HOROSCOP 2014. Vezi PREVIZIUNILE pentru zodia Taur

HOROSCOP 2014. Luând în considerare Anul Nou ca punct de referință, haideţi să vedem care este potenţialul real al acestor nativi în 2014 și să înțelegem prioritățile din viața lor. Anul 2013 a fost un an bun, planetele lente nu i-au stresat, ba chiar au fost prietenoase cu ei. Anul acesta este posibil să fie reevaluate și reorganizate unele priorități pe termen lung. Au ocazia să aprecieze ceea ce este sau ceea ce nu este important pentru ei, în viață şi să ia decizia corectă.

HOROSCOP-2014-Vezi-PREVIZIUNILE-pentru-zodia-Taur

timpul.md

HOROSCOP 2014 TAUR. Stăpâna semnului – Venus

Culoarea zodiei – verde, roz şi galben

Metalul caracteristic – cuprul

Cristalele specifice – smaraldul verde, chihlimbar, citrin, agat verde, malachit

Oportunităţi

Nativii Taur sunt unii dintre cele mai bune gazdă ale zodiacului, dar vor fi încântați să afle că, până la intrarea lui Jupiter în Casa a 4-a, a familiei, pe 4 iulie 2014, vor fi ombilical atașaţi de laptop, iPad sau iPhone. Poate că au propuneri pentru o carte sau un studiu, vor face documentare sau pur şi simplu vor scrie articole şi poveşti, se vor ocupa de bloguri sau vor crea un site web.

Alţi Tauri s-ar putea bucura de revenirea pe băncile şcolii peste noapte sau de urmarea unui nou curs de specializare, în timp ce alţii sunt ocupaţi să-şi ajute copiii implicându-se în educația lor, învățându-i să citească, să socotească sau scrie. Se pot aștepta la întâlniri frecvente cu frații și surorile şi tot acum este momentul ideal pentru a se implica, mai mult, în problemele celorlalţi, să se facă cunoscut vecinilor, să iniţieze programe care să ajute comunitatea, au darul de a negocia, dar mai ales au darul convingerii încât pot vinde şi Antarctica, bucăţică cu bucăţică, pot întâlni partenerul mult visat, pot câştiga un proces important printr-o tiradă demnă de consemnat sau pot scrie o carte de vacanţă care să consemneze cele mai extraordinare trăiri, în calitate de angajaţi ai unui hotel sau a unei companii aeriene şi care să aibă şi succes.

Pe 16 iulie, Jupiter intră în Leu, în Casa a 4-a, Casa familiei. Acesta este momentul ideal pentru a căuta o casa mai mare sau un apartament, pentru a renova, a extinde sau a investi în proprietăți comerciale, pentru a închiria sau a spune bun venit unui membru al familiei care se mută înapoi, cu ei sau pur şi simplu, venirii pe lume a unui copil. Surprinzător este că ar putea cere, dintr-un impuls firesc, şi obține un împrumut de la rudele mai apropaiate şi ar putea cumpăra o proprietate – casă sau apartament.

Nu este ceva special de prognozat până pe 4 august, când ar putea simți că cineva din familie sau o situație casnică, mai deosebită, se interpune între ei şi cariera lor, dar va fi iubire şi dragoste care vor aduce până pe 5 septembrie, o bucurie incredibilă și frumusețea, la domiciliu. Dacă vor cumpăra o casă sau un apartament şi se vor şi muta ar putea începe una dintre cele mai fericite perioade din viaţa lor, ca să numai spun că amenajarea se va transforma într-o adevărată magie.

Când Jupiter va intra în miscare retrogradă, pe 8 decembrie s-ar putea ca toate acestea să nu mai fie posibile pînă după 9 aprilie 2015.

Provocări

Până pe 22 decembrie, Saturn este în Casa a 7-a, a Căsătoriei. Din 6 octombrie 2012 şi până la data amintită, nativii Taur s-au confruntat cu tot soiul de lecţii de viaţă şi blocaje în viaţa de familie, în special cuplurile mature. Au suportat de la partenerii de viaţă, de la ceartă, jigniri, reacţii pesimiste, neîncredere, prudenţă, cinism până la a limitarea lucrurilor doar în alb şi negru. Dacă însă s-ar privi în oglindă ar avea surpriză să vadă că şi ei s-au comportat cam în acelaşi fel. Reacţiile unuia dintre parteneri sau chiar a amândorura au provocat multă durere şi unuia şi celuilalt.

Nativii Taur sunt cei care, în mod natural, tind spre relaţii pe termen lung, pentru ei un angajament nu este o anatemă cum se întâmplă în cazul nativilor Gemenii care se consideră spirite libere sau Săgetător care îl consideră o dovadă de iresponsabilitate! Dar unii Tauri pot pluti în derivă, ani de zile, într-o relație care nu duce nicăieri. Este confortabil, dar cel puţin unul dintre parteneri, dacă nu cumva ambii, nu îşi pot imagina că vor trăi alături o viaţă. Ei bine, vine Saturn care va pune capăt acestui carusel fără sfârșit: ori ne căsătorim ori o terminăm, cale de mijloc nu există. Iar cei care sunt într-o asemenea relație, pot simți acum greutatea asumării ei. În mod ironic, Saturn îi va forța să programeze unele evenimente din viaţa lor, astfel încât să nu abandoneze cursa sau pe cel care este bun pentru ei.

Recompensa lui Saturn se rezumă la: fie intră într-o relaţie nouă, fie au învățat cum să gestioneze relaţia existentă iar în 2014 ar putea să se mute împreună şi să aleagă o dată pentru căsătorie, fie încheie relaţia care nu duce nicăieri. Saturn nu vrea eforturi aiurea! Regulile Casei a 7-a se referă la parteneriatele de orice fel, la colegi dar și la dușmanii declaraţi. Îi remarcăm pe cei care spun deschis ce gândesc, din păcate, nu este mai mult decât un grăunte de adevăr în critica lor! Astfel că doar pentru a verifica dacă sunt serioşi, Saturn le va da timp şi va intra în mişcare retrogradă între 2 martie şi 20 iulie 2014, tocmai ca să-şi reevalueze relația și pentru a confirma compatibilitatea dintre parteneri pe termen lung.

Saturn face un trigon frumos cu Jupiter pe 24 mai, aducând speranță și un angajament comun pentru relația lor. Cei singuri ar putea întâlni pe cineva prin intermediul unui prieten, ceilalţi se vor bucura să fie cu prietenii în acea seară, afinitatea şi comuniunea fiind baza.

Familie, dragoste și relații

Nativii Taur sunt făcuţi pentru dragoste, le place să iubească, sunt geloşi şi posesivi. Sunt genul de nativi care se căsătoresc tineri. Le plac angajamentul și termenii unei relații clar definite. Dar mai important este că acestor nativi le place să fie fideli și se așteaptă ca iubitul/a să fie la fel. Atunci când descoperă că lucrurile nu sunt aşa cum le credea, întreaga lor lume se prăbuşeşte, dar când au dovada reciprocităţii, sunt loiali şi, în acelaşi timp, foarte posesivi. Sunt capabili de mari crize de gelozie dacă sunt răniţi sufleteşte.

Pe de altă parte, nativii Taurul se mulțumesc cu lucruri simple. Cine este într-o relaţie romantică cu un Taur nu are nevoie de petreceri luxoase sau să fie curtat constant. Dacă le daţi suficientă dragoste, mâncare și un adăpost confortabil, ei vor fi mulțumiţi să stea acasă și să se bucure de compania voastră. Vă vor fi loiali toată viața aşa că faceţi un Taur să se simtă confortabil și, mai presus de orice, daţi-le siguranţa relaţiei și rare ori veți avea probleme cu ei.

În dragoste însă, atenţie, nativii Taur pot face, uneori, greșeala de a încerca să-şi controleze partenerii, iar acest fapt poate provoca dureri de ambele părți. Raționamentul din spatele acțiunilor lor este de fapt unul simplu: au un sentiment de proprietate asupra bunurilor şi implicit, a partenerilor, exacerbate, iar dacă vor face schimbări acestea vor trebui să le sporească confortul propriu și nrvoia de siguranţă, de securitate. Această atitudine este OK atunci când vine vorba despre obiectele neînsuflețite, despre lucrurile materiale, dar este periculos atunci când vorbim despre oameni. Nativii trebuie să fie atenţi permanent la acest lucru dacă vor să nu fie răniţi.

În octombrie 2012, Saturn a intrat în Scorpion şi în opoziţie cu Soarele lor, aşa că au devenit mai realişti, mai practici și mai maturi, au arătat că a fost greu dar au cedat şi prin aceasta au câștigat respectul tuturor celor care au văzut cum au ştiut să abordeze acest moment din viaţa lor. Adevărul este că Saturn foloseşte metode dure când este vorba despre dragoste, deci nu e de mirare dacă în timp, Taurii au descoperit că drumul nu a fost unul uşor, ci presărat cu spini, cu hârtoape, cu bolovani, gropi şi noroi dar au învățat să fie responsabili și să valorizeze ideea de coerenţă și fiabilitate. Saturn ne învaţă că, în viaţă, nimic nu este gratis și că ceea ce facem din greu pentru a ne realiza este inevitabil dar ne sporeşte valoarea nouă ca oameni.

Majoritatea Taurilor au reevaluat și reorganizat multe dintre prioritățile pe termen lung, iar acum au o nouă perspectivă asupra a ceea ce este sau nu este important pentru ei în viață. De asemenea, au învăţat să preţuiască timpul și au găsit modalități de a fi mai productivi, ceea ce altă dată făceau în câteva zile, în prezent să facă în câteva ore. Toate acestea le-au fost dăruite de Saturn. Unii oameni au nevoie de tutela saturniană o viaţă, alţii doar foarte puţin. Mesajul pe care îl transmite este că ne dă doar ceea ce avem nevoie, nici mai mult, nici mai puțin. I-aş sfătui pe nativi să-şi amintească unde au fost înainte ca Saturn să revină în Casa Casătoriei şi a relaţiilor după aproape 29 de ani, și vor vedea cât de departe au ajuns.

O parte din lecția lui Saturn a fost aceea de a evalua realist promisiunile destinului astfel încât să nativii Taur să poată lua decizii înțelepte în ce priveşte viitoarele parteneriate. Pe de alta parte, au avut de învăţat că trebuie să îndeplinească anumite promisiuni făcute celor apropiaţi, chiar dacă nu s-au gândit prea mult la cât de greu va cântări în viitor, cuvântul lor. Reţineţi! Viața ne aduce, de-a lungul vremii, în situaţii care nu au, de multe ori, legătură cu capacitatea omului de a-şi ţine promisiunile. Şi atunci, Saturn, ne arată că înainte de a face o promisiune este bine să ne gândim la consecinţe, chiar dacă ni se pare că este mai uşor să promitem numai să scăpăm de anumite obligaţii. Taurii au învăţat acum, că aşa cum mariajul şi parteneriatele stabilite, de afaceri sau de colaborare le dau anumite privilegii şi ei au, la rândul lor, responsabilități față de alte persoane.

Pentru unii nativi Taur, lecția a fost să fie un pic mai puțin impresionabili și de încredere, iar în cazul în care au fost aşa, este posibil să se fi ars. Pentru alții, să aibă un partener prea puţin acordat la nevoile lor și să constate ca au dat mai mult decât era nevoie în relație. Pentru alții însă, lecţia a ţinut de ideea că relațiile nu pot fi întotdeauna egale, că uneori, unul dintre parteneri trebuie să rezolve majoritatea problemelor când celălalt partener se confruntă cu o situație dificilă. Manifestarea extremă a acestei tendințe este să descopere că partenerul său a trădat sau nu mai este compatibil cu el. În cazul în care, în ciuda tuturor opreliştilor, au încercat să-şi salveze relaţia dar totul a fost în zadar trebuie să ia o hotărâre: rămân împreună sau se despart.

Dacă nu au un partener, este posibil să fi simțit acest tranzit ca foarte dificil şi să fi trăit senzaţia că s-au luptat cu morile de vânt. În afaceri, este posibil să fi avut un concurent serios, chiar incorect, de multe ori, pentru că a încercat să le fure cota de piaţă, aşa că a trebuit să caute soluţii pentru a scăpa din acest blocaj. Este doar unul dintre multele exemple posibile. Sau condițiile economice au impus măsuri extraordinare pentru a naviga liber pe mare. În aceste cazuri , necesitatea i-a obligat să fie inventivi și au avut unele dintre cele mai bune idei pe care le-ar fi putu avea vreodată.

Dacă nu relația a fost în centrul atenției lor, este posibil să fi avut probleme de sănătate. Dacă s-au confruntat cu această manifestare saturniană, am toate motivele să cred că în 2014 se vor simţi mult mai bine. Saturn îi obligă la prudenţă şi recuperare, dar îi avertizează că trebuie să fie preocupaţi de tratament şi să facă ceea ce le cere medicul. Cum spuneam mai sus, cu Saturn dăm întotdeauna un test deci întotdeauna este nevoie de un răspuns pe măsură. Aflăm mai multe despre noi înșine traversând vremuri grele, decât dacă am trăi un timp fără probleme, pentru că doar atunci arătăm lumii adevăratul caracter și afișăm valorile care sunt cu adevărat importante pentru noi. Dacă cineva a greșit faţă de ei, trebuia să se ridice și să recunoască că a gresit, numai aşa, într-un final vor învăța unii de la alţii dar îi vor învăţa pe detractorii lor cum se așteptă să fie trataţi.

Viața nu este întotdeauna corectă, iar noi nu putem controla întotdeauna ceea ce se întâmplă cu noi. Singurul lucru pe care îl putem controla este modul în care răspundem, cum soluţionăm problema. Saturn conjunct cu Soarele aflat în Taur (Saturn este în opoziţie cu semnul Scorpion) aduce o provocare voluntară de tipul vreau să încep propria afacere sau vreau să cumpăr prima mea casă, dar atunci când Saturn este în opoziţie cu Soarele aflat în Taur, nativii nu vor mai alege provocarea pentru că Saturn va avea grijă să aleagă el pentru ei, după care se va da un pas înapoi şi va aşteaptă să vadă cum reacţionează sau reacţionăm. Perioadele marcate de tranzitul saturnian sunt grele deoarece ne confruntăm cu probleme noi pe care nu le-am mai experimentat în trecut, care forţează soluții noi și au ca bază intuiţia atunci când situațiile sunt ambigue.

Este posibil ca nativii Taur să se simtă izolaţi, mai ales în lunile noiembrie şi decembrie, convinşi că nimeni nu înţelege situaţia prin care trec sau dacă o înţeleg nu sunt în postura de a-i ajuta, ceea ce poate fi extrem de frustrant. Acum este momentul să afle cine le este prieten şi cine nu, cine va încerca să îi ajute şi cine le va întoarce spatele.

Odată trecut în semnul Săgetător, în decembrie 2014, Saturn nu va mai reveni în Scorpion decât în octombrie 2040, atunci când mulţi dintre nativii Taur care au trăit lecţiile saturninene cu sufletul la gură, în perioada 2013 – 2014, vor fi într-o altă dimensiune a existenţei, senectutea.

Un alt moment frustrant pentru Taur, în 2014, va fi cel al retrogradării lui Venus, stăpâna lui, pe întreg parcursul lunii ianuarie. Uşor defazată, influenţa şi puterea ei – iubirea, frumuseţea şi banii cash, devin obsesive. I-aş sfătui să nu se căsătorească acum, nici să participe la vreo petrecere în scopuri caritabile şi cu siguranţă, femeilor Taur, le-aş sugera să evite intervenţiile de chirurgie plastică de orice natură ar fi ele – mărirea sânilor, a buzelor sau altele, în această perioadă.

De asemenea, s-ar putea confrunta cu probleme în perioada retrogradării lui Marte, între 1 martie şi 20 mai, când relaţia se poate tensiona brusc, certurile vor fi în vogă, gelozia va cunoaşte dimensiuni nebănuite iar viaţa intimă va fi jalnică, posibil ca ea să nici nu existe în această perioadă.

Banii si cariera

Taurul este foarte conştient de natura lui materială. Când vorbesc despre bani sau posesiuni sunt în elementul lor. Bogăția este mai important pentru ei decât pentru multe alte semne. Bogăția pentru un Taur înseamnă confort şi securitate . Bogăție înseamnă stabilitate. Dacă pentru nativii altor semne zodiacale bogăţie înseamnă spiritualitae, idei, talent sau aptitudini, pentru Taur, bogăţie înseamnă să simtă siguranţa materială. Pentru aceşti nativi, modul de a gândi este la ce bun un talent, dacă acesta nu a adus o casă , mobilier sau o maşină, ce este de sărbătorit fără toate acestea?

Acestea sunt motivele pentru care un nativ Taur excelează în domeniul industrial sau agricol. De obicei, un Taur sfârșeşte prin a deține un teren. Le place să simtă legătura cu Pământul. Bogăția materială pentru ei poate începe cu agricultura, mai precis cu aratul. Deținerea unui teren a fost mai veche formă de înavuţire a omenirii: Taur simte încă acest sens primordial. Fiind în căutarea mijloacelor de a se îmbogăţi, nativii Taur îşi dezvoltă capacitatea intelectuală și de comunicare. Concomitent este obligat să dezvolte şi o anumită flexibilitate. Fiind în căutare permenentă de a se îmbogăţi, ei învață şi valoarea practică a mentalului şi îşi dezvoltă astfel şi latura analitică. Dacă nu sunt interesaţi de avere și de lucrurile materiale, aceşti nativi nu ar fi interesaţi de dezvoltarea intelectuală. Unii Tauri se nasc norocoşi, tipul care câştigă orice joc de noroc sau din speculații. Acest noroc se datorează însă altor factori din horoscopul lor şi care nu fac parte din natura lor esențială pentru că prin natura lor, nativii Taur nu sunt jucători. Ei sunt muncitori și le place să câștige din muncă proprie. Conservatorismul înnăscut îi face să evite riscurile financiare inutile și în alte domenii ale vieți.

Jupiter în Leu, în a doua jumătate a anului, le va permite acesto nativi sa cumpare sau sa inchirieze un apartament nou sau o casă. Dacă preferă să locuiască în continuare acolo unde sunt, în 2014 vor trece la renovări pentru că vor fi capabili să facă îmbunătățiri care vizează nu doar utilul ci şi eleganţa. Jupiter aduce beneficii financiare, de asemenea, deci, în funcție de ceea ce aleg să facă şi iau măsuri pentru a face mai atractiv mediul domestic, cu atât casa lor ar putea fi apreciată, cu ușurință, ca valoare în sine. Dacă se vor muta, noua lor casă este, probabil, foarte spațioasă și luminoasă pentru că Jupiter, extinde şi luminează tot ce atinge. Poate fi vorba şi despre un alt aspect al acestor schimbări, să se mute cineva din familie – părinţii sau un frate sau o soră pentru a le lăsa lor mai mult spațiu. Este doar un exemplu al modului în care Jupiter face ca atingerea sa să aibă, de multe ori, ceva magic şi astfel să fie perceput şi în alte manifestări ale dimensiunii sale. Fiind vorba despre casa lor și despre familie, inclusiv domiciliul, posibil ca alte bunuri legate de familie să fie centrul interesului lor, în special dacă este vorba despre un părinte. Modificările și completările pe care le fac la domiciliu prezent acum, vor face ca valoarea locuinţei, repet, să se aprecieze foarte mult.

