HOROSCOP 24 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Astăzi aţi putea fi în aşteptarea unor decizii importante sau a unui verdict; lucrurile trenează de prea multă vreme ceea ce vă îngrijorează şi vreţi că lucrurile să se pună în mişcare. În asemenea momente trebuie să fiţi ocupat, implicat în munca voastră şi nu trebuie să lăsaţi că starea voastră interioară să complice lucrurile.

Taur

Taur – Este o zi minunată pentru a avea confirmarea că sunteţi pe drumul cel bun. Luaţi deciziile corecte, găsiţi calea de mijloc şi puterea de a vă urma traseul vostru profesional. Până şi problemele sentimentale sunt parcă mai uşor de rezolvat astăzi! Vă puteţi aprecia partenerii de suflet cu condiţia să nu vă lăsaţi duşi de val.

Gemeni

Gemeni – Unele întârzieri astăzi sunt posibile şi nici nu n-o să faceţi un secret din asta. Vă veţi bucura de compania altora şi veţi lucra împreună să remediaţi lucrurile. Ideile noi sunt o binecuvântare mai ales dacă se pune problema să promovaţi. Aveți destul de multe lucruri de descoperit şi de învăţat despre prieteni şi cei care vă pot întinde o mână de ajutor.

Rac

Rac – Este foarte bună comunicarea, dar şi dorinţa voastră de a şti mai mult şi brusc, deodată, simţiţi dorinţa imperioasă de a pune mâna pe o carte şi să ignoraţi televizorul. Adie a intelectualitate, v-aţi săturat de ştiri controversate, de politică şi de tot, vreţi altceva aşa că veţi pune mâna pe o carte, spre seară.

Leu

Leu – Sunteţi apreciaţi pentru priceperea voastră şi asta face foarte mult pentru orgoliul vostru. Astăzi aveţi şansa unui nou contract, a unui nou loc de muncă sau veţi fi capabili să satisfaceţi şi cele mai năstruşnice cerinţe ale şefilor. Un simţ practic extrordinar face să luaţi cele mai bune decizii.

Fecioara

Fecioară – Vreţi nu vreţi, astăzi, vă veţi ţine numai de mondenităţi. Participaţi ori creaţi un eveniment social. Încercaţi să înţelegeţi principiile pe care se bazează relaţia voastră şi să discutaţi despre aceste probleme deschis. Progresele înregistrate în afaceri sunt satisfacatoare.

Balanta

Balanţă – Faptul că apreciaţi lucrurile frumoase face ca şi voi să fiţi extrem de creativi. Un moment bun pentru mintea voastră să dea tot ce este mai bun. Comunicaţi foarte bine, iar din interacţiunile cu ceilalţi se pot naşte idei noi cu mari şanse de materializare. Veţi rămâne surprinşi câţi agreează atitudinea voastră.

Scorpion

Scorpion – Interesant este fluxul de energie care pare să străbată toate domeniile vieţii. Totuşi sunt câteva obstacole pe care va trebui să le depăşiţi. Sunteţi confuzi şi dovediţi o rezistenţă scăzută la atacurile provocatoare ca să nu spun că circumstanţele care se creează nu sunt deloc ambientale, ci mai de grabă tensionate.

Sagetator

Săgetător – Norocul astăzi vine dinspre propunerea unei prietene care este convinsă că puteţi da mai mult decât arătaţi. Dovediţi-i că nu se înşeală. Posibil să rezolvaţi un aspect care ţine de o moştenire sau care vizează bunurile patrimoniale pe care încă nu le-aţi legalizat. Aveți o viteză de reacţie demnă de invidiat.

Capricorn

Capricorn – Este o zi foarte bună pentru schimburi de idei şi opinii, în special cele axate pe creativitate şi pe impulsul de moment, dar veţi fi în termen, restul chiar nu mai contează! Dispuneţi de informaţiile care vă trebuie şi dacă nu, n-o să vă ia mult să le aveţi. Nu deveniţi indolenţi dacă vreţi să nu scăpaţi lucrurile de sub control.

Varsator

Vărsător – Aveți idei de investiţii care pot interesa nu doar comunitatea în care trăiţi, ci întreaga ţară. Poziţia aduce o îmbunătăţire a comunicării cu colegii dar şi cu responsabili din comunitatea în care trăiţi. Puteţi sesiza la unii subalterni latura creativă pe care nu aţi mai văzut-o până acuma, şi ideile încep să curgă spre beneficiul ambelor părţi.

Pesti

Peşti – Este o zi a schimbărilor minime mai degrabă, decât a unor schimbări majore, fundamentale. Este un prilej extraordinar să conjugaţi eforturile proprii cu ale celorlalţi ca să iasă ceva cu adevărat bun. Posibil să aveţi senzaţia că lucraţi împotriva voastră sau faceţi ceva contrat felului vostru de a fi, dar este doar o senzaţie.

Social

Arhiva stiri