Paul Walker, omagiat pe 6 decembrie la Timisoara si pe 7 decembrie la Bucuresti

Paul Walker Fast and Furious

Timisorenii organizeaza astazi, 6 decembrie, incepand cu ora 20:00, un mars de comemorare a lui Paul Walker. Si-au anunţat deja participarea peste 500 de persoane. Cei care l-au iubit pe actor sunt asteptati in parcarea stadionului Dan Paltinisanu, cu incepere de la ora 20:00, pentru ca in jurul orei 21:15 sa plece inspre parcarea Iveco, pe Calea Sagului. Alte detalii despre acest eveniment gasiti pe Vocea Timisului.

Sambata, 7 decembrie, incepand cu ora 12, pe platoul urias unde au loc periodic manifestari auto din cadrul China Town, va avea loc un eveniment de suflet la care sunt invitati absolut toti cei care au urmarit filmele lui Paul Walker. Actorul american, decedat in urma unui accident auto, a devenit faimos in toata lumea prin seria de filme Fast & Furious, film ce a inspirat pe multi pasionati de masini si motorsport. Sunt asteptate sute de masini de toate felurile, de drift, expo tuning, motorsport, care sa ii aduca un ultim omagiu lui Brian O’Connor, personajul interpretat de Paul Walker. Initiativa acestui eveniment a venit din partea Legal Racing.

Vor avea loc demonstratii de drift, burnout si cerculete in tandem, dar sunt asteptati si cei cu masini de expozitie, tuning, styling, car-audio. Locatia este situata imediat dupa ce treci de podul peste Centura Bucuresti, la stanga, iesire Colentina. Unde se face dupa pod o banda speciala de incadrare la stanga, acolo faci stanga, iar personalul Irbis Guard te va indruma mai departe. Intrarea este libera. Mai multe informatii gasiti pe 4tuning.ro

La final, va invitam sa vizionati un tribut emotionant adus de realizatorii seriei Fast & Furious lui Paul Walker. „Ride or die, remember?”

 

Social

Arhiva stiri