Cea mai EMOȚIONANTĂ scrisoare pentru Moș Crăciun: „Mi-a sfâşiat inima”

Un băieţel de 12 ani din Marea Britanie, care a avut mult de suferit din cauza abuzurilor tatălui său, i-a scris lui Moş Crăciun o scrisoare prin care l-a rugat să îi îndeplinească o singură dorinţă.

Cea-mai-EMOȚIONANTĂ-scrisoare-pentru-Moș-Crăciun

scoalaedu.ro

În scrisoarea pe care i-a scris-o cu mâna lui, un băiat de 12 ani i-a cerut Moşului să îi îndeplinească un vis mai vechi, acela de a înota împreună cu delfinul lui preferat, Winter, la Miami, scrie romaniatv.net care citeaza Daily Mirror.

Mama băiatului a fost cea care a dat întâmplător peste această scrisoare, sub perna fiului ei.

În scrisoare, băiatul îi scria moşului: „Am dus o viaţă plină de abuzuri. Am fost abuzat de tatăl meu care era un om abuziv şi un alcoolic. Am avut viaţă grea, dar cred că tu ştii asta, pentru că tu le ştii pe toate … Nu vreau iPhone, nu vreau niciun telefon, nimic din toate astea. Tot ce vreau de Crăciun este să îmi îndeplinesc visul, să merg în America, să îl văd pe delfinul Winter în Acvariul marin Clearwater”.

După ce mama băiatului a citit scrisoarea, s-a cutremurat. S-a hotărât atunci să o dea publicităţii pe un site pentru victimele abuzurilor fizice şi psihice, ca o „lecţie de supravieţuire”. „Când am citit scrisoarea, am izbucnit în lacrimi. Mi-a sfâşiat inima. Tatăl lui era violent, extrem de violent. Fiul meu a crescut în această atmosferă”, a povestit femeia.

Ea s-a despărţit de soţul ei violent în 2010 şi, de atunci, se ascunde de el, împreună cu copiii ei.

Social

Arhiva stiri