui Scorpion este să îi fie luate în considerare, de către societate, resursele de lumină şi de viaţă pe care le oferă. Îşi doresc să fie lideri deşi urmează un drum şi o evoluţie total diferite de ale nativului Leu, un alt leader al zodiacului. Un Scorpion îşi atinge obiectivele în viaţă fără ostentaţie şi fără lumina reflectoarelor pe când un Leu iese la rampă. Scorpionii caută compania celor bogaţi şi faimoşi într-un mod discret, poate şi pentru că ei, prin natura lor, sunt introvertiţi și au tendința de a evita lumina reflectoarelor. Dacă ei doresc să-şi atingă obiectivele profesionale mai rapid nu trebuie decât să se deschidă un pic și să se exprima ceva mai gălăgios. mult . Ei au nevoie pentru a opri ascunde lumina lor sub obroc și lăsați-l să strălucească . Toate acestea li s-au dat pentru un motiv anume, de a se servi de viață ca să-şi sporească bucuria de a trăi pentru alții .

Cu Saturn în semnul lor natal va fi vital să se conformeze cerințelor oficiale când vine vorba de profesia. Problemele de carieră ar putea fi în strânsă legătură cu mediul de afaceri legale și oficial iar opiniile lor se vor ciocni, de multe ori, cu sistemul. Când se întâmplă acest lucru trebuie să fie foarte atenţi cu privire la cum și când să se confrunte cu cei care sunt în poziția de a face schimbări importante. A face o mișcare greșită, la momentul nepotrivit, ar putea diminua şansele de succes în viitor. Vor fi momente când vor simţi nevoia de a fi pe cont propriu și să se retragă complet de pe scena socială şi să abandoneze locul de muncă. Să încerce să depăşească aceste momente deoarece viitorul lor depinde de cât de dispuşi ar fi să se amestece cu alții și să se implice în activități comune.

HOROSCOP 2014 SCORPION. Ce ar putea perfecţiona

Veniturile personale vor creşte în acest an, dar vor trebui să muncească asiduu pentru a avea capacitatea de a câștiga bani pentru alții dar şi pentru ei, prin natura lor sunt buni la acest gen de lucruri, să îi ajute pe alții să prospere. Doar că în acest an sunt mult mai concentraţi pe sine decât pe alții. Saturn în Casa 1, casa personalităţii, o perioadă de timp, indică faptul că nu pot ignora acest lucru.

Datoriiile nu vor fi o problemă în 2014, dar creșterea veniturilor ar trebui să atenueze această problemă, doar că odată cu sporirea conturilor în bancă, vor creşte şi taxele, un domeniu cu care nativii Scorpion nu ar trebui să se joace.

Să încerce să nu lase optimsmul să-i facă neglijenţi nu de alta, dar obţinerea unui sprijin financiar ar fi dificil, în aceste condiţii. Un proiect de anvergură poate fi prea mare chiar şi pentru un Scorpion, indiferent cât de prosper ar fi. Provocarea este de a le arăta altora cât de practice și lucrative sunt ideile lor, deoarece investitorii nu împărtăşesc aceeaşi viziune asupra lucrurilor vor trebui să prezinte un plan practic, cu soluţii care să îi satisfacă şi pe cei mai sceptici.

Să se asigure că au timp şi pentru oportunitățile educaționale și de turism care vor apărea pentru că ele le va îmbunătăți viața mai târziu .

HOROSCOP 2014 SCORPION. Sănătatea

Sănătate este mult îmbunătățită față de anii anteriori când grămada de planete lente era împotriva lor. Acum îl mai au doar pe Uranus și Nodul Sud. Sunt persoane călite și mai puternice. Organismul le-a fost curățat și purificat, iar aspectele sunt mult mai ușoare.

Pericolul este că vor ignora sănătatea și părerea mea este că fac o mare greșeală. Sănătăţii ar trebui să i se acorde mai multă atenție în 2014, mai ales după data de 1 august. Jupiter se va alătura lui Pluto şi lui Uranus într-un aspect stresant pentru ei. O mare parte a problemei vine de la stresul datorat unei cariere solicitante dar şi a unui mod de a trăi pe măsură. Este nevoie de a echilibra între cele două.

Volatilitatea emoțională este, de asemenea, un pericol pentru sănătatea lor. Nimic nu blochează mai repede ca energia care nu este cotrolată și, mai ales stările negative, cu impact emoțional. Ca şi anul trecut, au tendința de a oscila între extreme, de la emoţia cea mai profundă la cea mai crasă superficialitate. Maximele pot fi nejustificate la fel ca şi minimele. Adevărul este, ca întotdeauna, undeva la mijloc . Schimbările de dispoziție, de asemenea, tind să fie rapide și năucitoare , atât pentru ei cât şi pentru cei din jurul lor. Provocarea este de a învăţa să cultive pacea, liniștea și echilibrul. Pot reduce stresul lucrând mai inteligent, mai eficient și ritmic. Să lucreze inteligent, nu este greu, nu trebuie decât să se concentreze pe lucrurile cu adevarat importante şi să lase lucrurile să meargă mai departe, să delege din responsabilităţi ori de câte ori este posibil şi să se odihnească atunci când sunt obosiţi. Să nu se încăpăţâneze să termine un proiect atunci când sunt obosiţi deoarece au şanse să greşească şi mai apoi, să refacă totul, să-şi asculte corpul şi să fie conştienţi de ce energie dispun.

Vorbesc puțin şi ascultă mai mult. Să gândească şi să fie conştienţi de activităţile alternative pe care le au la-ndemână. Dacă simt tensiunea la locul de muncă, trebuie să evite suprasolicitarea luând o pauză de relaxare. Mai mult, le sugereaz ca în 2014, să evite argumentele şi luptele pentru putere. Să conştientizeze în preajma căror persoane se simt obosiţi şi iritaţi şi în preajma căror oameni se simt ei, activi şi plini de energie. Vampirii energetici nu fac decât să paraziteze, în mare parte inconștient, tot ceea ce înseamnă energie ceea ce este pentru nativii Scorpion una dintre cele mai mari pericolele pentru sănătate. Când simt stari de epuizare sau de enervare fără motiv în prezenţa unora, nu trebuie decât să se scuze politicos şi să pună capăt întâlnirii ori să iasă din încăpere, devenind astfel ceea ce numim un organism eficient energetic iar ei îşi pot investi energia în zonele în care se obține un profit maxim. Nu vor realiza acest lucru imediat, dar în toate există un început.

Perioade vulnerabile pentru sănătate sunt 20 ianuarie – 18 februarie, 1 martie – 21 mari şi 13 iulie – 23 august.

Astrologul Minerva

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi HOROSCOP ZILNIC

Social

Arhiva stiri