HOROSCOP 29 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – O zi liniştită poate fi momentul de care aveţi nevoie astăzi. Muzica umple spaţiul ca să spun aşa. Rezolvaţi ceea ce părea de nerezolvat petru familie, fapt care va atrage mulţumirea acesteia. Nu trebuie decât să ştiţi să mulţumiţi pe fiecare în felul său. Stimularea stimei de sine şi temperarea ieşirilor explozive se pare că dau roade. Vă pregătiți, împăcați cu sine, să treceți în Noul An.

Taur

Taur – Calendarul vostru este strict și trebuie să vă ţineţi de el cu toată seriozitatea. Este un moment minunat să vă pregătiți de Noul An, chiar dacă vreți să vă disciplinați mintea prin studiu, educaţie sau scris. Resursele interioare şi emoţiile sunt accentuate, mai ales, spre seară.

Gemeni

Gemeni – Iluzia unor planuri din aplicarea cărora să iasă mulţi bani se dovedeşte a fi simplă iluzie. Cel mai fragil în acest moment se pare că este sectorul comunicării. Fie nu aţi înţeles că trebuie să schimbaţi ceva în felul de a transmite şi de a cere, fie v-aţi blocat într-o dimensiune morală pe care o credeţi de nesurmontat şi blocaj rămâne. Lăsați-o pe anul viitor!

Rac

Rac – Dinamismul vostru astăzi este benefic pentru o ieşire în forţă, o drumeţie, altceva decât să munciţi cum faceţi de obicei. Parcă reuşiţi să vă adunaţi şi să puneţi lucrurile în ordine, chiar dacă nu aşa cum vreţi voi. Vă concentraţi greu, disensiunile cu partenera/ul nu fac decât să pună sare pe rană. Seara, fremătați! Aveți și de ce!

Leu

Leu – Sunteti un exemplu pentru ceilalţi pentru felul în care eliminaţi părţile emoţionale ale unei situaţii şi vă ocupaţi doar de negocieri de afaceri. Se pare însă că această atitudine vă ajută să găsiţi răspunsurile de care aveţi nevoie. Dacă este necesar, acesta este momentul să vă împăcaţi cu toată lumea.

Fecioara

Fecioară – Consilierea financiară sau întocmirea propriei balanţe de venituri şi cheltuieli vă consumă ceva timp, dar în final veţi avea perspectiva clară asupra bugetului propriu şi veţi şti şi ce anume trebuie să reechilibraţi sau să cheltuiţi pentru a rezolva şi problemele de acasă. Abia seara uitați de calcule.

Balanta

Balanţă – Faceţi mişcare, sport – plimbări lungi, ciclism, consumaţi-vă energia fără a forţa lucrurile sau să faceţi vreo febră musculară toată dimineață. Aţi putea face unele cumpărături din târgurile săptămânale de antichităţi. Relaţiile cu sexul opus ar trebui să meargă strună. După amiaza odihniți-vă că la noapte aveți ceva de rezistat.

Scorpion

Scorpion – Apar destul de multe provocări care vă pun imaginaţia la lucru şi care cer ceva efort în relaţiile cu partenera/ul, aşa că faceţi tot posibilul şi fiţi deschişi, generoşi şi iubitori. Orgoliul vă poate împiedica să obţineţi ceea ce vă doriţi, este ca şi cum v-aţi lovi cu capul de un zid nevăzut. Uitați câteva ore de orgoliu și pregătiți-vă să pășiți cu dreptul în Noul An.

Sagetator

Săgetător – Ideea de a pleca câteva ore undeva în afara oraşului nu este rea. Foarte bună este şi comunicarea, dar şi dorinţa voastră de a şti mai multe.

Capricorn

Capricorn – Limitele fizice sunt mai stricte decât aţi crezut. Nu vă forţaţi norocul într-o chestiune de autoritate. Dacă aţi trecut pe roşu sau aţi depăşit linia continuă recunoaşteţi greșeala, altfel riscaţi să daţi nas cu rigorile legii. Calmați-vă oricum nu mai puteți face nimic, a început numărătoare inversă!

Varsator

Vărsător – Evitaţi călătoriile lungi, mai ales cele cu avionul, a studiilor a credinţelor şi a concepţiilor filosofice – puteţi descoperi o altă faţetă a credinţei sau o nouă doctrină filosofică. Sunt fevorizate asigurările de viaţă! Interesant că pentru voi revelațiile acestea au loc numai atunci când lumea freamătă a distracție.

Pesti

Peşti – În prima parte a zilei veţi fi la cumpărături, iar după-amiaza acasă, la treburile gospodăreşti. Toate problemele sunt pe capul vostru, mai ales că aveți și musafiri. Destul de rapid veţi reuşi să le echilibrați.

Social

Arhiva stiri