HOROSCOP 13 ianuarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Sunt favorizate socializarea, prieteniile precum şi alianţele de susuţinere în cazul în care vă doriţi altceva, eventual să susţineţi vreo candidatură. Încrederea în propriile forţe şi posibilitatea de a realiza lucruri la care vă gândiţi de ceva timp, este foarte mare.

Taur

Taur – Aveţi disponibilităţi sufleteşti schimbătoare, cu stări oscilante, treceţi repede de la calm la nervi şi daţi dovadă de foarte multă încăpăţânare. Este o zi în care nu ar trebui să semnaţi acte şi nici să luaţi vreo decizie importantă.

Gemeni

Gemeni – Revederea unor persoane care au însemnat mult pentru voi la un moment dat vă creează o starea de mulţumire interioară, dar şi de nostalgie vis-a-vis de trecut. Nevoia de înţelegere, de reiterare, de acceptare a lucrurilor fac din voi astăzi un romantic incurabil.

Rac

Rac – Probleme vechi cu care v-aţi confruntat atât în relaţiile de serviciu, cât şi în cele familiale, se repun iar pe tapet, insa diferenţele pe care le sesizaţi nu fac decât să vă încrânceneze şi să nu vă lase să acţionaţi normal.

Leu

Leu – Nu vă simţiţi confortabil cu ritmul de viaţă pe care l-a ales prietena/ul şi încercaţi să-l mai temperaţi, dar nu prea aveţi pe cine. Simţiţi că ceva nu se potriveşte cu felul vostru de a fi sau de a gândi şi încercaţi să remediaţi lucrurile, chiar dacă până pe la prânz veţi fi la serviciu.

Fecioara

Fecioară – Prostia şi domnia se plătesc, ştim toţi asta. După-amiaza starea de spirit este una bună, amalgamată cu jovialitate, cu un dialog spiritual şi cu un farmec care dă gata sexul opus că vă speriaţi şi voi cât de curtaţi sunteţi.

Balanta

Balanţă – Umblaţi şi voi la cutia cu amintiri, regăsiţi lucruri şi idei abandonate care fac să explodeze ceva în voi şi, brusc, să simţiţi că sunteţi capabili să o luaţi de la capăt şi vă puneţi pe treabă.

Scorpion

Scorpion – Diferenţele sociale, dar şi dintre oameni par să vă deranjeze mai mult ca orice. Iată macar un motiv pentru care în prima parte a zilei, la serviciu, încercaţi să îi dăscăliţi pe fiecare, iar reacţiile lor sunt dintre cele mai neaşteptate.

Sagetator

Săgetător – Răspunsurile hipersensibile şi impulsive sunt mai degrabă reacţii tipice, dar destul de greu de stăpânit. Temperamentul vostru este alimentat de energia competititvă, agresivă şi cea sexuală, poate şi ca urmare a vieţii dezordonate pe care o duceţi.

Capricorn

Capricorn – Incercaţi să vă armonizaţi cu acţiunile celor din jur pentru a nu mai intra în conflict atât de tranşant. Este probabil calea minimei rezistenţe, dar şi a faptului că vreţi să rămâneţi alături de cei care s-au făcut demni de încrederea voastră mai degrabă, decât să faceţi schimbări majore în viaţa voastră.

Varsator

Vărsător – Nimic nu vă mai place sau ce aţi dezavuat până acum să devină, brusc, de valoare spre disperarea familiei, colegilor şi a prietenilor. Culmea este că sunteţi şi foarte uşor de manipulat şi de aici puteti să intraţi în dispute cu oricine.

Pesti

Peşti – Sunteţi capricioşi, mai sensibil decât de obicei, iar irascibilitatea voastră poate provoca discordie printre prieteni. Este destul de incomod ca voi să fiţi la serviciu, iar cei din familie să stea acasă, dar nu aveţi ce face.

Social

Arhiva stiri