HOROSCOP 2014. Vezi PREVIZIUNILE pentru zodia Gemeni

HOROSCOP 2014. Alerţi, rapizi în gândire și dornici de a savura variatele delicii ale vieții, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade. Răbdarea nu este întotdeauna punctul lor forte, dar, încă din ianuarie 2014, li se va cere să se liniştească și să se concentreze pe problemele materiale ale vieţii – bani, bunuri şi active economice, unde detaliul este cel care distinge. Au avut mulți ani de schimbări bruște şi, de multe ori, dramatice, acum viaţa era frumoasă şi peste un minut situaţia era diametral opusă. Nu sunt singurii care au experimentat aceste schimbări de la Ana la Caiafa, dar pentru ei, acestea s-au produs non-stop. Lucrurile s-au stabilizat un pic în ultimii doi ani chiar dacă Uranus s-a mutat în Berbec, au învăţat să trăiască în nesiguranță, iar acest lucru a fost punctul lor forte. Au învăţat că nimic din ceea ce este pământesc nu este şi permanent, că efemerul este parte integrantă din viaţa noastră.

HOROSCOP-2014-Vezi-PREVIZIUNILE-pentru-zodia-Gemeni

jurnaluldeilfov.ro

HOROSCOP 2014 GEMENI. Stăpânul semnului – Mercur

Culoarea specifică – violet şi galben strălucitor

Metalul caracteristic – mercur

Cristalele zodiei – ametistul, ametrinul, agat mov, cuarţ fumuriu, tanzanit.

Oportunităţi

Începând cu 26 iunie 2013 este posibil să fi observat că situația lor financiară s-a îmbunătățit. Acest lucru s-a datorat lui Jupiter care intrase în Casa a 2-a a banilor munciţi şi a veniturilor, copleşindu-i cu cel puțin o mărire de salariu, bonusuri, comisioane, mai mulţi clienţi, mai multe comezi, restituiri, reduceri, împrumuturi date prietenilor le-au fost restituite, cadouri, accesul la bunuri de lux și mai multe venituri din investiții. Jupiter va rămâne aici până pe 22 iulie în 2014, oferindu-le încă șase luni în care pot pune bani deoparte, la ciorap. Ar fi bine să folosească acest timp pentru a se informa unde pot înmulţi cel mai bine, ceea ce au strâns, care forma de economisire este mai viabilă. Cea mai bună zi pentru o investiţie financiară sigură este 24 iulie 2014, atunci când vor putea să beneficieze, la maximum, de conjuncția Soarelui cu Jupiter , ajutându-i să facă mai mulți bani din investiții, la locul de muncă și/sau din propria afacere.

Este o ocazie bine venită să-şi planifice de pe acum ce vor face în prima parte a lui 2014 – să aplice pentru un credit, să ceară o mărire de salariu, să pregătească un proiect pe fonduri nerambursabile sau să-şi planifice sesiuni de prezentare a propriei afaceri unor noi firme pentru propria promovare cât şi pentru a-şi asigura câştigurile financiare. Mai au două zile, excelente din punct de vedere financiar: 6 mai și 18 iunie. Au informaţia, nu trebuie decât să o folosească!

Pe 16 iulie 2014, Jupiter se mută în Leu, iar pe 22 iulie trece în Casa a 3-a a comunicării. Vor face o mulțime de comisioane, vor alerga cu maşina de colo colo, vor sta cu urechea liptă de telefon mai tot timpul şi vor tasta pe laptop, iPad sau iPhone, necontenit. Capacitatea lor de a învăța, dublată de curiozitate, este imensă. Dacă se plictisesc, acum este momentul să deprindă noi competențe, în special să înveţe o limbă străină, să se specializeze în vânzări, marketing, negocieri, înțelegeri, web design și publicitate. Acum au timp pentru a se vedea cu vecinii şi pentru a participa la evenimente comunitare. Se pot bucura să petreacă mai mult timp cu frații pe care i-a cam ignorat în ultima vreme.

Ziua de 25 septembrie este o zi fantastică deoarece pot convinge pe cei pe care îi iubeşte să facă ce vor ei. Unii pot discuta despre o excursie în afară sau peste ocean. Îşi pot face publicitate aproape pe gratisc sau pentru ceva care îi interesează, este o zi fantastică de a face o prezentare importantă sau pentru a promova ceva.

Când Jupiter va intra în mişcare retrogradă, pe 8 decembrie, ar putea fi nevoie de mai mult efort pentru a obține unele aprobări sau proiecte importante, pentru a se face înţeleşi sau pentru adunarea documentelor de care au nevoie pentru a obţine o aprobare. Posibile întârzieri .

Provocări

Vestea bună este că îl au pe taciturnul Saturn în Casa a 6-a, Casa muncii şi a sănătăţii pe 24 decembrie 2014. Vestea proastă este că vor munci mult şi din greu şi mulțumirile vor fi ca inexistente.

În cazul în care Saturn conduce ostilităţile, este foarte dificil de lucrat cu el. Indiferent de rezultate şi de viteza de reacţie, vor trebui să se aştepte la rutină. Saturn rareori împarte complimente și o face numai atunci când sesizează o creştere, dacă au făcut analiza fluxului de numerar adică au ajuns la nivelul la care pot dovedi o corelație directă între ocuparea forței de muncă proprii și restul companiei. Iar pentru o mai bună măsură, Saturn nu va scăpa din vedere numeroase alte domenii de ameliorare.

Saturn vrea ca nativii Gemeni să lucreze din greu, vor primi responsabilităţi în plus pentru care nu vor fi nici lăudaţi, nici apreciaţi şi nici remuneraţi. Ironic, nu? Şi ca să fie, cum spun ei, tacâmul complet, colegii de muncă sunt trişti, negativişti şi pesimişti. Dacă însă au mizat totul pe independenţă, pe propria afacere, vor simţi pe pielea lor că lucrurile se urnesc foarte greu, că trebuie să se roage de clienţi, că furnizorii şi angajaţii sunt recalcitranţi. Totul se datorează lui Saturn.

Tot Casa a 6-a este şi o casă de sănătate şi cu Saturn acolo, de obicei, există o problemă veche care s-a cronicizat pentru că a fost ignorată. Aşa că acum este momentul să meargă la medic pentru un control de rutină – stomatolog, interne, oftalmolog, homeopat ş.a., să facă o scanare din cap până în picioare cum îmi place mie să spun, pentru liniştea lor. Să fie liniştiţi, că au o sănătate bună, dacă mai renunţă şi la ţigare şi la alte obiceiuri alimentare proaste cum ar fi ciocolata, de exemplu, şi le-ar în locui cu mersul la sală de 2 ori pe săptămână ori ar adoptă o dieta corespunzătoare organismului lor ar fi şi mai bine. De asemenea, cu Saturn în Casa Sănătăţii, este bine să verifice şi metabolismul calciului – densitatea osoasă şi dantura, care este posibil, să solicite o nouă lucrare.

Între 2 martie şi 22 iulie 2014, Saturn va fi retrograd, ceea ce sugerează că Gemenii vor resimiţi serviciul ca pe ceva dureros de restrictiv, care necesită multe ore suplimentare şi vor constata, cu amărăciune, că nu se pot baza pe colaborarea cu ceilalţi colegi. Atenţie, schimbarea locului de muncă nu va rezolva această situație, aşa că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să folosească acest timp pentru a reflecta asupra modului cum ar putea face ca lucrurile să meargă mai bine.

Dacă au fost diagnosticaţi cu ceva minor, tratamentul li se va părea nesfârşit dar nu vor avea ce face decât să-l urmeze dacă nu vor să aibă probleme mai târziu. Iar o dietă nouă le-ar putea părea sumbră dacă nu va conţine şi ceva…dulce.

Familie, dragoste și relații

Gemenii prin limbuția lor nativă dau strălucire vieţii proprii, iubirii și vieţii sociale, în general. Un discurs bun sau un schimb de replici la foc continuu este un preludiu interesant când vine vorba despre romantism. Singura problemă legată de dragoste este că sunt prea cerebrali, prea detaşaţi și au nevoie de pasiune pentru a face lucrurile să meargă. Emoțiile uneori îi tulbură și partenerii lor au tendința să se plângă de acest lucru. Cine intră într-o relaţie cu un nativ Gemeni, trebuie să înțeleagă de ce este așa. De regulă, ei evită pasiunile puternice sau care implică responsabilitate, deoarece acestea ar putea tulbura capacitatea lor de a gândi și de a comunica. Dacă par reci, partenerii lor trebuie să înțeleagă că aceasta este firea lor şi că în realitate, clocotesc, ca să spun aşa.

Cu toate acestea, nativii Gemeni ar trebuie să înțeleagă că una este să vorbeşti despre dragoste şi alta să fii îndrăgostit. Prima implică teorie, a doua trăire şi simţire. Vorbind despre dragoste superficial ni vor ajunge nicăieri. Ei trebuie să simtă şi să acţioneze în consecinţă. Dragostea nu este a intelectului, ci a inimii. Dacă vrei să știi ce simte un Gemeni îndragostit ar trebui să asculţi ce spune dar să nu faci ceea ce face, el sau ea. Pe de altă parte, pot fi forte generoşi cu cei pe care îi iubesc.

Gemenii vor ca partenerii lor să fie rafinaţi, educaţi și umblaţi, ca să spun aşa. Dacă partenerii lor sunt bogați este şi mai bine. Dacă iubiţi un nativ Gemeni înseamnă că sunteţi un bun ascultător. Totuşi, relația ideală pentru un Gemeni este o relație a minții. Chiar dacă se bucură de aspectele fizice şi temperamentale ale iubitului/ei, dacă nu există comuniune intelectuală relaţia va avea de suferit.

În Casa a 4- a, Casa Familiei, nu sunt planete şi casa nici nu este stresată de tranzitul vreunei planete lente, aşa că nativii Gemeni au mare libertate de mişcare, ceea ce le dă posibilitatea să facă multe în casă dar nu o vor face pentru că nu au nici un interes, atenţia lor este concentrată pe alte sectoare. Pentru cei căsătoriţi, totuşi, va prevala acest lucru. Mercur este atât planeta lor guvernatoare cât şi a Casei a 4-a, a familiei. De asemenea, ştim că Mercur este o planetă care se mișcă foarte repede, parcurgând toate casele dintr-o temă natală în mai puţin de un an. De obicei este rapid, devenind lent doar în retrogradări, astfel că, relațiile cu familia, interesul personal și starea de spirit a gemenilor va fluctua la fel de rapid.

Relațiile cu frații ar trebui să fie mai strânse în 2014, iar cele cu vecinii vor lua un viraj înspre mai bine abia după 1 august. Există multe oportunități sociale și financiare care vin dinspre frați și vecinii, iar relaţiile cu părinții și cu copiii ţin de statutul lor social. Sănătatea părinților și a copiilor pare să fie bună. Relațiile cu nepoții sunt deosebit de bune. Venus va trece prin Casa a 4-a între 19 septembrie şi 15 octombrie şi va fi un moment excelent pentru înţelegere, împăciuire, reuniuni de familie sau petreceri care îi implică şi pe alții .

De asemenea, va fi şi o perioadă bună pentru decorarea sau înfrumusețarea căminului când simțul estetic va deborda. Casa şi problemele căminului însă vor deveni mai importante după 24 august când Mercur va intra în Casa a 4-a. Pe 9 septembrie până în 12 octombrie, Soarele va fi şi el aici. Pe Marte, trecerea dintre ani, îl va găsi deja în tranzit, aici, până pe 22 ianuarie, moment numai bun pentru a pregăti o serie de reparații care aşteaptă de ceva timp să fie rezolvate, de schimbat mobila sau de renovat. Apoi, va intra în retrogradare şi pe 7 aprili va reveni în Casa Familiei până pe 3 iulie. Din păcat în această perioadă ar putea pierde o persoană foarte dragă sau vor afla despre boala unei persoane la care ţin şi vor face totul ca să îi uşureze suferinţa.

Casa a 7-a, Casa căsătoriei şi a parteneriatelor de orice fel, a fost o casă puternică în 2013, trend ascendent şi pentru 2014. Mulţi nativi Gemeni s-au căsătorit în 2013, la fel de mulţi sunt implicaţi în relații semnificative, asemenea unei căsătorii. În 2014 sarcina lor este de a menţine şi a dezvolta relația. Lucru interesant legat de dragoste este că atât nativul Gemeni cât şi partenerul său sunt foarte interesaţi de transformarea prin iubire. Ambii parteneri par să fie oamenii care îşi doresc să fie sau măcar încearcă acest lucru. Deoarece este vorba despre o schimbare complexă care implică, exploatarea şi epurarea negativităţii, curăţarea psihică poate face relaţia deosebit de volatilă. Dacă dragostea este adevărată, partenerii pot fi un ajutor unul pentru celălalt, vor înţelege că din moment ce au evoluat la nivel personal este firesc ca şi relaţia să evolueze în acelaşi ritm. Nu întâmplător se spune că, la un momentdat, partenerii ajung să semene între ei, şi fizic şi psihic, tocmai pentru că de-a lungul timpului, s-au transformat unul în funcţie de celălalt. Numai că această evoluție este marcată de numeroase capcane şi pericole, oricând relaţia s-ar putea rupe, partenerii să se fi schimbat atât de mult încât să constate că nu mai sunt cei care au intrat în relaţie şi implicit ceea ce i-a legat la început pare să nu mai fie. Dacă ajung în momentul acesta, trebuie să analizeze lucrurie cu calm şi, la fel, să elimine ce cred că le îngreunează situaţia. Odată situaţia finalizată, normal că se cere un nou Început. Alteori, unul dintre parteneri a lăsat mai mult decât credea că poate lăsa şi constataţi că a evoluat mai repede decât celălalt, iar pe relaţie cade un accend greu. Atunci cel care este în această situaţie trebuie să se oprească şi să îl aştepte şi pe celălalt.

Cei care sunt singuri, neimplicaţi în vreo relaţie, vor avea o mulţime de oportunităţi romantice în 2014, în special după 1 august, când Jupiter intrat în Leu face un aspect superb cu Uranus aflat în Casa prietenilor, protectorilor şi imaginii sociale. Vor găsi iubirea în cele mai neaşteptate locuri si moduri. La cabinetul medical, la spital sau la locul de muncă, în timp ce-şi urmăresc obiectivele financiare, la bancă, la biroul de brokerului sau contabilului, în cartier sau, pur şi simplu, în vecini. Jupiter în Leu aduce distracţie, iubire, energie şi, posibil, o lună de miere. Totuşi, Jupiter în Leu are un dezavantaj pe măsura distracţiei. Ar putea face ca aceşti nativi să simtă că relaţia în care tocmai au intrat este una superficială. Jupiter în Leu nu este foarte tolerant la asperităţile dintr-o relație. Exceptând însă aceste lucruri, au un an social bun, nu unul perfect dar oricum mai bun decât ultimii doi.

Cuplurile care îşi doresc copii, vor mai avea ocazia şi în 2014, să dea un bonus berzei. Este un an super pentru cei care plănuiesc un copil, deoarece Marte le oferă acest măr de aur cu generozitate chiar dacă la un moment dat va fi retrograd. Sarcina şi naşterea nu au mai avut o asemenea şansă de câţiva ani aşa că nu trebuie decât să profite. Dacă au deja un copil, vor avea supriza să descopere un talent nebănuit al copilului lor şi să înceapă să caute cu înfrigurare căi prin care să contribuie la dezvoltarea acestui talent .

Banii si cariera

Gemenii tind să fie mai preocupați de bogăția de idei decât de bogăția materială reală. După cum ştim, ei excelează în profesii care implică scrisul, predarea, comunicarea – vânzări sau jurnalism și nu toate aceste profesii sunt foarte bine plătite. Dar să-și sacrifice nevoile intelectuale numai pentru bani este de neconceput pentru ei aşa că vor depune eforturi seroase pentru a le combina pe cele două.

Casa a 2-a a banilor proveniţi din muncă propie este în Rac, de aceea banii lor pot cunoaşte o oarecare nesiguranţă, dar pot câştiga venituri suplimentare foarte uşor din investițiile în proprietăți rezidențiale – casă, apartament, grădină, livadă, restaurante și industria hotelieră. Având în vedere modul lor de a vorbi, nativilor Gemenii le place să negocieze, în orice situație, și mai ales atunci când au de a face cu banii.

Cum semnul Rac este stăpânit de Lună, trebuie să ne oprim câteva clipe la acest aspect. Luna nu este doar planeta cea mai rapidă din zodiac, dar trece şi prin fiecare semn si casa la fiecare 28 de zile. Nici un alt corp ceresc nu are viteza Lunii dacă ne gândim la rapiditatea şi capacitatea sa de a-şi schimba poziţia pe cer. O privire mai atentă la aceste mişcări ale Lunii, și a fenomenelor legate de ea, în general, descrie foarte bine atitudinea financiară a Gemenilor. Sunt versatili și flexibile şi pot câștiga bani în cele mai surprinzătoare diferite. Atitudinile și nevoile lor financiare par să se schimbe de la o zi la zi. Sentimentele lor legate de bani se schimbă, uneori sunt foarte entuziasmaţi că îi au, alteori nici nu le pasă.

Obiectivele financiare și banii sunt văzuţi, adesea, doar ca un mijloc de susținere a familiei şi atunci lucrurile par să aibă un oarecare sens. Luna, ca stăpâna a veniturilor nativilor Gemeni, are un alt mesaj important pentru ei din punct de vedere financiar: pentru a realiza potențialul lor financiar trebuie să-şi dezvolte mai mult latura emoţională, să înţeleagă ce este cu aspectul emoţional al vieţii. Ei trebuie să combine puterea logicii cu înțelegere psihologiei umane. Sentimentele au propria lor logică iar nativii Gemenii trebuie să învețe acest lucru și să îl aplice la aspectele financiare.

Vestea proastă este că vor începe anul cu Jupiter retrograd în Casa veniturilor din muncă proprie şi va fi retrograd până pe 6 martie 2014. Jupiter va avea putere maximă când îşi va relua mersul direct. Din acel moment, Gemenii vor fi plătiţi aşa cum se cuvine, pentru munca pe care o fac. Piaţa de capital va începe să crească şi vor vedea asta mai repede decât cred. Aşa că până la 16 iulie când Jupiter va părăsi semnul Racului, vor avea timp berechet să-şi crească substanțial veniturile, dar pe de altă parte, trebuie să fie şi motivaţi ca să o facă şi cred că vor fi. Nu trebuie decât să-şi pună în minte să fie plătiţi bine iar apoi, să-şi programeze interviuri pentru a-şi transforma obiectivele în realitate. Dacă este nevoie să ia lecții de viaţă, să încerce să cunoască întreg procesul tehnologic nu doar felia care i-a fost încredinţată, să-şi perfecţioneze abilitățile native şi întreg Universul va lucra pentru ei.

Aspectele benefice ale lui Jupiter, în Casa banilor munciţi, indică un exercițiu financiar extraordinar, înainte de 1 august. Veniturile și averea vor crește în mod substanțial datorită oportunităților financiare care apar. Se poate întâmpla, de multe ori, să nu vadă rodul acestor oportunități decât peste un an sau doi, dar să fie siguri că ele sunt bune. Active care le au sau dacă deţin acţiuni, obligaţiuni, antichități ori lucrări de artă, să le valorifice pentru că sunt o sursă extraordinară de profit. Vor descoperi că au fie prieteni noi, fie cunoştinţe importante din punct de vedere social şi care le sprijină obiectivele financiare și îi pot ajuta să şi le atingă. Un parteneriat de afaceri norocos ilustrează foarte bine zicala l-a prins pe Dumnezeu de un picior. Soțul/a sau partenerul de viaţă îi vor susține și vor fi generoşi cu ei.

Contactele sociale vor crește nesperat soldul lor bancar. Prietenii și conexiunile sunt ca banii în bancă. Au norocul de partea lor când se pune problema de achizițiile și investițiile lor. Saturn arată că mulți dintre nativii Gemeni lucrează din greu, au sarcini şi îndatoriri multiple pentru că au datorii multe. Saturn tranzitează Casa datoriilor și impozitelor. Creșterea câștigurile de acum îi va ajuta să-şi plătească datoriile și ar trebui să-şi facă un plan de acţiune după care să lucreze pentru ca un anumit procent din venituri să meargă spre rambursarea datoriei. Creșterea veniturilor înseamnă şi creșterea impozitelor deci să se asigure că au banii necesari ca să le plătească la timp. Ultimul lucru de care au nevoie este să treacă printr-o criză financiară din cauza taxelor şi impozitelor. Saturn îi va face să lucreze mai mult, să aibă o atitudine mai serioasă asupra vieții și să şi-o planifice mai bine. După 01 august, Gemenii care doresc să investească, ar trebui să ia în calcul industria de telecomunicații, mass-media și transporturi.

Pe urmă, să nu uităm că nativii acestui semn sunt comercianți nativi. Ei au un talent înnăscut pentru a vedea tendințele pieţii pe termen scurt şi lung. Dar această capacitate naturala poate fi pusă în evidenţă abia după 1 august.

În afară de mai mulți bani, mulţi Gemeni îşi vor cumpăra un autoturism nou, echipamente de comunicații și calculatoare. Vor face deplasări mai mult decât în anii precedenţi, ceea ce îi va face fericiţi. Aceia dintre ei care au idei ar trebui să îţi găsească un asociat care să le asigure baza materială pentru a le pune în practică. Singura problemă este că aceste infuzii de capital vin cu numeroase obligaţii şi promisiuni, la pachet, fapt care îi va enerva la culme dar nu vor avea ce face. Căi de creștere financiară, în afara celor menționate, includ intuiția, petrolul şi gazele naturale, industria high-tech, utilităţi care vizează folosirea apei, construcţia de nave, de navlomare și de transport maritim.

De asemenea, Pluto va juca un rol principal în 2014, în viaţa acestor nativi deoarece mută lumina reflectoarelor de pe Casa a 2-a, a veniturilor fixe şi din muncă proprie, pe Casa a 8-a, adică bani proveniţiţi din alte surse sau mai precis banii celorlalţi. Aceasta include toți banii care vin spre ei din comisioane, bonusuri, acordarea licențelor, taxe sau redevențe. Casa a 8-a va fi deosebit de importantă pentru nativii Gemeni în diferite momente din 2014. Astfel că ei pot câștiga de pe urma unui divorț sau soluționarea unor litigii, plăți din asigurare, sprijin pentru copii, pensie alimentară, burse și ajutoare pentru cei care studiază, moșteniri, capital de risc, afaceri financiare care ţin de anumite investiții, credite bancare, ipotecare și de refinanțare sau din alte surse. În timp ce câștigurile sunt incluse în această casă, le-aş sugera să fie foarte precauţi cu privire la pariuri, Saturn le va diminua veniturile. Să-şi asigure câştigurile de asemenea manieră încât ele să fie cât mai stabile.

Gemenii știu că au darul de a comunica şi că este o putere care poate face bine dar care poate provoca şi disconfort. Acum este momentul pentru a pune această putere în slujba celor mai înalte și mai transcendentale adevăruri. Este scopul lor principal în această viaţă, de a comunica adevăruri eterne pe care să le și dovedească sau le argumenteze logic. Să îi studieze pe cei care pot transcede lumea intelectul – poeți, artiști, muzicieni și mistici căci pot fi uimiți de poveștile sfinților și martirilor din religie, de exemplu. Cea mai mare realizare a unui nativ Gemeni este să înveţe adevărul, indiferent că este științific, inspirational sau istoric. Cei care pot face acest lucru sunt superiorii lor naturali și Gemenii realizează acest lucru .

Saturn și Pluto sunt într-o configurație rară, de recepţie mutuală, configuraţie pe care nu a va mai cunoaşpte nimeni în această viaţă; Saturn este în semnul stăpânit de Pluto, Scorpion, și Pluto este în semnul stăpânit de Saturn, Capricorn. Fiecare îl va ajuta pe celălalt într-un mod profund și prietenos şi de care vor beneficia de finanţele Gemenilor, deoarece Pluton nu este doar într- o casă financiară și Saturn în casa muncii, dar Pluto este şi stăpânul bogăţiile neştiute!

Ce ar putea perfectiona

Principalul domeniu de autoperfecţionare, în 2014, este Imaginea. Psihismul va fi îmbunătățit în acest an, pot coopera prin profunzimea gândirii şi procesul se va face mai ușor. Atât Pluto cât și Saturn, dau perspectivă ideii de moarte și renaștere, deci aceste aspecte sunt deosebit de importante acum.

Înțelegerea ideii de moarte, depășirea fricii faţă de ea este una dintre cele mai importante lecții de viața. În unele cazuri, nativii Gemenii vor avea de a face cu moartea reală și cu aprofundarea înțelegerii lor asupra fenomenului, dar, în cele mai multe cazuri, nu este vorba despre moartea reală ci doar de frica de ea. Aceste temeri ar putea fi stimulate, în mai multe feluri, prin vise sau evenimente lumea exterioară. Dacă nu înțelegem moartea nu putem înțelege nici viața. Până când nu vom depăși teama de moarte nu putem accesa dorințele noastre adevărate deoarece frica de moarte este unul dintre principalele obstacole.

O perspectiva spirituală asupra vieţii le va fi de mare ajutor acum. Aceia Gemeni care meditează, vor primi ajutor din interior lor. Pentru a percepe Cosmosul trebuie să elimine obstacolele din calea fericirii și să urmărească creşterea lor spirituală.

Sexul și sexualitatea este un alt domeniu care va fi îmbunătățit în acest an. Pentru majoritatea oamenilor acest lucru este doar o altă funcție instinctuală, pentru alții este o formă de divertisment chiar de competitivitate. Dar sexul prin accesarea nivelurilor sale superioare este mult mai mult decât fiecare dintre aceste lucruri – poate fi folosit pentru a vindeca unii pe alții și de a îmbunătăți vibrațiile globale ale lumii. Cei care sunt pregătiţi vor fi inițiați în aceste stări.

Finanțele se vor îmbunătăţi pe cont propriu dar nu ar strica o administrare cât mai selectivă, deoarece îi ajută să maximizeze și să păstreze câștigurile care au crescut.

Sănătate

În cazul în care sănătate a fost bună, această tendință ar trebui să continue şi în 2014. Dacă însă s-au confruntat cu probleme de sănătate, acestea încă nu au fost depăşite. Deci, trebuie să lucreze pentru o stare bună de sănătate zi de zi și disciplinat.

Problema este că au tendinţa să ignore orice semnal al organismului sau nu dau acestuia atenția de care are nevoie. Atât Pluto cât și Saturn se ocupă de transformare, de renaștere și de eliminare. Pluto este conducătorul generic al acestor lucruri iar Saturn este conducătorul actual în tema astrală conform regulilor Casei a 8-a a Gemenilor, deci, cei care dau naștere persoanei care doresc să fie.

Ca și anul trecut, acesta este un an pentru eliminarea deşeurilor toxice din organism, iar regimurile de detoxifiere sunt numai bine venite. Posibil ca unii dintre nativi să suporte o intervenție chirurgicală anul acesta, deoarece ambele planete sunt implicate în eveniment. Alţii vor suporta rigorile chirurgiei estetice deoarece trebuie să-şi reinventeze Imaginea. Unii vor practica metode mai puțin invazive de schimbare a imaginii – meditații, vizualizare, rugăciune și tehnici de curățare psihică.

Mulţi Gemeni vor renuţa la diverse tipuri de dependențe – medicamente, energizante, ţigare, cafea ş.a. sau la modele afective sau mentale cunoscute sub numele de obișnuință. Este un an propice pentru aceste activități și succesul este garantat. Toate acestea ar trebui să îmbunătățească starea generala de sănătate pe termen lung. Cu Saturn în Scorpion vor deveni, foarte repede, conștienţi de limitele lor fizice din punct de vedere energetic; este un lucru bun pentru că nu vor cheltui acest cadou prețios pe lucruri inactive sau distructive, dar vor cheltui cu înțelepciune pe lucruri care îi ajută să dea ce au mai bun în ei.

De asemenea, prezentă lui Saturn în Casa sănătăţii, este bună pentru stabilirea unui regim de viaţă cotidian disciplinat. Nativii care au probleme cu greutatea ar putea schimba acest neajuns. Saturn lucrează pentru a regla totul la proporția corectă și la echilibru. Lucru bun despre Saturn în Scorpion este că îşi pot face o viziune pe termen lung, despre sănătate și despre Imaginea lor.

Gemenii răspund bine la tehnici de vindecare metafizice, cum ar fi rugăciunea, meditația, afirmațiile pozitive și vizualizarea. O sănătate bună pentru aceşti nativi înseamnă o viață personală şi socială adecvată, ar putea fi la fel de mult preocupați de starea de sănătate a relaţiilor sale ca şi de sănătatea lor fizică, deoarece majoritatea problemelor de sănătate tind să îşi aibă originile în fantezia lor și periodic este nevoie de o resetare afectivă pentru a șterge aceste lucruri pentru ca vindecarea să poată avea loc.

Astrologul Minerva

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi HOROSCOP ZILNIC

Social

Arhiva stiri