Detroit 2014 – Mini John Cooper Works Concept

Salonul Auto de la Detroit se apropie cu pasi repezi, prilej pentru constructorii auto de a-si afisa ambitiile si intentiile. Mini, care a prezentat in urma cu cateva saptamani noua generatie Cooper, va dezvalui la Detroit un concept botezat John Cooper Works, model foarte aproape de o posibila comercializare.

Mini-John-Cooper-Works-Concept-1

Mini, parte a grupului BMW, va incepe noul an in forta. Britanicii au ales Salonul Auto de la Detroit pentru a dezvalui conceptul John Cooper Works. Masina are ca baza de plecare ultima generatie Mini Cooper, care, lucru inedit, va avea si o declinare cu cinci usi care s-ar putea numi Riley.

Mini John Cooper Works Concept primeste o bara fata redesenata, cu multiple prize de aer, noi jante, stickere exterioare si o evacuare dubla, pozitionata central. Lucuri obisnuite si pentru versiunile precedente JCW (John Cooper Works) aflate in catalogul Mini. Pentru moment, constructorul britanic nu a dat nicio informatie privind motorizarea aflata sub capota conceptului. Ar trebui sa fie vorba despre un 4 cilindri de 2 litri, turbo, cu o putere mai mare de 211 CP (puterea precedentei generatii Mini JCW). Acelasi 2 litri turbo dezvolta 245 CP pe anumite modele BMW, iar rivalul declarat pentru Mini John Cooper Works Concept, Audi S1, are la dispozitie 220 CP. Nu ramane decat sa ne dorim ca JCW Concept sa intre in productia de serie…

Social

Arhiva stiri