HOROSCOP 2014. Vezi PREVIZIUNILE pentru zodia Rac

HOROSCOP 2014. Sarcina majoră pentru 2014 este de a-şi întelege inima. Ultimii doi ani au fost destul de grei în anumite privinţe. Au avut de plătit datorii vechi, dar au fost puternici şi tot ceea ce au câștigat a fost cu sudoarea frunţii. În 2014 vor începe să vadă roadele eforturilor lor. Mulţi Raci au aspirații mari, iar acest lucru este bine. Dar, pentru a le realiza, trebuie să-şi antreneze serios muşchii spiritualului și ai mentalului.

HOROSCOP-2014-Vezi-PREVIZIUNILE-pentru-zodia-Rac

timpul.md

HOROSCOP 2014 RAC. Stăpâna semnului: Luna

Culoarea specifică: alb, argintiu

Metalul caracteristic: argintul

Cristalele zodiei: piatra lunii, opalul, sideful, agate albe, cuarţul alb ş.a.

Oportunităţile

Oportunităţile financiare, personale și profesionale sunt la ordinea zilei în 2014. Deși majoritatea planetelor lente nu îi ajută, la propriu vorbind, cel puțin nu îi deranjează şi asta înseamnă foarte mult. Deci, puține obstacole care să blocheze obiectivele lor, aşa că vor putea să viseze şi să se lanseze în varii proiecte, tot anul.

Intrând în semnul lor, în iunie 2013, Jupiter le-a oferi şi le oferă, în continuare, un impuls pe care aceşti nativi l-au preluat şi cei care au ştiut cum să-l pună în valoare şi-au atins scopurile. 2013 a fost un an de mutaţii afective, curiozitate şi nevoia de a învăţa să citească printre rânduri şi în care mulți Raci au început să exploreze dimensiunea spiritualului, serios și, chiar, științific, tendință care va continua şi în 2014. Important este să ia abordarea științifică, nu cea sceptică şi să aprofundeze elemente care ţin de fenomenul spiritual, care nu trebuie dovedit altora , ci sieşi.

Dacă privim, în ansamblu, anul care vine, vedem că elementele de foc și de aer, vor fi cele mai puternice, iar apa și pământul cele mai slabe. Lipsa accentului dat de elementul apă, elementul nativilor Rac, nu ar trebui să fie o problemă pentru ei până în august când Jupiter se va muta în Leu. Dar până atunci, exaltat, le va oferi toată energia de care au nevoie.

După 1 august, vor exista mai multe perioade, în care, vor fi doar o planetă sau poate nicio planetă în Rac. I-aş sfătui, să se pregătească mental pentru multă insensibilitate şi nerecunoştinţă din partea celor cu care lucrează sau pe care i-au ajutat, printre altele. Nu este vorba despre o persoană rău intenţionată sau lucruri rău intenţionate, ci doar o perioadă astrală care va trece. Să nu pună aceste lucruri la inimă, să nu clocescă planuri de răzbunare, dar mai ales să nu-şi cheltuie timpul și energia cu ele, ci pur și simplu să fie conștienți că este doar o perioadă care va trece.

Jupiter se va muta în Casa a 2-a, a banilor munciţi, pe 1 august, semn că veniturile vor creşte substanţial şi nu vor duce lipsă de nimic. Câștigurile sunt bune şi înainte de această dată, dar o creştere financiară semnificativă nu se va înregistra decât după 1 august.

Ca şi anul trecut, şi 2014 va fi un an de viață trăită din plin cu mâncare bună, un vin bun, călătorii, haine în vogă și îndeplinirea unor…fantezii senzuale. Să nu uite că cele mai importante aspecte ale vieții lor în 2014 sunt corpul, felul cum arată, stima de sine și aspectul financiar, datoriile pe care le au şi achitarea lor, plata taxelor şi impozitelor, sexul, lucrurile profunde ale vieții cum ar fi latura spirituală, reîncarnarea și transformarea interioară, sănătatea și munca.

Provocările

Pe 6 octombrie 2012 Saturn a intrat în Casa a 5-a, Casa iubirii și a creativității, unde va sta până pe 24 decembrie 2014. Dragostea va deveni mai profundă acum şi îi va responsabiliza pe nativii Rac care vor dori un angajament solid, stabilitate dar mai ales, le va da timp să se maturizeze. Mulţi nativi Rac au început o relaţie serioasă din 2012 încoace, unii s-au logodit, alţii au devenit părinţi, alţii s-au căsătorit iar cei tineri se confruntă prima oară cu un Saturn în Casa iubirii şi a creativităţii. Ar trebui să îi sperie? Nu. E drept însă că Saturn a fost cel care i-a forţat să renunţe la alegerile puerile şi să îşi asume relaţiile de substanţă. Tot influenţa lui a fost cea care a stat la baza deciziei unora dintre nativii Rac de a avea copii, i-a făcut să îşi asume aceste responsabilităţi în ciuda tuturor argumentelor pro şi contra. Unii vor fi nerăbdători că barza nu se arată dar le trebuie răbdare, odihnă şi detaşare. Cei care sunt într-o relaţie de ceva timp, este posibil să aibă temeri cu privire la venirea pe lume a unui copil, chiar dacă iniţial, sarcina, ar fi fost un șoc neplăcut pentru ei. Racii care sunt părinţi singuri vor avea nevoie şi ei de răbdare şi înţelepciune pentru a câștiga afecțiunea, respectul și încrederea copiilor care au rămas în grija lor. Sfatul meu este să nu se apuce să le împuie capul cu tot felul de murdării la adresa celuilalt părinte – ne-a părăsit, nu ne-a mai vrut, şi-a găsit altă familie ş.a. Mulţi nativi Rac au avut nevoie de timp ca să înţeleagă realitatea sentimentului de iubire, aşa că programarea datei căsătoriei nu va avea nimic din spontaneitatea dragostei la prima vedere, dar le va da sentimentul de siguranţă, legătura de care au nevoie.

O altă direcţie în care este posibil ca aceşti nativi să-l fi resimţit pe Saturn, este cea a pasiunilor colateral. Este posibil ca habby să se fi transformat, pentru ei, într-o mică afacere. Cum este posibil? Simplu, Saturn este foarte serios când se pune problema obținerii unui profit cât de mic.

Cu Pluto în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel, nativii Rac au o perioadă lungă de timp, în care să analizeze şi să renunţe la relațiile toxice, încărcate doar sexual care au fot rodul unei atracţii motivată de golul emoţional, de singurătate, de posesivitate, gelozie, invidie și neîncredere. Da, o mulțime de atitudini, reacţii, trăiri sau fapte care implică partenerii de viaţă, de afaceri sau duşmanii declaraţi, se vor dezamorsa. Dacă sunt singuri, acum este posibil să-şi dorească să clarifice modul în care vor dori să meargă mai departe sau dacă doresc să-şi găsească jumătatea vor ştii în ce direcţie să o apuce. 24 mai şi 26 decembrie, sunt două date care se pretează la o seară romantică dar, de fapt, se pot întâmpla multe evenimente plăcute: să-şi planifice concediul şi să ia o decizie în acest sens, să realizeze că sunt îndrăgostiţi de partenerul lor până peste cap şi să propună să se căsătorească, să demareze împreună o afacere, să primească sau să ofere un inel de logodnă, să stabilească data căsătoriei mai ales cei care au o relaţie de foarte mult timp.

Saturn va fi retrograd între 2 martie si 20 iulie, perioadă în care, aparent, relaţiile dintre parteneri se pot răci, ba mai mult aceeaşi răceală se va regăsi şi la nivelul responsabilităţii nativilor Rac faţă de familie, de părinţi sau de copii, dar, repet, este doar o aparenţă. Posibil să întâmpine, în această perioadă, dificultăţi în ceea ce îşi propun în plan personal, femeile să nu rămână însărcinate atât de repede pe cât şi-ar dori, să nu aibă starea de spirit necesară pentru a face dragoste, ar putea întâlni pe cineva dintr-o fostă relaţie care să le spună că regretă cum s-a terminat totul ceea ce ar putea să-i irite pe partenerii lor iar pe ei chiar să îi supere şi să încheie definitiv orice discuţie pe tema aceasta.

Familia, dragostea și viața socială

Asemenea nativilor Taur şi nativilor Rac le plac relațiile stabile, angajamentele care implică responsabilitate şi se simt în largul lor atunci când relația este clar definită și toată lumea știe care este statutul lor. Când se căsătoresc, de obicei, o fac pentru o viață şi sunt de o loialitate proverbială. Există un mic secret, care îi caracterizează până la urmă şi, anume că, cei mai mulţi dintre ei, nu vor admite ca mariajul sau relaţia să fie doar o corvoadă, o datorie civică şi atât. Ei intră într-o relaţie doar atunci când sunt convinşi că au găsit bărbatul sau femeia cu care să îşi întemeieze familia pe care şi-o doresc. Căsătoria este doar o cale, un mijloc pentru atingerea unui scop,mai degrabă decât un scop în sine pentru că familia este scopul final.

Cine iubeşte un nativ Rac trebuie să fie atent la sensibilitatea acestuia pentru că poate fi rănit foarte uşor. Va trece o bună perioadă de timp până când îi vor accepta şi odată acceptaţi vor realiza cât de profunzi sunt nativii Rac pentru că orice nimic îi supără – tonul vocii, irascibilitatea celor din jur, o privire mai acatării sau o expresie a feţei, toate acestea îi pot destabiliza emoţional, cel mai mic gest poate fi interpretat prăpăstios de afectuoşii Raci. Le va fi greu să se obişnuiască cu ei, dar odată cunoscută sensibilitatea lor, partenerul Rac va fi un partener de cursă lungă. Trebuie acceptaţi aşa cum sunt şi să nu uite că Racii reacţionează nu atât de mult la ceea ce li se spune, cât la starea pe care o au în acel moment.

Siguranţa relaţiei a fost un punct sensibil, pentru nativii Rac, încă din octombrie 2012, când Saturn, Învăţătorul dur şi intransigent, a intrat în Casa a 5-a, Casa iubirii. Din fericire, Saturn o va părăsi la sfârşitul lui 2014, pe 23 decembrie astfel că vor avea timp să învețe o mulțime de lucruri despre problemele sufleteşti.

Casa a 5-a vorbeşte despre romantism și despre iubire, iar Saturn despre muncă și sacrificiu. După cum vedem, găzduirea lui Saturn într-o casă a afectivităţii nu este altceva decât un oximoron astrologic, pentru că Saturn în nici un caz nu este o planetă care să sugereze iubire sau romantism. Nativii Rac au fost și încă sunt, printre cei afectaţi de această poziţie, acum nu este vorba despre stabilitate şi căsătorie ci despre o relaţie care se încheagă, iar Saturn aduce de multe ori amânări care ţin de circumstanțe dincolo de controlul conştient. De exemplu, este posibil ca unii Raci să fi observat că persoanele interesante pe care le-au întâlnit în ultimii doi ani, locuiesc sute de kilometri distanţă de ei, du Saturn în Casa a 5-a, sunt predispuşi să-şi întâlnească viitorii parteneri de viaţă departe de locul natal, că mereu au câte ceva de studiat sau că au o profesie care îi determină să călătorească foarte mult. Există și cazul ca viitorul sau viitoarea parteneră să nu fie liberă. Noua iubire să fi fost căsătorită iar divorţul încă nu a fost pronunţat, după cum, la fel de bine, nici măcar nu intenționează să divorţeze. Nu contează cât de mult timp au fost împreună, acum este posibil să simtă că nu au fost destul, ceea ce este un obstacol pentru trecerea relaţiei la un alt nivel.

Dacă sunt părinţi, este posibil să fi avut o manifestare tipic saturniană, printre altele, Casa a 5-a răspunde și de copii şi de dragostea faţă ei aşa că este posibil să fi fost foarte preocupaţi de natura relaţiilor, din ultima vreme, cu copiii săi, mai ales dacă au trecut printr-un divorț, îngrijorarea fiind legată de modul în care copiii au făcut şi vor face față separării părinţilor. Posibil să fi aflat că unul din copiii lor are o boală sau o tulburare afectivă și are nevoie de ajutor medical şi psihologic, prezenţa lui Saturn în Casa a 5-a sugerează că este un moment oportun pentru a aborda această problemă și să îşi facă programări la cabinetele de specialitate pentru a vedea concis, despre ce este vorba. Poate fi şi situaţia ca un copil nu se descurce prea bine la şcoală şi atunci vor angaja meditatori care să îl ajute chiar dacă aceste demersuri implică şi costuri ridicate. Dacă copilul este mai mare, student sau absolvent de facultate, este posibil să continue să îl întreţină până la găsirea unui loc de muncă. Cu Saturn în tranzit prin Casa a 5-a este posibil să fi intrat, sau vor intra, în datorii pentru a-l ajuta.

