A 2-a modalitate de actionare CONSTIENTA

Actionare CONSTIENTA – Bucuria

Prima metoda o puteti citi aici.

Pacea adusă de acţiunea în stare de abandon interior se transformă în însufleţire atunci când chiar vă bucuraţi de ceea ce faceţi. Bucuria este o a doua modalitate de efectuare a acţiunii conştiente. Pe noul pământ, bucuria va înlocui dorinţa ca forţă motivaţională din spatele acţiunilor oamenilor. Dorinţa se naşte din amăgirea egoului că sunteţi un fragment separat, fără legătură cu forţa care se află în spatele întregii creaţii. Prin intermediul bucuriei vă conectaţi la însăşi forţa aceea creativă universală.

TIMETV-dezvoltare-personala-personal-development-live-ulive-streaming-live-transmisiune-live

Actionare CONSTIENTA – Bucuria

Atunci când faceţi din momentul prezent, nu din trecut sau din viitor, punctul focal al vieţii voastre, capacitatea voastră de a vă bucura de ceea ce faceţi — şi prin aceasta calitatea vieţii voastre — creşte în mod dramatic. Bucuria este aspectul dinamic al Fiinţării. Atunci când forţa creativă a universului devine conştientă de sine, ea se manifestă ca bucurie. Nu trebuie să aşteptaţi ca ceva „semnificativ” să apară în viaţa voastră pentru a vă putea bucura în sfârşit de ceea ce faceţi. In bucurie există mai multă semnificaţie decât aţi putea avea nevoie vreodată.

Sindromul „dorinţei de a începe să trăiţi” este una dintre cele mai obişnuite amăgiri ale stării inconştiente. Este mult mai probabil că expansiunea şi schimbarea pozitivă la nivel exterior vor veni în viaţa voastră dacă vă puteţi bucura de ceea ce faceţi deja, în loc să aşteptaţi vreo schimbare ca să puteţi începe să vă bucuraţi de ceea ce faceţi. Nu cereţi minţii permisiunea să vă bucuraţi de ceea ce faceţi. Nu veţi primi decât o mulţime de motive pentru care nu vă puteţi bucura. „Nu acum”, va spune mintea.

„Nu vezi că sunt ocupată? N-am timp. Poate mâine ai putea începe să te bucuri…” Acel mâine nu vine niciodată dacă nu începeţi să vă bucuraţi de ceea ce faceţi acum. Când spuneţi: îmi place să fac aceasta sau cealaltă, este vorba despre o percepţie greşită. Face să pară că bucuria vine din ceea ce faceţi, dar nu este cazul. Bucuria nu vine din ceea ce faceţi, ea curge din adâncul vostru în ceea ce faceţi şi, astfel, în lumea aceasta. Percepţia eronată că bucuria vine de la ceea ce faceţi este normală, dar şi periculoasă, căci dă naştere credinţei că bucuria poate fi derivată din altceva, dintr-o activitate sau dintr-un lucru. Şi atunci căutaţi în lume bucuria, fericirea. Dar lumea nu vi le poate da. De aceea trăiesc mulţi oameni într-o stare constantă de frustrare. Lumea nu le dă ceea ce cred ei că le este necesar.

ECKHART TOLLE – Dezvoltare Personală  (Personal Development)

Social

Arhiva stiri