Dacă doresc să cumpere o casă, să-şi renoveze casa în care locuiesc sau chiar să cumpere o casa la ţară pentru week-end-uri, o pot face până pe 16 iulie şi pot spune că este momentul cel mai oportun din ultimii 12 ani. Mai mult, dacă vor să se mute şi să trăiască în țară, terenul din jurul casei îi poate determina să se apuce de grădinărit şi nu ar fi o idee rea. Dacă au deja o casă la țară atunci este momentul să angajeze un peisagist pentru a-i ajuta să reorganizeze spaţiul din jurul casei, pentru a alege florile şi covorul de iarbă care îl doresc, pot aduce noi plante, puieţi de copaci şi flori de interior.

Unii pot fi în pericol să-şi pierdă casa deoarece nu îşi mai pot permite să plătească ratele sau ipoteca (mai mult ca sigur casa s-a depreciat în climatul economic actual), sfatul meu este să nu renunţe pentru că sunt şanse să găsească o soluţie viabilă. Ar fi bine să ia în calcul, împreună cu reprezentantul băncii, toate opțiunile pe care le are. De asemenea, în cazul că sunt probleme cu vânzare casei, pot schimba strategia consultându-se cu un specialist în domeniu, pentru un preţ cât mai corect şi mai apropiat de realitate.

Fiind în esență, oameni cu picioarele pe pământ , simpli și fără complicații , nativii acestui semn tind să îi ia ca exemplu pe cei care sunt originali, neconvenţionali şi inventivi. Posibil ca şefii lor să fie creativi şi originali, dar să nu uite că ei sunt contraponderea menită să asigure echilibru în mersul lucrurilor – pragmatici şi realişti. Îi admiră pe cei care au o conștiință socială sau politică laxă și simt ca într-o zi (atunci când vor avea tot confortul și siguranța de care au nevoie), şi ei se vor implica în problemele omenirii.

În afaceri, nativii Taur sunt extrem de subtili ceea ce face să fie valoroşi pentru angajatorii lor. Nu sunt leneși, le place să lucreze și obțin, de regulă, rezultate bune, nu îşi asumă riscuri inutile și se descurcă foarte bine în poziții de autoritate, ceea ce îi face buni manageri si supervizori. Aptitudinile lor manageriale sunt dublate de talentul real în organizarea și manipularea detaliilor, au răbdare și rigoare în to ce fac.

În general, un Taur va alege banii și posibilitatea de câștig decât să fie persoană publică și de prestigiu. O pozitie profesională care plăteşte mai mult este de preferat unei poziții sociale dar unde salariie sunt mici. Taurul va urmări afirmarea, ieşirea la rampă și poziţia socială numai dacă se poate demonstra că aceste lucruri au un impact, direct și imediat, asupra portofelul lor .

Cu Marte retrograd între 1 martie şi 20 mai, să se aştepte la întârzieri chiar dacă vor fi implicaţi in proiecte noi sau de anvergură. Dacă vor face o prezentare unui grup de clienți și cred că vor primi un răspuns imediat, se înşeală; va dura ceva timp, de fapt, vor primi undă verde abia pe la mijlocul lunii mai. Dacă desfășoară activități independente, sper să găsească şi clienţi profitabili pentru afacerea lor; pot face acest lucru destul de ușor în prima jumătate a anului. Când simt că nu mai au ce face la locul de muncă, va apărea o altă oportunitate, o altă propunere, acesta va fi ritmul până în 16 iulie .

Uranus, stăpânul Casei onorurilor şi demnităţilor, se va mişcă cu viteză sporită în prima parte a lui 2014, apoi va retrograda până la 22 decembrie 2014, astfel încât progresul în carieră va deveni mai lent. Pot avea, în continuare, câștiguri, dar va dura mai mult până la materializarea lor iar ei vor trebui să lucreze mai mult pentru a le vedea. Este tipic pentru Uranus să retrogradeze cinci luni pe an, aşa că cel mai bun lucru este să folosească acest timp pentru a-şi optimiza strategia și a evalua progresele de până în acel moment.

Ce ar putea perfecţiona

Principalul domeniu de autoperfecţionare vor fi finanțele, însă nu ar trebui să-şi concentreze toată atenția pe probleme de bani. Cu Jupiter în casa a 3-a până la 1 august există o şansă extraordinară să-şi extindă interesul intelectual și să călătorească, să meargă la cursuri și seminarii care îi interesează, să citească mai mult, îşi vor perfecţiona abilitățile de comunicare. Când Jupiter se va muta în Casa a 4-a a Familiei, vor fi interesaţi de tot ce înseamnă trecutul familie şi propriile rădăcini.

Un hobby creativ care implică probabil un proiect de prelucrare a lemnului, sau de mic mobilier, lucrat manual, le va aduce bucurie și eliberarea de stres.

Nativii Taurii sunt renumiţi pentru muzicalitatea lor şi mai ales pentru vocile frumoase, aşa că, după 1 august, şi-ar putea dori să înceapă explorarea acestui teritoriu, mai ales că trecerea lui Jupiter în Leu aduce energie creativă și dramatică.

Sănătate

Sănătatea este mult mai bună ca în anii anteriori, deşi, vitalitatea lor încă nu este la standardele obişnuite, dar este, repet, mult mai bine în comparație cu 2011 sau 2012.

Casa a 6-a este o casă epuizată energetic, o casă de finalitate, şi de aceea este periculos să ignore primele semele de boală. Spun asta pentru perioada de după 1 august. Au nevoie de odihnă atunci când sunt obosiţi, să-şi organizeze viaţa astfel încât tot ce au de făcut să facu cu un consum energetic mic şi să se concentreze asupra priorităților. Terapiile care sporesc energia organismului şi care le sunt adecvate şi lor ţin de masaj , reflexoterapie , chiropractică , acupunctură , presopunctură , Reiki ş.a.

Sectorului nas, gât şi urechi să îi dea o atenție suplimentară. Menținerea acestora în formă nu va îmbunătăți doar starea generală de sănătate, dar poate fi o formă excelentă de prevenţie.

Venus, planeta de iubirii şi armoniei este planeta răspunzătoare de sănătatea lor. Să se străduiască, cât mai mult posibil, să mențină armonia în familie, cu prietenii sau cu partenerul/a lor și cu cei din jur. Multe din problemele de sănătate îşi au originea aici. Dacă taie răul de la rădăcină nu mai au nevoie de medic, chiar dacă uneori sunt necesare serviciile unui profesionist, vindecarea se va produce mai bine și mai repede.

Să poarte culorile semnului lor, pentru că sănătatea lor stă sub semn venusian, adica să poarte verde. Când se simt epuizaţi şi obosiţi şi nu au culoarea verde prin preajmă, să o vizualizeze. Smaraldul este o piatră prețioasă de vindecare iar cuprul un metal tămăduitor şi de protecţie pentru ei deoarece se consolidează în ei, în moduri subtile.

Stresul, de asemenea, vine dinspre profesia şi ambițiile lor, de aceea este bine să-şi auto-imprime un ritm de lucru propriu. Să încerce activități alternative – efortul fizic să fie urmat de activitatea mentală, apoi să se treacă la socializare. Această alternanță le va permite o reîncărcare a fiecăruia dintre centrii de activitate.

După 1 august, să de atenţie sporită sănătății emoționale și interne, în special energiei care susţin cele două componete. Energia vieţii este nelimitată, iar accesul nostru este finit. Aşa că nu trebuie decât să-şi afle limitele de energie, apoi să o investească, inteligent și productiv, în toate activităţile lor, la fel cum îşi investeşte banii un om de afaceri. I-ar putea surprinde să știe că fiecare aspect al vieţii lor , inclusiv fiecare organ al corpului, este slujit de puteri spirituale puternice. Ele sunt dispuse și capabile să îi ajute dacă le invocă, problemele de sănătate aflându-se în stăpânire Arhanghelul Hanael. Este bine să valorifice în orice moment, orice sursă de energie și de efort pentru a se familiariza cu ele.

Astrologul Minerva

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi HOROSCOP ZILNIC

Social

Arhiva stiri