HOROSCOP 21 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Fiți atenți cum vă administrați propriile venituri, încercați să faceți faţă nevoilor şi să cheltuiți cât mai puţin. S-ar putea ca după un timp să vedeți realizabilă posibilitatea unor investiţii la care altă dată nici nu vă gândeați – în special cum să vă folosiți banii. Ceea ce nu exclude tendinţa spre depresie, discuţiile şi problemele personale, ba chiar unele accese de violenţă casnică.

Taur

Taur – După o lungă perioadă de confuzie şi izolare în care multe lucruri s-au pierdut parcă pe drum, vine şi străfulgerarea aceea de moment în care veți vedea foarte limpede ce trebuie să faceți. În ultima vreme multe din ambiţiile voastre şi-au pierdut sensul sau pur şi simplu nu-şi mai au locul. Ţelul pe care îl aveați în trecut nu îşi mai are locul în prezent şi veți fi surprinși cu câtă uşurinţă veți renunţa la el.

Gemeni

Gemeni – Provocările astăzi le resimţiți la nivelul vieţii de familie pentru că vă puteți trezi implicat într-o relaţie adulterină şi de aici cohorta de neplăceri sau veți pierde şansa unui mariaj super dacă vă veți codi prea mult timp, şansa vă va fi suflată de un Scorpion şi cum aceştia excelează la capitolul senzualitate nu văd cum ați putea convinge că voi sunteți cei mai buni.

Rac

Rac – Sunteți vulnerabili moral în tot acest timp, iar afaceri cu inima nu se pot face, ba vă pot duce pe un drum înfundat. Sunteți uşor de sedus aşa că nu vă aruncați în vâltoarea câştigului imediat dacă nu cunoaşteți terenul aşa cum trebuie. Un avantaj este şi dacă veți fi mai atent la relaţiile din spatele…relaţiilor, cele care vă susţin acolo unde sunteți, care vă influenţează cariera.

Leu

Leu – Investiţi! Munca vă va stimula imaginaţia. Veți avea nevoie de multă răbdare şi energie ca să vă convingeți familia mai întâi, apoi prietenii, că ideile voastre sunt viabile. Dar la un moment dat încrederea voastră nici nu mai contează, contează ce doriți voi să faceți. Şi mi se pare normal ca provocările să vină dinspre zona profesională pentru că dacă vreți să deveniți puternici atunci va trebui să scăpați de inerţie.

Fecioara

Fecioară – Amintirile legate de primul loc de muncă vă vor aduce în faţă faptul că pe atunci cultivați un mare interes şi chiar vă identificați cu problemele de suflet ale colegilor voștri. Tot răul spre bine pentru că este o perioadă excelentă pentru armonia vieţii de familie, este chiar o perioadă romantică. Viaţa în doi va avea prioritate, iar dacă nu aveți un iubit/ă ați putea întâlni pe cineva.

Balanta

Balanţă – Diminuarea drastică a bugetului și nesiguranţa locului de muncă devin presante pentru voi deoarece simţiți că se întâmplă ceva, că vă scapă ceva, că lucrurile nu sunt tocmai ceea ce vor să pară. Poate ați avut prea multă încredere în cei din jur sau poate ați aşteptat prea mult de la ei fără ca voi să răspundeți cu aceeaşi măsură.

Scorpion

Scorpion – Aşteaptați-vă la foarte multe provocări dinspre relaţia pe care o aveți sau dinspre partenerul de viaţă. Iubirea sau prietenia rezistă timpului? Iată întrebarea care vă va măcina mai mult decât v-ați dori şi asta pentru că luați prea în serios orice relaţie, nu vă place să demonetizați sentimentele, dar nici nu ţineți neapărat să fiți constanți.

Sagetator

Săgetător – Dacă vă place politica financiară aveţi şanse serioase să vă afirmaţi într-un anumit context. Aproape toată ziua veţi dialoga cu oamenii, veţi comunica sau veţi face afaceri pe bază de…comunicare. Niciodată nu veţi mai fi în verva pe care o aveţi cum. Poate şi pentru că patronul vostru zodiacal, Jupiter se pregăteşte să-şi reia mersul normal.

Capricorn

Capricorn – Vreți să dați ceva, dați, vreți să donați bani unui bolnav, faceți-o. Mândria şi făloşenia vă pot trage în jos şi prin aceasta să pierdeți comunicarea cu Dumnezeu. Pe la prânz vă veți confrunta cu o criză de identitate, veți avea prea puţină încredere în voi, vi se va părea că tot ce faceți nu este de ajuns sau că nu vi se recunosc meritele.

Varsator

Vărsător – Este o zi care vă va stimula şi latura spirituală, deşi este posibil ca acest lucru să nu vă satisfacă în măsura în care vă aşteptați, vă puteţi simţi lipsit de valoare şi nesatisfăcut de propria existenţă şi să abandonați lucru. Nicio problemă, activitatea care trebuie să continue va continua, se va găsi mereu cineva care să vă bată la cap să nu cedați.

Pesti

Peşti – În spatele muncii, astăzi, va sta şi o relaţie care va cunoaşte şi ea noi dimensiuni în perioada imediat următoare. Cele bazate pe inegalitate – concepţii de genul, eu ordon, tu faci sau lasă serviciul, cratiţa este de tine, subminarea încrederii în sine, gelozia ori posesivitatea vor trebui înlocuite cu relaţii deschise, sincere bazate pe încredere.

Social

Arhiva stiri