Gandeste ca un Milionar!, cu David CULBERTSON, Liviu Pasat si Calin Donca

Pe tema prosperitatii s-au scris multe… Cartile ne spun ca totul se naste in mintea noastra. Felul cum gandim, conditionarile din copilarie, experientele personale, lucrurile pe care le-am invatat de la cei din jur, toate astea au puterea sa atraga sau sa indeparteze prosperitatea…

Nu de mult am avut sansa sa-l intalnesc pe David CULBERTSON, omul care POATE SA-TI SCHIMBE EXISTENTA, care stie mai bine decat oricine ca BOGATIA SI PROSPERITATEA SE CLADESC DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR…

Dupa seminarul de super succes din septembrie – David revine la cerere intr-un eveniment de exceptie:  Gandeste ca un Milionar!

David CULBERTSON

David CULBERTSON

La numai 28 de ani, David este multimilionar si antreprenor in serie si are afaceri in Spania, Irlanda, China si UK. Proprietatea in care locuieste in Marbella nu tradeaza POVESTEA DE SUCCES SOCANTA a lui David, desprinsa parca dintr-un scenariu de film… A copilarit intr-un cartier rau famat din Irlanda de Nord, printre traficanti de droguri si gasti rivale. La fiecare cateva luni el si mama sa ajungeau pe drumuri pentru ca nu-si puteau plati chiria. In adolescenta, in jurul lui David nu mai ramasese aproape nimeni. Majoritatea apropiatilor lui cazusera deja victime drogurilor si luptelor de strada, ori ajunsesera sa infunde inchisorile.

De la 17 ani, in viata lui David s-a nascut DEPENDENTA DE DEZVOLTARE PERSONALA. De atunci a studiat peste 4.000 de carti de specialitate si, asa cum el insusi marturiseste, devoreaza de-a dreptul tot ceea ce s-a scris vreodata legat de marketing si vanzari. A lucrat pentru organizatia „Rich Dad” a lui Robert Kiyosaki si a obtinut rezultate remarcabile, lucru care a atras atentia mai marilor companiei, iar asta l-a propulsat cu viteza luminii. Ajuns dincolo de ocean pentru a se initia in NLP, David a cunoscut ascensiunea aproape peste noapte. Multe dintre marile staruri din industria cinematografica si din lumea modei au devenit clienti fideli ai sesiunilor sale de coaching, iar in scurt timp David se numara printre milionarii de la Hollywood.

Dar asta n-a fost sa dureze foarte mult. Convingerile limitative, blocajele si conditionarile de tot felul si-au spus cuvantul, iar David a intrat pe o panta abrupta care l-a aruncat, mai repede decat s-ar fi asteptat, inapoi in strada. Din resedinta de 18 milioane de dolari din Malibu, David s-a mutat intr-o baraca dezafectata a Garzii de Coasta Irlandeze unde a stat mai bine de 9 luni de zile. Isi aminteste si-acum gerul cumplit de peste noapte care-l facea sa doarma imbracat in costumul de schi. Experienta asta i-a permis lui David sa-si invete lectiile si sa inteleaga ce avea de facut pentru a se intoarce acolo unde-i era locul, intre multimilionari. In mai putin de 4ani a cumparat 4 business-uri in 4 tari diferite, de fiecare data fara sa puna la bataie nici macar un cent din banii personali.

David CULBERTSON

David CULBERTSON

A investit insa, de-a lungul timpului, mai bine de 300.000 de euro pentru dezvoltarea sa personala, in seminarii cu nume sonore din domeniu, cum ar fi Tony Robbins, Brian Tracy, Bob Proctor, Topher Morrison, Robert Dilts, Randy Gage si multi altii.

Probabil te-intrebi deja cat costa participarea la un astfel de seminar… Iti imaginezi ca in mod normal ar fi vorba de cateva sute de euro, nu-i asa?

Si totusi, in mod cu totul special, cu acordul lui David si prin eforturile echipei Trezeste Banii si a lui Calin Donca, vei primi valoare in conditii speciale, aproape gratis!

 

MottoProsperitatea, ca toate formele de succes, se naste mai intai in minte. !” Randy Gage

 

Un eveniment UNIC in Romania!!!

Detalii pentru inscrieri si plata: >>  AICI

Cand va avea loc si unde?

BUCURESTI, Crystal Palace Balroom,  Str Calea Rahovei 198A

7 decembrie 2013 (sambata)

Durata: 10:00 – 18:00

Program eveniment: 

10:00 – 12:00 –  BANII si GESTIONAREA EMOTIILOR – Liviu Pasat
12:00 – 14:00 –  CUM sa CONSTRUIESTI AFACERI MARI cu BANI PUTINI – Calin Donca
15:30 – 17:30 –  SHOW ME THE MONEY! – DAVID CULBERTSON

Cine sunt speakerii din deschidere:

Liviu PASAT  – antreprenor si trainer,  cu mii de ore livrate in fata a peste 20.000 de participanti din toata tara, are doua business-uri, e unul din initiatorii proiectului Trezeste Banii din Viata Ta! si al unei platforme de dezvoltare personala pornita de la zero.

Calin DONCA –  la doar 29 de ani, are deja 10 ani de activitate in business, detine 5 afaceri de succes in Romania pe domenii total diferite, este actionar al unui grup international prezent in 4 tari, trainer si speaker in dezvoltare personala, business, nutritie si relaltii interumane.

David CULBERTSON gandeste ca un milionar

David CULBERTSON

Ce vei afla de la David?

  • Cum sa-ti protejezi mintea de programele mentale care atrag saracia si lipsurile;
  • De ce unii oameni fac bani si din piatra seaca, iar altora le scapa printre degete oricat s-ar stradui si cum sa treci de partea castigatorilor;
  • Secretele care te ajuta sa intalnesti oameni Bogati si Celebri, care sa iti inlesneasca drumul spre Prosperitate;
  • Care sunt „regulile ascunse” ale Jocului, la care are acces doar o persoana dintr-o mie;
  • De ce Jocul ii tine pe cei multi in saracie si cum sa intorci jocul in favoarea ta;
  • Cum sa te reorientezi de la lipsuri si saracie catre abundenta si prosperitate;
  • De ce e cat se poate de moral sa devii Bogat si cat se poate de gresit sa ramai Sarac;

Cine cunoaste mai bine drumul de la zero catre prosperitate, daca nu un om care l-a parcurs nu o data, ci de doua ori si asta inainte de 28 de ani? 

Mai puteti citi pe TimeTV.ro si:

Liviu Pasat: Sunt importanti banii? Stiti de ce?

Un minut cu John Maxwell. Personal development, EXPUNERE

Dependenţele: Ce sunt ele și cum pot fi controlate. Tu de ce ești dependent?

O metoda simpla sa-ti pastrezi LINISTEA – Dezvoltare Personala

Social

Arhiva stiri