HOROSCOP 26 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Succesul va continua dacă ne gândim la cariera voastră, mai ales că nu odată v-a dat târcoale ideea de a abandona barca. Chiar dacă profesia este importantă, încercați să nu uitați de familie. Pentru voi este ideal că vă aflați acolo unde trebuie să fiți. Lăsați, deocamdată, compromisele deoparte.

Taur

Taur – Căutaţi idei, formule de exprimare, ceva nou care să vă scoată în evidenţă. Este stilul vostru de a lua decizii, pentru că aşa vă ajută să câştigaţi în carieră. În cazul în care sunteţi muzicieni sau lucraţi în domeniul creaţiei este posibil să vă vină noi idei şi să vă adânciţi în munca de creaţie cu tot elanul.

Gemeni

Gemeni – Superb susţinut sectorul studiu pentru cei care au de dat examen de bac, licenţă sau doctorat. Relaţia cu colegii sau cu subordonaţii funcţionează bine cu condiţia să nu cereţi totul de la ei, iar voi să nu daţi nimic. Poate dacă aţi fi mai atenţi la cei în care aveţi încredere lucrurile ar fi altfel. Nu mai vorbiţi oricui despre planurile voastre.

Rac

Rac – Posibil ca unii dintre voi să se pregătească de un examen care să finalizeze un ciclu de educaţie şi îl vor susţine cu succes. Nu trebuie decât să aibă încredere în ceea ce fac. Tot timpul vreţi să dovediţi că ştiţi mai bine decât ceilalţi ce este de făcut chiar dacă nu aveţi întotdeauna dreptate şi de aici problemele.

Leu

Leu – Aveţi capacitatea de a organiza şi a gestiona corect sentimentele celorlalţi, dar mai ales vulnerabilitatea psihică şi sensibilitatea unora dintre cei care v-au cerut ajutorul, un ajutor neaşteptat din partea cuiva care nu este la fel de implicat. Este acel ghidaj din umbră de care aveaţi ieri nevoie.

Fecioara

Fecioară – Activitatea voastră se va circumscrie astăzi activităţilor care includ copiii, tinerii, colegii sau şefii şi veţi face cu ei tot ce nu aţi putut face de vreo două luni încoace. Sunteţi centraţi pe mediul casnic, pe prieteni şi pe familie, poate şi pentru că de foarte multă vreme nu v-aţi mai simţit atât de solidari cu ei.

Balanta

Balanţă – Energia mentală debordantă vă va face să nu ştiţi asupra a ce să vă focalizaţi. Din nou se cer mici compromisuri şi o domolire a orgoliului ca să păstraţi aceste relaţii. Nu uitaţi pentru a face ceva de valoare sau a avea un lucru de valoare trebuie să depui un oarecare efort.

Scorpion

Scorpion – Vitalitatea voastră îi va molipsi şi pe ceilalţi, bine ar fi să-i îndrepte spre scopuri constructive. Marte care face un sextil cu semnul vostru vă aduce foarte multă energie, dar fiți atenți că va duce şi foarte multă impulsivitate. Aveţi grijă ce decizii luaţi sub imperiul impulsului de moment.

Sagetator

Săgetător – Nu semnaţi niciun act şi v-aş sugera să amânaţi orice negociere, orice examen, orice lucrare, astăzi. Sunteţi prea flambaţi şi nu o să reuşiţi decât să îi iritaţi şi pe ceilalţi spre dezavantajul vostru. Parcă reuşiţi să vă adunaţi şi să puneţi lucrurile în ordine, chiar dacă nu aşa cum vreţi voi.

Capricorn

Capricorn – Soluţiile viabile la problemele vechi cărora nu le mai dădeaţi de cap vin datorită intuiţiei. Alteori este vorba despre probleme care par că se rezolve de la sine, poate şi pentru că nu mai există presiuni exterioare care să vă oblige să faceţi ceva împotriva voinţei voastre. Puteţi retuşa greşelile trecutului.

Varsator

Vărsător – Ziua poate aduce remarci laudative din partea şefilor, puteţi antama un contract la care doar aţi visat, iar semnarea acestuia vă poate transforma în vedete. Vor fi vizate personalităţile din orice domeniu, sunt favorizate discuţiile şi negocierile într-o formă mai neortodoxă.

Pesti

Peşti – Ştiţi să vă faceţi înţelese ideile şi de aici faceţi prozeliţi cu destul de multă uşurinţă. Multe discuţii şi rezolvări la telefon, astăzi! Posibil ca amintirile, gândurile despre Trecut sau chiar planuri, să revină fragmentar în viaţa voastră. Nu vă fie teamă că greşiţi!

Social

Arhiva stiri