Femeia care nu mananca niciodata din cauza unei boli ciudate. Cat a ajuns sa cantareasca

O femeie care sufera de o boala foarte rara la stomac nu va mai putea sa manance niciodata.

niciodata

Gillian Doig, 28 de ani, din Marea Britanie, are gastropareza, ceea ce inseamna ca stomacul ei este paralizat. Din cauza bolii, stomacul nu se mai goleste singur, potrivit Daily Mail.

Gillian, care a fost receptionera pana sa se imbolnaveasca, cantareste acum doar 38 de kilograme. Medicii au vrut sa-i monteze la stomac un dispozitiv asemanator unui pacemaker, dar, din nefericire, acesta nu a functionat.

Chiar la inceputul acestui an tanara a primit vestea ca operatia a fost un insucces, iar ea va trebui sa se hraneasca pentru tot restul vietii printr-un tub.

Gillian Doig spune ca, in 2010, era cu parintii ei la festivitatile organizate cu ocazia Zilei Boxului, cand i s-a facut rau din cauza mancarii.

In urmatorii doi ani a avut mari probleme cu stomacul, in final fiind diagnosticata cu gastropareza. Boala are o multitudine de aspecte neplacute, insa cel mai greu pentru Gillian este sa accepte ca niciodata nu va mai putea sa manance asemenea unui om normal.

niciodata

In luna septembrie a acestui an, medicii i-au conectat un sistem Hickman, care directioneaza nutrientii direct in sistemul circulator, evitand complet sistemul digestiv.

Sursa: Daily Mail

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri