Cel mai tare papagal din lume! Canta „Eu vara nu dorm” exact cum o face Connect-R

Un roman are acasa cel mai tare papagal posibil. Este un adevarat meloman, care poate sa cante. Piesa lui preferata este cea a lui Connecte-r, Eu vara nu dorm :))

papagal-conecte-r

Ștefan Relu Mihalache a fost la școala 171 Petre Ispirescu. Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani în calitate de dansator. Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R.A intrat prima oară într-un studio în 1997 cu ocazia înregistrării primei sale piese, numită „Observ”.

În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație Pe Suflet Deschis”, care a urcat până pe locul 2 în top 50 la Radio Contact.

În 2000, Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler; dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground.

Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul românesc a fost pentru melodia „Fără Nume”, a trupei R.A.C.L.A..

În 2006 a făcut un pas înainte în cariera sa muzicală stabilind un record impresionant: în acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului. Împreună cu Arsenie Toderaș, el a reprezentat atunci Republica Moldova în marea finală cu piesa „Loca”.

Seria de recorduri nu s-a oprit aici, el fiind singurul artist care a avut 6 piese simultan în playlistul Radio 21.

Connect-R lansează albumul Dacă Dragostea Dispare în anul 2007, iar în octombrie 2008 lansează videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album: „Nu-ți Pierde Dragostea”.

Anul 2009 a lansat piesele „Burning Love” și „Murderer”.

În 2010 a participat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender”. În acest an a câștigat premiul „Best Song” la concursul RMA!Tot în acest an a înființat casa de producție Rappin’ On Production, făcând echipă cu Chris Mayer și Nick Kamarera.

În 2011 a ajuns În Top 100 2011 la Radio, cu „Americandrim” de Puya feat. Connect-R.

În 2012 creează hitul verii, numit Vara nu dorm, care s-a mentinut pe primele locuri timp de 22 de saptamani. Tot în acest an creează și piesa Love Is The Way.

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri