HOROSCOP 14 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Aveți ocazia să vă dovediți potențialul ideatic, propunerile voastre au o mare oportunitate de a fi puse în practică. Pe de altă parte, cei care nu sunteți căsătoriți ați putea întâlni persoana de care să vă legați viața, după cum cei căsătoriți s-ar putea să vă bucurați de venirea pe lume a unui copil.

Taur

Taur – Încă nu v-ați revenit de pe urma loviturile primite în toamnă, însă acum sunteţi mai detașați, priviţi lucrurile mult mai rațional semn că sunteţi pe cale de vindecare. Acest lucru nu vă va împiedica să rupeţi contractele care nu vă mai sunt necesare și încheierea unora mai puțin convenabile.

Gemeni

Gemeni – Versatilitatea proverbială a Gemenilor care îi scoate din multe situații s-ar putea să vă joace astăzi o festă urâtă. Lucru bun vine dinspre zona afectivă deoarece daţi dovadă de o schimbare a modului de abordare a relațiilor, în special, cu femeile – iubire, prietenie, colegialitate, considerație etc., fapt ce v-ar putea aduce o prietenă sau, de ce nu, o soție.

Rac

Rac – Constataţi că este nevoie de o serie de schimbări la nivel afectiv cu o canalizare a emoțiilor spre reglarea unor relații care țin de înțelegerea cu frații, cu prietenii, țin de comunicare, în general. Atenție la răceli, căderi ale sistemului imunitar, declanșarea vreunei boli prin mecanism autoimun.

Leu

Leu – Deşi sunt pregătiţi, Leii se vor exprima greoi sau una vor spune, alta vor gândi. Cel mai bun lucru ar fi dacă ar putea da examenele în scris. Cei care nu au prieten/ă pot întâlni omul de care au nevoie. Sunt avantajate atât iubirile, cât şi prieteniile şi anturajul. Interesant este că aici nu vor fi probleme de comunicare.

Fecioara

Fecioară – Se pare că unii vor dori o călătorie la care au visat de multă vreme. Este posibil ca ea să nu fie pe placul partenerei/ului. Unele Fecioare, cu precădere femeile, vor decide să pună capăt vieții lumești și să se retragă într-o mânăstire.

Balanta

Balanţă – Concepeţi strategii de lucru, le antamaţi, le fructificaţi și chiar le speculaţi. La un moment dat vor avea impact asupra relațiilor cu celălalt. Vor străluci cu precădere femeile, dar cele care sunt sprijinite de familie și de iubiți, soți, prieteni.

Scorpion

Scorpion – Vă bucuraţi de protecţia unor oameni foarte puternici care vă vor susţine în tot ce întreprindeţi. Veţi finaliza vânzarea unor bunuri – autoturisme, acţiuni, utilaje, bunuri electrocasnice. Totuşi să fiţi atenţi la impulsivitate. Deşi sunt oameni pe faţa cărora nu se poate citi mai nimic, astăzi furia ar putea să dea pe dinafară.

Sagetator

Săgetător – Este o zi bună să finalizaţi cu o decizie o serie de acte notariale care implică o moștenire, cumpărarea unei case sau titluri de proprietate, dar va fi o zi destul de tensionată pentru tineri sau cuplurile tinere. Poate vestea venirii pe lume a unui copil îi va destabiliza puțin pe tătici.

Capricorn

Capricorn – Este posibil ca astăzi, unii Capricorni să aibă probleme de pe urma unei boli cronice – artroze, pietre la rinichi sau la fiere, hipertensiune, accidente vasculare. Pot izbucni certuri între frații care erau foarte apropiați.

Varsator

Vărsător – Evitaţi discuțiile în contradictoriu cu colegii de serviciu, nu intraţi în conflict cu vreun șef sau cu partenerul de afaceri, faceţi ce știţi să faceţi mai bine și urmăriţi sumele de bani care intră în casă.

Pesti

Peşti – Vestea bună vine dinspre sectorul financiar, este vorba despre câştiguri aşteptate care acum vă pot intra în buzunare, iar aici vorbim despre cei care muncesc pe cont propriu. Mai poate fi vorba şi despre recunoaşterea internaţională a unor artişti români.

Rămâneți alături de noi şi astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri