HOROSCOP 4 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Ați putea descoperi cât de dificil le este colegilor să se deschidă spre voi. Un răspuns pe care îl puteți da ca să îi ajutați este să le mai ușurați povara sarcinilor de serviciu ca să le fie mai uşor să gestioneze şi să înveţe cum să îşi organizeze timpul prin exemplul personal.

Taur

Taur – Acest nativ apreciază responsabilităţile pe care le are şi lecţia îi va fi foarte utilă în materie de organizare la locul de muncă. Trăiţi un sentiment de linişte şi stabilitate la nivel emoțional astăzi. Vizita unor prieteni cu poveştile lor de dragostea sau cu rupturile prin care trec fac să petreceţi o seară cu amintiri şi să plănuiţi viitorul.

Gemeni

Gemeni – Trebuie să dobândiţi câteva instrumente extrem de valoroase pentru a dezvolta mai armonios şi mai bine relaţiile de serviciu. Amintiţi-vă că frustrările pot apărea din când în când şi că acestea sunt oportunităţi de a vă folosi abilităţile în depăşirea dificultăţilor.

Rac

Rac – Stabilitatea profesională satisface o nevoie emoţională profundă. Scoateţi o mulţime de poze din album! Lăsaţi intuiţia să vă ghideze şi veţi rămâne suprinşi cât de deosebită vi se va părea viaţa! Este momentul pentru a obţine această poziţie înainte ca cei din conducere să ia alte măsuri. 

Leu

Leu – Lucrurile pe care le doriţi, vocaţia voastră, calea pe care doriţi să o urmaţi, toate depind numai de ambiţia voastră şi de eforturile pe care le veţi depune pentru a face aceste lucruri. Având o puternică susţinere astrală vă aflaţi în poziţia de a vă folosi aceste atuuri ca să promovaţi.

Fecioara

Fecioară – Astăzi veţi adăuga dorinţelor voastre tot ceea ce ar putea valoriza cu adevărat nevoile voastre interioare şi de a le face cele mai importante momente ale zilei. 

Balanta

Balanţă – S-ar putea să fiţi tentaţi să risipiţi banii petrecându-vă timpul liber în locuri cam scumpe pentru buzunarele voastre. Nu uitaţi că mai aveţi de plătit şi facturi ca să nu mai spun că vine scadenţa la ratele de la bancă. Bucuraţi-vă de viaţă, dar fiţi realişti în acelaşi timp.

Scorpion

Scorpion – Atenţie la chestiunile referitoare la obiectivele pe care le aveţi de atins, deoarece acţiunile voastre sunt benefice şi este păcat să le călcaţi în picioare. Schimburile intelectuale depind de cât de convingători sunteţi.

Sagetator

Săgetător – Instinctiv, în acest moment, nu doriţi decât să finalizaţi sarcinile pe care le aveţi în cârca. Cum mintea vă este clară, ştiţi să vorbiţi şi să puneţi problema, daţi dovadă de isteţime şi convingeţi prin ideile care le aveţi. Un şef vă poate ajuta, chiar dacă percepeţi acest ajutor ca fiind critic. 

Capricorn

Capricorn – Punctul de vedere diferit faţă de cel al partenerului de viaţă vă va duce cu mintea la tot felul de lucruri care nu au legătură directă cu relaţia voastră. Aveţi un sentiment de sprijin în ceea ce încercaţi să realizaţi. Oportunităţile de afaceri sunt un adevărat război de ţesut astăzi, nu trebuie decât să urmaţi urzeala. 

Varsator

Vărsător – Este posibil să doriţi să reorganizaţi anumite modalităţi de lucru şi să deveniţi mai conservatori în tranzacţiile şi afacerile în care sunteţi implicaţi. Senzualitatea, puterea şi banii sunt afrodisiace, chiar foarte convingatoare.

Pesti

Peşti – Romantismul ar fi un pas semnificativ pentru voi astăzi sau vă aduce cel puţin un anumit tip de eliberare emoţională. Puteţi să vă puneţi în evidenţă sentimentele şi libertatea de acţiune. De asemenea, este posibil să doriţi doar să ieşiţi ca să faceţi o plimbare sau o serie de exerciţii fizice uşoare.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri