HOROSCOP 22 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Trebuie să învățați să comunicați cu cei din jur. Va fi un exerciţiu de voinţă care vă va provoca nu doar sensibilitatea, ci şi inteligenţa şi spontaneitatea. Faceți eforturi şi, dacă trebuie, plecați urechea la confesiunile unui prieten care vă cere ajutorul. Dezvoltându-vă răbdarea în a-l asculta pe celălalt ori în a încerca să oferiți o soluţie veți observa că şi capacitatea voastră de înţelegere este alta.

Taur

Taur – Ați fost imprudenți cu banii şi v-ați administrat fondurile aiurea aşa că vă va trebui ceva timp ca să vă restabiliţi financiar. Singura soluţie este să fiţi mai atent şi mai strânşi la pungă. Oricum, pe la prânz veţi realiza că bugetul vostru şi al familiei este mai mult decât mulţumitor. Satisfacţiile, culmea, nu vin din planul profesional, ci din cel familial.

Gemeni

Gemeni – Riscați şi dați deoparte tot ce nu vă mai foloseşte, adoptați o atitudine tranşantă şi nu duplicitară, cum aveți obiceiul şi veți face faţă prezentului. Nu vă temeți pentru statutul vostru personal sau pentru ambiţiile ascunse, dar nici nu plecați urechea la sfaturile celor care cred că ştiu mai bine ce este bun pentru voi. Şi Gemenii, asemeni celor din Berbec, simt foarte bine ce este sau nu este bun pentru ei.

Rac

Rac – Dacă vreți să deschideți anumite uşi învățaţi mai întâi cum să o faceți, ce înseamnă diplomaţia zâmbetului, de exemplu, şi abia apoi să treceți la acţiune. Pe de altă parte este momentul pentru acţiuni de pionierat. Veți fi prinși şi chiar confruntați, între ceea ce doriți să obţineți dacă credeți cu adevărat şi în a-i convinge pe ceilalţi. Vă puteți lăuda puţin pentru că nu strică. Sorţii vă sunt favorabili.

Leu

Leu – Nu vă plac restricţiile de nici un fel, deoarece viitorul vă inspiră să vă luați zborul, nu să vă supuneți. Cu toate acestea va trebui să găsiți o modalitate ca să vă puneți de acord speranţele şi ideile cu limitările impuse nu doar de profesie, ci şi de societate. Este poate singurul spin care vă poate pune piedici în carieră.

Fecioara

Fecioară – Fiți atenți că primiți în măsura în care și dați şi dacă nu dați … Vedeți dacă nu cumva sunteți prea indulgenți cu voi înșivă, dacă nu cumva totul a devenit obişnuinţă, iubirea şi erotismul relaţiei pierzându-se undeva pe drum. Spun asta pentru că brusc veți simţi nevoia de romantism, iar atracţia sexuală este deosebit de puternică pe câtă vreme nivelul disciplinei morale care vă caracteriza până nu demult, este undeva jos de tot.

Balanta

Balanţă – Atmosfera la locul de muncă este tensionată probabil şi pentru că un superior, femeie, încearcă să-şi impună autoritatea în forţă. Cu maturitatea pe care o aveți puteţi aplana lucrurile, ştiți care vă sunt limitele, ştiți care vă sunt responsabilităţile. Autodisciplina şi răbdarea cu oamenii aflaţi în dificultate ajută la dezvoltarea voastră interioară.

Scorpion

Scorpion – Este foarte important să ştiți ce anume vă doriți de la viaţă, la fel ca şi Racii. Vă sfătuiesc şi pe voi să aruncați balastul de care nu aveți nevoie şi să mergeți mai departe. Nu întotdeauna vechiul este suportul pentru nou. Nu vă faceți probleme nici despre ce spune lumea, oricum gura lumii e slobodă şi poate spune orice.

Sagetator

Săgetător – Încercaţi să vă organizaţi mai bine şi să esenţializaţi ce vreţi să spuneţi. Mai mult, dacă vă veţi ordona şi ideile, puteţi să vă aşteptaţi la satisfacţii pe măsură. Este o perioadă extrem de încărcată, vor fi momente în care veţi fi iritaţi chiar, dar nu uitaţi, aveţi grijă şi rezolvaţi provocările de orice fel, în viaţa particulară sau la locul de muncă.

Capricorn

Capricorn – Un sentiment de inutilitate care vă lezează lumea interioară şi chiar face să vă socotiți alături de ceilalţi, chiar dacă trăiți alături de ei, vă veți simţi la fel. Vă va încerca sentimentul că lumea toată apasă pe umerii voștri şi această presiune face să nu vă puteţi ridica la nivelul cerinţelor.

Varsator

Vărsător – Lenea nativă care vă scotea din multe situaţii acum s-ar putea să vă blocheze. Mai bine încercați să vă reculegeți o perioadă, în linişte, să meditați şi să vă reîncărcați bateriile ca apoi să vă puteţi apuca iar de muncă. Din păcate, nu veți găsi niciun partener care să vă ajute.

Pesti

Peşti – Dacă veți cunoaşte pe cineva astăzi, va fi vorba despre o atracţie aproape fatală care vă va pune rezistenţa interioară la încercare. Veți întâlni pe cineva care va exercita asupra voastră un magnetism aparte şi faţă de care veți simţi o puternică atracţie erotică. Atenţie, atracţia sexuală bazată pe instinct şi de care să abuzați ori în care folosiți tehnici umilitoare va duce la o relaţie imposibilă și de scurtă durată.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri