HOROSCOP 15 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Berbecii implicați în proiecte artistice vor putea să-și dovedească talentul, în special cei care scriu. Putem asista la debuturi fulgerătoare în muzică, la apariția unor artiști care să subjuge prin arta lor – pictori, sculptori, actori, regizori ș.a.

Taur

Taur – Onorarea unor datorii, dar și realizarea unor schimbări în cămin – zugrăvit, renovări, îmbunătățiri sau extinderi ș.a. Iată ce vă aduce vouă ziua! Mulți Tauri vor găsi un adevărat refugiu la țară, vor simți o plăcere și o mulțumire nebănuită în a face munci în aer liber, în a fi departe de lumea dezlănțuită.

Gemeni

Gemeni – Vestea necesității unei intervenții chirurgicale, în regim de urgență, vă va lua pe nepregătite și vă va destabiliza emoțional. De asemenea, veţi simți gustul amar al însingurării pentru că oamenii care, de regulă, vă ajută, vă vor întoarce acum spatele.

Rac

Rac – O transformare continuă, o regândire a relațiilor, debarasarea de ceea ce este inutil, de situații, lucruri, obiecte, amintiri care nu vă mai sunt necesare, încheierea unor relații care nu vă mai aduc nimic, iată care este urmarea ultimei eclipse!

Leu

Leu – Atenţie, astăzi trăirile voastre interioare vor fi puse la încercare de emoţionala Lună, deoarece vizează banii veniţi din muncă proprie, deci să nu cumva să pierdeţi o sumă importantă de bani, poate salariul, sau să nu fiţi buzunăriţi pe unde umblaţi.

Fecioara

Fecioară – Apar probleme serioase de sănătate: tensiune urmate de accidente vasculare, apariția și evoluția galopantă a unor tumori cerebrale sau pusee de boală cronică care se manifestă periodic cum ar fi artrozele, reumatismul, litiazele renale, microcalculi în vezica biliară, dar și în cea urinară (Saturn în Balanță).

Balanta

Balanţă – Este o zi în care relațiile de familie – pentru acele Balanțe puternic implicate în social, politic, artistic sau pentru personalitățile cunoscute – se pot rupe. Pentru ele va fi o surpriză, dar dacă știu că și-au neglijat familia în favoarea celorlalți, aceasta este plata.

Scorpion

Scorpion – Printr-un concurs ciudat de împrejurări pot afla că au intrat în posesia unei moşteniri. Scorpionii în etate să fie atenţi cum manipulează sursele de foc şi de electrictate. De asemenea, problemele cronice de sănătate îşi vor arăta colţii acum.

Sagetator

Săgetător – Aveţi idei îndrăznețe în ce privește modul de a câștiga bani, puteţi miza pe o serie de mici venituri de pe urma unor investiții mai vechi, pe discuții vizând schimbarea unor aspecte de muncă în firma sau instituția în care lucraţi, dar şi munca în familie.

Capricorn

Capricorn – Este o zi în care trebuie să evitați enervarea, iritarea, comunicarea pe probleme care inculd afaceri, declaraţii în mass-media, luarea unor decizii importante. Cel mai bun lucru este să se relaxeze muncind nu cu mintea, ci fizic, dar şi acolo să fie atent, pentru că Marte nu stă cu mâinile în sân.

Varsator

Vărsător – Din punct de vedere al sănătății, este posibil ca astăzi să aflaţi despre existența unor tumori la stomac, aici sunt vizați bărbații, sau la esofag și la sâni, fiind vizate femeile. Este indicat să se meargă cât mai rapid la medic pentru a nu lăsa lucrurile să treacă de la sine pentru că evoluția poate fi extrem de rapidă și chiar letală pentru unii.

Pesti

Peşti – Posibilă intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă – litiaze reale sau bilare, posibilă pierderea unei sarcini pe fondul unor probleme serioase de imunitate, posibil aflarea unui diagnostic care le lasă fără orice speranţă, un accident vascular. Starea generală de astăzi pare să fie una proastă, cu cădere de calciu şi care să vă afecteze munca.

Social

Arhiva stiri