ABT Audi RS7 Power S – 700 CP, 880 Nm, 320 km/h

ABT Audi RS7 1

Preparatorul ABT a excelat intotdeauna in realizarea un produse discrete si eficiente. Nu se abate de la aceasta regula nici cu ultimul proiect de tuning, conceput plecand de la puternicul Audi RS7. Este vorba de 2 stadii de tuning, munca inginerilor de la ABT concentrandu-se mai ales pe modificari de ordin mecanic. Primul stadiu de tuning consta in modificarea gestiunii electronice a motorului de pe RS7, modificare ce permite V8-ului biturbo de 4 litri sa ajunga de la 560 la 666 CP, in vreme ce cuplul motor atinge si el valoarea de 830 Nm (700 Nm inainte).

ABT Audi RS7 3

Al doilea stadiu poarta numele „Power S” si duce performantele masinii germane si mai departe: 700 CP si un cuplu de 880 Nm. Un Audi RS7 de-a dreptul monstruos, capabil sa atinga o viteza maxima de 320 km/h.

Din punct de vedere estetic modificarile aduse de ABT sunt minore. Cea mai mare schimbare vizibila sunt jantele cu dimensiunea de 21 de inci, care confera masinii o alura si mai sportiva. Preturile celor doua stadii de tuning pentru Audi RS7 vor fi comunicate de ABT in curand.

ABT Audi RS7 2

Social

Arhiva stiri