Animalele de companie primesc mai multe cadouri de Crăciun decât partenerul de viaţă sau soacra

Animalele de companie vor primi de Crăciun cadouri mai multe şi chiar mai scumpe din partea stăpânilor decât partenerii de viaţă, copiii şi soacrele acestora, se arată într-un sondaj realizat în Marea Britanie, potrivit dailymail.co.uk.

Crăciun

Aproximativ 55% dintre iubitorii de animale din Marea Britanie le vor pregăti acestora câte un ciorap de Crăciun pentru cadouri, în timp ce 25% le vor dărui câte un calendar de sezon.

De asemenea, 18% dintre aceştia vor cheltui mai mulţi bani pentru cadourile căţeilor şi pisicilor lor decât pentru cele pe care le vor oferi soacrelor.

Un sondaj realizat de RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals/ Societatea Regală pentru Prevenirea Cruzimii la Animale, n.r) la care au răspuns aproximativ 900 de stăpâni de animale a arătat că 91% dintre aceştia vor cumpăra un cadou pentru prietenul lor cu blană, cheltuind în total 300 de milioane de lire sterline.

În timp ce 54% vor cheltui până la 10 lire sterline pentru animalul lor de companie, 3% vor aloca mai mult de 50 de lire sterline pentru cadoul acestuia.

Şi nu doar soacrele s-ar putea simţi lăsate deoparte. 53% dintre stăpânii de animale vor cumpăra pentru acestea cadouri mai scumpe decât pentru colegi, iar 7% vor fi mai generoşi cu prietenii necuvântători decât cu partenerii lor de viaţă.

De asemenea, 3% dintre cei care au răspuns la chestionar au spus că vor cumpăra mai multe cadouri pentru animalele de companie decât pentru copiii lor.

„Este drăguţ să auzi că majoritatea stăpânilor de animale consideră ca acestea fac parte din familie şi le includ în sărbătorirea Crăciunului”, a spus Darren Parrish, manager RSPCA.

Surse: Mediafax, Daily Mail

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri