HOROSCOP 9 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Discutaţi cu familia despre o schimbare deoarece aveţi şansa să alegeţi între a pleca cu servicul într-un alt oraş sau să vă reorientaţi profesional. Posibil ca cineva din familie să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Taur

Taur – Puneţi-vă cutiuţele cu iei în mişcare. De regulă, ies lucruri frumoase. S-ar putea să vă confruntaţi cu migrene şi dureri de spate. Stările de furie alternează cu cele de apatie. Totul vă nemulţumeşte, dar oare ceilalţi or fi mulţumiţi de voi?!

Gemeni

Gemeni – Astăzi sunteţi dispuşi să daţi dovadă de compasiune şi înţelegere. Comunicaţi excelent şi astfel veţi deschide uşi acolo unde nici nu vă gândeaţi.

Rac

Rac – Canalizaţi-vă energia spre activităţi constructive, daţi-le idei colegilor care s-au împotmolit, preluaţi frâiele unei afaceri care stagnează şi pe care o puteţi scoate din impas, consiliaţi-vă prietenii care au probleme sentimentale.

Leu

Leu – Nevoia interioară de linişte şi relaxare va face ca mulţi dintre voi să opteze pentru propriul pat. Şi bine faceţi! Puteţi petrece la fel de bine şi în familie. Seara alături de prieteni este momentul pe care îl agreaţi cel mai mult.

Fecioara

Fecioară – Ieşiţi în natură sau faceţi o excursie undeva la munte, o vizită la o mânăstire nu strică nici sufletului şi nici spiritului. După-amiaza aveţi de ales între a ieşi cu prietenii sau a ieşi cu familia, dar indiferent de opţiune veţi petrece o seară plăcută.

Balanta

Balanţă – Posibil să plecaţi cu noaptea în cap la pădure sau să lânceziţi în pat. Orice aţi încerca nu vă satisface. Faptul că se apropie scadenţa pentru unele datorii vă dă dureri de cap. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.

Scorpion

Scorpion – Folosiţi această zi să vă odihniţi pentru că vor urma niște zile foarte încărcate. Pentru unii situaţia nu este tocmai roz. Tensiunile răbufnesc. Acuzele curg. Încercaţi să evitaţi violenţele. Posibil să fie doar o altercaţi între părinţi şi copii.

Sagetator

Săgetător – Discutaţi şi cu partenera/ul ce vreţi să faceţi. Şi unde sunt doi, visele se amplifică. Dacă însă sunteţi la drum, veţi putea spune cu mâna pe inimă, că sunteţi un norocos. Posibil ca maşina voastră să se facă praf, iar voi să ieşiţi vii şi nevătămaţi dintre fiare.

Capricorn

Capricorn – Lăsaţi gândurile de muncă deoparte şi simţiţi-vă bine în mijlocul familiei sau a prietenilor. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema. Cei care se căsătoresc să fie siguri că vor avea parte de un mariaj extrem de dinamic.

Varsator

Vărsător – Vârstnicii să fie atenţi la problemele respiratorii, iar adulţii la problemele imunitare. Micile dispute în timp ce sunteţi la volan pot avea efecte puternice asupra voastră şi fiind în trafic, să nu aveţi vreo surpriză.

Pesti

Peşti – Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Puneţi ţara la cale cu prietenii şi pregătiţi de o ieşire spre seară.

Social

Arhiva stiri