Nu toate situațiile reclamă bani, ci mai degrabă timp, altă resursă preţioasă atribuită lui Saturn. Dacă primul lor copil a venit în timpul șederii lui Saturn în Casa a 5-a, mai mult ca sigur trecerea de la statutul de necăsătorit, la aducerea pe lumea a unui copil fără a fi căsătorit este o tranziție dificilă. Pe de altă parte, este posibil să fi fost surprinşi să afle că bebelușii au nevoie de mult mai mult timp și de mai multă atenție decât au crezut. Saturn cere sacrificiu personal pentru atingerea unui scop mai mare şi mai important și în această ipostază, el obligă la aprofundarea noţiunii de valoare. Alţi nativi Rac au cunoscut o altă latură saturnian, întârzierea materializării unor dorinţe. În acest caz , este posibil să fi decis să amâne o sarcină atâta timp cât nu şi-au întemeiat o familie.

Poziţia cere calm şi răbdare – Saturn nu interzice găsirea iubirii, nici venirea pe lume a unui copil sau să împiedice finalizarea vreunui proiect, Saturn impune obstacole pentru a ne testa flexibilitatea, adaptabilitatea, devotamentul, loialitatea, maturitatea și răbdarea. Astfel că nativii Rac au devenit experţi în a supravieţui testelor saturniene iar în 2014 vor deveni mai practici, cu experiență în tratarea acestor probleme. Cei care sunt singuri şi aşteaptă de ani buni să întâlnească adevărata dragoste au senzaţia unui mers în gol, iar eu pot să le spun că nu au nevoie de aspecte spectaculoase pentru a găsi iubirea! Pur şi simplu, acest domeniu, nu a fost prioritar pentru ei pană acuma, dar acum se va petrece o minune şi până pe 27 iulie 2014 va avea loc şi acea întânire mult aşteptată, perspectivele pentru găsirea iubirii mult dorite nu au fost mai bune ca cele din prezent!

Astrologii din vechime au scris despre ce se petrece atunci când Jupiter tranzitează semnul Rac. Viața nu poate avea întotdeauna ceva special pentru a fi trăită cu fenezie, dar este singura viaţă pe care o avem şi trebuie să ne bucurăm de ea la maxim. Jupiter, Marele Benefic, este acum în Rac și le va oferi acestor nativi un avantaj serios pentru a găsi persoana care care să fie iubirea lor adevărată. Deşi timpul în care această oportunitate poate să apară este scurt, el va comporta vibrații incredibil de puternice. Când se vor simţi mai singuri, atunci îi vor fi remarcate calitățile, va fi considerat deosebit de atrăgător, cu tot ce decurge din aceste aprecieri, de către cineva special. Cum spuneam mai sus, 2014 este un an reper, care va stabili tonul pentru mulți ani de acum încolo!

Viaţa nativilor Rac va cunoaşte o multitudine de faţete. Inclusiv din punct de vedere sentimental pentru că, celor singuri, cel puţin o persoană le va stârni interesul şi vor dori să le cunoască, şansele ca mariajul celor căsătoriţi să meargă mai bine sunt extraordinare, iar cuplurile care îşi doresc un copil să fie binecuvântate cu fertilitate.

Finanțele și Cariera

Rac are un profund sentiment vis-a vis de ceea ce simt despre lucruri, despre oameni și despre cum să acţioneze. Intuiţia este un avantaj extraordinar la locul de muncă și în lumea afacerilor. Bineînţeles, aceasta este, indispensabilă atunci când vrea să-şi întemeieze o familie sau pentru înţelegerea din familie ori pentru a-și construi casa mult dorită, dar îşi are locul său, mai ales, în afaceri.

Nativii Rac pot ajunge la acumularea unei adevărate averi când este vorba despre afaceri de familie, dar chiar şi atunci când aceasta nu este o operațiune de familie, ei îşi vor trata partenerii ca şi cum ar fi familia sa. În cazul în care nativii Rac lucrează pentru altcineva, şeful este figura parentală și colegii lor le sunt ca frații și surorile. În cazul în care un nativ Rac este şeful, toți angajaţii săi sunt copiii lor. Nativii Rac trăesc acut sentimentul că trebuie să le asigure hrana de zi cu zi şi celorlalţi şi se comportă ca atare. Pe ei îi bucură şi îi satisface să ştie că îi ajută pe ceilalţi şi îi susţin în tot ce fac, este, dacă vreţi, o altă formă de a cultiva ideea de familie.

Cu Casa a 2-a a veniturilor din muncă proprie în Leu, veniturile sunt oscilante dar dovedind o bună cunoaştere a pieţii de capital, speculaţiile lor sunt de cele mai multe ori norocoase, mai aes dacă vorbim despre proprietăți imobiliare, hoteluri sau restaurante. Hoteluri de tip resort de sezon sau spa și cluburile de noapte sunt, de asemenea, profitabile pentru Rac chiar dacă ei sunt, de fapt, covenționali, doresc să-şi câștige traiul într-un mod plin de farmec. Ce este important însă este ca în chestiuni financiare Racii să fie mai puțin capricioşi, mai stabili și mai consecvenţi. Nu-şi pot permite ca starea lor de spirit – astăzi sunt aici și mâine am plecat să transceadă în afaceri. De aceea trebuie să își dezvolte stima de sine și sentimentul de autovaloare pentru a-şi pune în valoarea potențialul financiar extraordinar.

Saturn este în Casa a 5-a , o casă considerată de creativitate dar asociată, ăn acelaşi timă, cu speculațiile financiare, în mod special. Deci, nu există un mod de lucru mai bun pentru ei decât Saturn în Casa a 5-a. Acest câmp de acţiune despre care am vorbit mai sus în contextul iubirii, din perspectivă financiară şi profesională acoperă şi zona creativităţii. Posibil să le fi luat mai mult timp şi să fi cheltuit mai mult decât şi-au propus pentru a finaliza un proiect. Uneori se întâmplă şi aşa, nu au de ales, şi fac ceea ce trebuie să facă pentru a menţine integritatea proiectului şi a-l termina. Partea financiară analizată prin prisma noţiunilor de venit și avere, se regăseşte complex redată într-o temă natală ceea ce dovedeşte că imaginea financiară a nativilor Rac se îmbunătățește pe timp ce trece. Să fie atenţi, de exemplu, în 2014 la orice investiţie de natură speculativă pe care doresc să o facă. Piaţa de valori ca şi orice nouă afacere este deosebit de riscantă. Să stea deoparte de ele dacă vrea să-şi ştie bunurile în siguranţă. Dacă au un consultant financiar să îi ceară sfatul dar să nu aceepte răspunsuri evazive, ci clare şi cu mai multe informaţii de cotext dacă s-ar putea.

Ziua de 25 septembrie va fi una fantastică dacă ne gândim că Uranus va primi vibrații sclipitoare de la Jupiter. Jupiter va fi în casa banilor munciţi, așa că s-ar putea bucura de o șansă excelentă vizând venitul Racilor. Această zi răsare printre cele dificile, ca o bijuterie înconjurată de spini, dar pot beneficia de bonitatea zilei alegând cu atenţie momentul acţiunii. Semnul Berbec le stăpâneşte Casa a 10-a, a carierei ceea ce poate sugera că nativii Rac aşteaptă de mult timp să pornească propria afacere, să fie mai activi public sau politic și mai independenţi. Responsabilitățile faţă de familiale și teama de a nu răni sentimentele altor oameni ori să nu fie ei înşişi răniţi, inhibă de multe ori la atingerea acestor obiective.

Nativii Rac, asemenea şefilor, au nevoie de un pic de voinţă ca să acționeze liber şi dacă o vor face, ea va avea o notă de superioritate. Când un nativ Rac este în poziția de şef sau superior, el sau ea, se pot comporta ca un dictator asemenea nativilor Vărsător. Desigur, războaiele salariale nu sunt unele egocentrice dacă sunt în apărarea celor aflate în subordinea lor. În cazul în care lipsește o parte din această luptă instinctuală – independența sau spiritul de pionierat – nativii vor avea dificultăți extreme în atingerea obiectivelor din carieră.

