Cum să devii un fel de Aquaman?

Cum să devii un fel de Aquaman?

Compania SCP Marine Innovations a creat echivalentul unui „Jet Pack” pentru deplasarea prin apă. Underwater Jet Pack poate transforma orice scufundător într-un adevărat supererou.

aquaman

Ați auzit de Aquaman? Este un supererou care se mișcă precum peștele în apă. Ei bine, odată ce v-ați montat pe corp sistemul Underwater Jet Pack veți putea să avansați prin apă cu o ușurință asemănătoare. Jet Pack-ul subacvatic este format din două motorașe cu elice care se prind de brațe cu câteva chingi.

De la motoare pornesc câteva cabluri care duc la bateriile montate pe spatele scufundătorului la fel ca tuburile cu oxigen. Din clipul video (de mai jos) de prezentare a prototipului se pot vedea și aceste baterii care nu sunt mici deloc. Totuși, se poate vedea că și scufundătorul se mișcă cu o viteză destul de mare.

aquaman

Ideea de deplasare prin apă nu este deloc nouă, dar spre deosebire de cele clasice, care presupun mânuirea unui echipament separat, Underwater Jet Pack se montează pe corpul scufundătorului, eliberându-i astfel brațele pentru alte operațiuni. Cei de la SCP Marine Innovations nu spun cât timp te poți plimba cu Jet Pack-ul înainte să rămâi fără baterii, dar spun că-l vor lansa anul viitor la un preț estimat de 5.700$.

Sursă: Share In via Gizmag

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri