Ai o emisiune si nu gasesti TELEVIZIUNEA care sa o difuzeze?

Da, ai citit bine!

Time TV isi alcatuieste grila de programe. ACUM deschidem un spatiu de emisie si poti sa aplici proiectul tau de emisiune spre aprobare. Stim cu totii ca la televiziunile mari este foarte greu sa negociezi spatiul de emisie dar ACUM TimeTV doreste sa treaca la alt nivel, cel de televiziune ONLINE. Vom forma impreuna cu tine o alternativa la programele TV deja existente pe piata. Te-ai saturat de continutul pe care il vezi la televizor si crezi ca poti face diferenta. Acum este momentul sa dovedesti asta. Cine stie, poate esti genial si TimeTV poate deveni rampa ta de lansare.

Emisiune LIVE TimeTV ONLINE streamig live video

Daca esti absolvent al unei scoli de FILM sau TELEVIZIUNE si nu ti-ai gasit un loc de munca in domeniul jurnalistic te poti desfasura in spatiul de emisie al TimeTV. Singura conditie este sa iti poti produce singur emisiunea. Noi vom prelua acest continut, vom pune semnatura ta pe el si iata… ai propria emisiune la TV.

Nu trebuie sa fie neaparat o emisiune. Daca ai cunostinte jurnalistice poti incepe prin scrierea unor articole. Multi altii au facut-o deja prin rubrica SCRIE SI TU!. Iti garantam ca in echipa TimeTV poti creste. Iti poti aprofunda cunostintele de redactor, editor text, editor de imagine, cameraman, regizor de emisie, regizor de transmisiuni LIVE.

Daca ai o idee despre un program comic si ai prietenii necesari cu care poti regiza un moment hazliu, acum este momentul sa aplici. Daca iti place sa surprinzi secvente inedite din viata ta zilnica acum le poti face publice(bineinteles cu acordul celor aflati in cauza).  Daca cunosti oameni care creeaza productii video (filme de scurt-metraj, emisiuni de turism, anchete jurnalistice, emisiuni auto, interviuri exclusive) este timpul sa povestiti mai departe despre aceasta OPORTUNITATE.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti despre pasiunile tale la adresa contact@timetv.ro. Noi vom lua legatura cu aceia care intr-adevar au ceva de spus.

Succes!

Mai poti citi pe TimeTV si:

PROMOVEAZĂ-TE pe TimeTV.RO

Social

Arhiva stiri