Misiunea lor în 2014 este de a-şi revitaliza cariera ta evitând în același timp capcanele cauzate de impulsivitatea lui Uranus care este în Berbec. Sarcina lor cea mai presantă este de a se reinventa și de a-şi restructura cariera. Aceste lucruri au fost semnalate ca necesare încă din 2013 şi chiar din 2012 şi nu sunt ușor de realizat. Este uşor să vadă ce îi motivează ca să se reinventeze la locul de muncă şi asta ar trebui să fie o prioritate, mai ales că obținerea unei poziții mai bune care le-ar aduce mai mulți bani ajută întotdeauna în perioade de tranziție. Uranus, planeta surprizelor neaşteptate, a ajuns în Berbec în martie 2011 și va rămâne acolo până în septembrie 2019. Așa-numitele planete lente sau transpersonale, care orbitează undeva la marginile exterioare ale sistemului nostru solar, au stabilit temele majore pe care să le genereze şi să le influenţeze de mult timp. Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto, au o perioadă de revoluţie lungă pentru că se mişcă încet și, de regulă, rămân o perioadă destul de lungă, într-un semn – Jupiter, aproximativ 1 an şi 4 luni, Saturn – 2 ani şi jumătate, Uranus – 7 ani, Neptun – circa 11 ani iar Pluto – peste 15 de ani. Acest lucru permite ca acţiunea lor să aibă un efect de durată, de neuitat.

Cu Uranus în Casa a 10-a, a succesului şi reputației profesionale, posibil ca viața de la birou să nu fi fost deloc plictisitoar şi multe dintre surprize le-au experimentat începând din 2013 – unele de bun augur, altele mai puţin bune şi vor continua până în 2019. Sarcina lui Uranus este să ne învețe să trăim pe picioarele noastre, să depășim adversităţile atunci când este necesar, să fim flexibili, să avem pregătite resurse interioare dar, mai ales, să fim adaptabili.

În 2014, nativii Rac trebuie să găsească modalități care să îi motiveze în continuare, să le readucă entuziasmul pentru munca lor, dacă vor o transformare remarcabilă. Uranus poate crea astfel de situații, când vor trebui să ia decizii rapid, dar să şi cunoască regulile jocului. Când vine vorba despre afaceri, trebuit să învețe aceste reguli înainte de a sări pentru că dacă nu le cunosc, în viitor, pot exista consecințe. Din fericire, ca semn de apă, intuiția este punctul lor forte.

Ce ar trebui să perfecţioneze

Corpul lor, imaginea şi stima de sine se vor îmbunătăți. Așa cum am spus undeva mai sus, provocarea pentru ei este autoindulgența. Finanțele se vor îmbunătăți, tot pe cont propriu. Dar, ca şi anul trecut, viața lor spirituală va necesita muncă şi disciplină. Cei care nu sunt atraşi de calea spirituală, ar fi bine să abordeze o disciplină spirituală sau meditaţia.

Există tot felul de oameni care să le sugereze tot felul de informații din surse spirituale, mare parte din ele contradictorii. Nativii Rac, în special, se vor confrunta cu un asemenea asalt. Singura modalitate de a ajunge la adevăr este să-l descopere singuri, din interior. Odată ce fac acest lucru vor avea busola care să îi orienteze în junglă. Este bine să-şi găsească un ghid spiritual, un guru, un model, să discute cu psihologi și astrologii, care îi poate ajuta să se cunoască pe sine. În cele din urmă trebuie să descopere realitatea interioară prin practici de modă veche, aşa că vor trebui să-şi găsească timp pentru meditație și spiritualitatea practică care mai apoi să fie parte din stilul tău de viață .

Nu vor avea probleme cu timpul, dar vor trebui să muncească, regulat și insistent. Saturn în Casa a 12-a arată că se vor confrunta cu blocaje sufleteşti profunde și temeri interioare extreme. Atâta timp cât aceste blocaje nu le afectează sănătatea sau funcționarea normală a organismului, nu trebuie să îşi facă probleme. În cazul în care îi sunt afectate sănătatea poate apela şi la o regresie în viețile anterioare pentru a regla lucrurile. Meditație și contemplarea pot rezolva aceste lucruri. Şă-şi respecte intuiția și visele, chiar să şi le noteze şi mai apoi, să le verifice.

Sănătate

Cu toate planetele lente în aspecte benefice sau neutru, sănătatea şi vitalitatea nativilor Rac ar trebui să fie bună. Totuși se întrevede şi o problemă de sănătate importantă, pentru ei. Casa a 6- a, a sănătății este în Săgetător şi este o casa puternică deoarece stăpâna ei, Jupiter va trece peste Ascendent, într-o casă angulară. În acest caz, prezenta ei într-o asemenea potiţie, se manifestă printr-un interes sporit pentru diete și programe noi de sănătate, poate sugera luarea de măsuri preventive pentru propria sănătate dar şi pentru sănătatea familiei, în special a copiilor.

Jupiter în Casa 1, casa personalităţii, arată că sănătatea însemnă mult pentru ei, mai mult decât de frumusețe fizică, pentru ei a arăta bine, înainte de toate înseamnă sănătate. Aceasta explică multe. Nu se mulţumesc numai cu o sănătate bună ci vor să şi arate bine.

Pluto în Casa de Sănătate sugerează, de multe ori, intervenţia chirurgicală. Deoarece sănătatea lor este bună, cu un puternic accent pe imagine, presupun că intervenţia chirurgicală este una de natură cosmetică. Pe de altă parte, Pluto în casa de sănătate, arată că vor beneficia de diete care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Modul de a-şi îmbunătăți sănătatea acum nu este acumularea ci înlăturarea, eliminarea, produşilor de catabolism. Metodele de detoxifiere pe bază de plante a colonului sunt cele mai recomandate. Acest lucru este valabil şi în anii viitor. Atunci când Jupiter trece peste Soarele sau Ascendentul unui om, arată o viață bună, sănătoasă și îngăduitor senzuală. Daca se respectă proporţiilor nu vor avea probleme

Dar excesele le-a putea da bătăi de cap. Cuvântul de ordine este: bucurați-vă, dar nu exageraţi! Saturn sugerează că a venit momentul să treacă în cealaltă extremă, dietă şi un stil de viaţă spartan.

Cum Jupiter, planeta sănătăţii este în semnul lor şi guvernează stările, emoţiile şi sentimentele, arată că sănătatea emoțională este la fel de importantă pentru ei ca și sănătatea fizică, că stările emoționale joacă un rol neobișnuit în sănătatea lor. Veselia sau tristeţea se reflectă în corpul lor instantaneu. Impactul emoțiilor asupra sănătății este valabil pentru toată lumea, într-o oarecare măsură, dar pentru Rac este cel mai dramatic, în special până la 1 august 2014. Din fericire, Jupiter iubește semnul Rac, doar este semnul exaltării sale și stările emoționale tind să fie bune, eu zic că şi cultivarea echilibrului emoțional nu doar, deci să o încerce!

Pe 1 august, Jupiter se mută în Leu, în Casa a 2-a a veniturilor din muncă proprie ceea ce indică o legătură între finanțe și sănătate. În multe cazuri, arată faptul că vor cheltui mai mult pe produse de sănătate și gadget-uri. Pentru alţi Raci, domeniul sănătății va fi o sursă de profit – medicii vor câștiga mai mulți bani, alții ar putea găsi un loc de muncă la un cabinet medical sau într-un spital, alții ar putea profita de pe urma investițiilor în domeniul sănătății. În multe cazuri, impactul financiar poate arăta ataşamentul faţă de câştig și se reflectă în mod direct asupra sănătății. Atunci când sunt bani, sănătate este bună, atunci când nu sunt, chiar şi fluctuațiile normale ale pieții financiare pot avea impact asupra sănătății. Există o tendință înnăscută a nativilor Rac de a fi preocupaţi, pe deoparte, de sănătatea financiară, iar pe de alta, de sănătatea fizică.

Astrologul Minerva

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi HOROSCOP ZILNIC

Social

Arhiva stiri