Sylvester Stallone se intoarce intr-un rol care i-a adus milioane de fani

Actorul Sylvester Stallone se intoarce in rolul lui Rocky Balboa in viitorul film al francizei

Sylvester-Stallone-1

Actorul Sylvester Stallone, interpretul pugilistului Rocky Balboa in franciza „Rocky”, a confirmat ca va juca din nou acest rol in spin-off-ul „Creed”, in care il va antrena pe nepotul prietenului sau decedat, Apollo Creed.

Stallone, in varsta de 67 de ani, a dezvaluit ca, in acest spin-off, Rocky il va antrena pe nepotul faimosului sau adversar si prieten Apollo Creed – interpretat in cele sase filme ale francizei de Carl Weathers – pentru cariera de luptator, potrivit Mediafax.

In rolul nepotului lui Apollo Creed va fi distribuit actorul Michael B. Jordan, care a jucat recent in „Fruitvale Station”. Pe de alta parte, Sylvester Stallone, care a scris scenariul celor sase filme din franciza – „Rocky I” fiind premiat cu trei premii Oscar in 1976 – avertizeaza fanii seriei ca acest spin-off nu trebuie considerat „Rocky VII”.

„Voi face un film cu Ryan Coogler, care a regizat «Fruitvale Station», intitulat «Creed». Este foarte interesant pentru ca oamenii cred ca va fi «Rocky VII» (…), dar nu este, eu am un rol secundar”, a declarat actorul sambata, in timpul intalnirii cu publicul londonez, la evenimentul „An Evening with Sylvester Stallone”, gazduit de Jonathan Ross.

Starul hollywoodian a devenit celebru la sfarsitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa in filmele din franciza „Rocky” si si-a construit apoi o cariera de succes jucand roluri principale in filme de actiune, precum John Rambo, un veteran al razboiului din Vietnam, in franciza „Rambo”, si rolul unui mercenar, in filmele din franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

Recent, Stallone a jucat alaturi de Robert de Niro in „Grudge Match: Faceti pariurile”, de Peter Segal, unde actorii americani interpreteaza doi pugilisti veterani a caror rivalitate a devenit celebra dincolo de granitele sportului.

Social

Arhiva stiri