HOROSCOP 10 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Pentru unii Berbeci ziua de astăzi va fi o zi a marilor schimbări, pentru alții însă va fi una a deziluziilor. Mulți dintre ei se vor afirma mai ales în mijlocul celor care îi înțeleg și sunt asemenea lor. Va fi totuși o zi bună, deoarece toate frustrările din ultimile săptămâni vor fi canalizate în scop constructiv.

Taur

Taur – Cel mai bun lucru astăzi este să vă gândiți foarte bine strategiile, planurile, ideile și abia apoi să acționați. Veți simți parcă mai mult ca niciodată nevoia de conlucrare, de colaborare cu cei din mediul în care vă învârtiți și cu cei din familie. Urmați-vă instinctele liniștiți pentru că rareori se întâmplă să vă înșele.

Gemeni

Gemeni – Găsiţi soluții la problemele voastre cu foarte mare ușurință în rutina zilnică. Aceasta în condițiile în care nu vă veţi lovi de invidia așa-zișilor prieteni, numai că voi, optimiști prin excelență, aveţi o foarte mare încredere în propriile forțe așa că nu vă veţi destabiliza.

Rac

Rac – Să fiţi atenți cum vorbiţi, ce, cui și cum spuneţi anumite lucruri, pentru că tot ceea ce veţi face acum poate fi răstălmăcit și întors împotriva voastră. Deși sunteţi bine intenționați, faptul că și Mercur reintră în mers normal vă va buimăci de tot.

Leu

Leu – Conștiința propriei valori se amplifică pe măsură ce vă reafirmaţi poziția, năzuințele și aspirațiile, ceea ce vă va da rezistență și putere să vă atingeţi scopurile și să realizaţi că valoarea este o noțiune care ține de morală și nu de uzual.

Fecioara

Fecioară – Astăzi este necesară o clarificare, stabilirea unor priorităţi pentru a fi mai eficienţi concomitent cu eliminarea a tot ce nu vă este necesar. Veţi reveni, cu ceva mai multă consecvenţă, asupra dorinței de a vă cunoaște limitele.

Balanta

Balanţă – Simţiţi o puternică dorință de libertate, dar, în același timp, și nevoia de a crea noi asocieri și de a le întări pe cele pe care le aveţi, de la afaceri la mariaj, dovedind astfel că aveţi capacitatea de a îmbina cele două aspecte cu naturalețea pe care v-o dă diplomația înnăscută.

Scorpion

Scorpion – De acum şi până la eclipsa din mai anul viitor se vor petrece multe schimbări în viaţa voastră. Sunteţi gata să vă concretizaţi aspiraţiile şi să ieşiţi din conul de umbră în care aţi intrat în ultimele 10 luni.

Sagetator

Săgetător – Ziua este ideală pentru a vă debarasa de toate stările și situațiile care v-au barat drumul profesional și personal și care v-au privat de posibilitatea de a vă ridica, de a depăși momente critice și chiar de a vă depăși pe voi.

Capricorn

Capricorn – Ziua este provocatoare pentru Capricorni, deoarece ridică vălul care ascundea lucrurile esențiale, ceea ce îi va obliga să caute adevăruri și sensuri numai de ei știute, dar care să le permită să descopere noi sensuri ale vieții și să meargă mai departe.

Varsator

Vărsător – Simţiţi că sunteţi pregătiți să corectaţi o serie de greșeli, să trageţi învățămintele de rigoare, să uitaţi ce nu mai este nevoie și să vă pregătiți pentru un nou capitol din viața voastră. Prietenoși și deschiși știți cum să îi țineți la distanță pe cei care nu vibrează cu voi.

Pesti

Peşti – Simţiți că este timpul să vă gândiţi puţin şi la voi şi să controlaţi lucrurile în așa fel încât să păstraţi permanent balanţa între ce vă motivează să acţionaţi pentru sine şi ce vă motivează să acţionaţi pentru ceilalţi. Ziua aduce un potenţial imens de schimbare. Depinde doar cât de profundă vreţi să fie această schimbare.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri