HOROSCOP 13 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Este posibil ca voi înșivă să fiți suferinzi, de aceea este bine să mergeți la un control medical. Sunteți preocupați de materializarea unor idei, căutați sponsori, căutați ajutor pentru a demonstra ce puteți și ce este mai important.

Taur

Taur – Ziua poate aduce promovarea pe care o așteptați de multă vreme. Relațiile cu partenera / partenerul de afaceri este bună. Posibilă chiar o cerere în căsătorie pentru femeile Taur. În funcție de tema astrală a fiecăruia, pot avea loc și separări bruște, dar și împăcări.

Gemeni

Gemeni – Pentru cei tineri este un moment periculos deoarece vor fi tentați să dea dovadă de neîncredere în sine și să abandoneze studiile. Aceştia trebuie să dea dovadă de foarte multă voință (ceea ce lor le cam lipsește) ca să nu facă vreo prostie.

Rac

Rac – Inițiaţi o strategie pentru o virtuală afacere pe care nu o veţi porni decât mult mai târziu sau poate niciodată pentru că vă veţi lovi de tot felul de piedici. Dacă însă aveţi voință, veţi găsi puterea să treceţi peste greutăți și să faceţi lucruri extraordinare.

Leu

Leu – Un capitol la care aţi putea avea probleme este comunicarea. Elevii şi studenţii să fie atenţi, deoarece s-ar putea confrunta cu blocaje la acest nivel. La acestă stare de fapte contribuie şi bulversarea pe care o provoacă Mercur care mâine, va reveni în mers normal.

Fecioara

Fecioară – Apar probleme între frați legate de drumuri sau de atașamente familiale. O hotărâre pe care o vor lua părinții vis-a-vis de un frate îl va deranja pe celălalt. Posibil ca decizia de a vă completa studiile să îi deranjeze pe unii din frați, pe cei mari de regulă.

Balanta

Balanţă – Aș spune că în tot ceea ce se petrece zilele acestea în familiile Balanțelor este profund implicat destinul, deci ele se află pe drumul pe care trebuie să fie. Armonia cu Ascendentul și cu Casa afacerilor arată clar că ele creează și își vor da măsura capacităților creatoare, nu doar în familie, ci și la nivel de afacere.

Scorpion

Scorpion – Ziua le va aduce Scorpionilor o reevaluare personală prin prisma credinţei. Brusc se pomenesc rugându-se sau că vor să meargă la biserică. Tot pe negândite ar putea pleca în străinătate. Cei care au afaceri ar putea semna un contract fabulos.

Sagetator

Săgetător – Posibil să simţiţi că s-a schimbat ceva în modul vostru de a privi lucrurile și de a aborda problemele. Nu același lucru l-aș spune în ceea ce îi privește pe Săgetătorii vârstnici care par să se complacă în a-și plânge de milă fără să mai aibă curajul să schimbe ceva. Sunt capabili și ei de schimbare, nu trebuie decât să încerce.

Capricorn

Capricorn – Manifestarea unor simptome şi boli pe care le credeau vindecate, accidente casnice sau pe stradă de genul căzăturilor urmate de fracturi, luxări de glezne, lovituri diverse, cam acestea ar fi evenimentele zilei. Tot ce pot să le spun este să aibă răbdare.

Varsator

Vărsător – Astăzi v-aș sfătui să luaţi o gură de aer, să coborâţi cu picioarele pe pământ și cu cerebralitatea voastră proverbială să vedeţi că lucrurile nu sunt negre chiar deloc. Frica de doctori, de spitale și de moarte cred că este teroarea numărul unu.

Pesti

Peşti – Posibil ca unii nativi Peşti să-şi piardă unul din părinţi sau să afle despre o boală grea a unuia dintre părinţi. Revenirea lui Mercur în mers normal sugerează că problemele nu sunt noi şi că ceea ce se întâmplă este rodul însumării în timp a unor lucruri care păreau fără însemnătate.

Social

Arhiva stiri