HOROSCOP 3 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Ştiţi foarte bine că lipsa de valori vă poate lăsa pe dinafară. Cu toate acestea vă doriţi un partener să vă fie egal, să aibă propriile concepţii despre viaţă şi o personalitate pe măsură, suficiente ca să faceţi din familia voastră acel cuibuşor cald după care tânjiţi.

Taur

Taur – Indiferent de locul unde discutaţi sau de momentul ales pentru aceasta, este bine că vă puteţi deschide sufletul. Faptul că un telefon, mai spre seară aduce vestea unei promovări vă înseninează, la propriu, seara.

Gemeni

Gemeni – Creşte vulnerabilitatea la schimbările de dispoziţie interioară şi creşte sensibilitatea la stimulii exteriori care au darul de vă irita. Ideea de a vă reapuca de scris şi de a finaliza cartea la care lucraţi de ceva vreme este cel mai bun lucru pe care îl puteţi face astăzi.

Rac

Rac – Vă treziţi cu noaptea în cap, fie să strângeţi informaţii noi pentru ceea ce vreţi să faceţi, fie să regândiţi planul de acţiune, asta ca să nu regretaţi mai târziu că nu aţi făcut-o din prea multă comoditate. Este bine că aveţi încredere în propriile forţe.

Leu

Leu – Deşi bine intenţionaţi, intenţiile voastre sunt prost înţelese de cei din jur. Aveţi grijă că s-ar putea ca ceea ce începe ca un gest din inimă să se încheie cu regrete şi resentimente. Vedeţi cui daţi bani împrumut că s-ar putea să nu-i mai vedeţi.

Fecioara

Fecioară – Viaţa îşi are propria dimensiune cu condiţia să îi apreciați această calitate. Ea nu se grăbeşte aşa cum facem noi de cele mai multe ori, nu impune rezultate imediate aşa cum am dori, ci dimpotrivă impune răbdare. Atâta timp cât ştiţi să vă planificaţi viitorul, puteţi spune că sunteţi realişti.

Balanta

Balanţă – Pentru a evolua şi a progresa este nevoie să ieşiţi din zona voastră de comfort, lucru care vă cam destabilizează. Totuşi sunteţi deschişi la schimbare. Gândiţi-vă că aţi putea primi veşti despre un alt loc de muncă, spre seară.

Scorpion

Scorpion – Astăzi este o zi ideală pentru a vă gândi la achiziţiile pe care vreţi să le faceţi şi cum să vă drămuiţi banii pe care îi aveţi la dispoziţie. Spre seară constataţi cu satisfacţie că de fapt se poate vorbi despre o îmbunătăţire semnificativă a finanţelor voastre, aşa că veţi sărbători pe măsură.

Sagetator

Săgetător – Manifestaţi un interes mai mare ca de obicei pentru socializare, un interes crescut, în mod special, pentru artă, la un nivel mai elevat, mai intelectualizat. Mintea voastră scormoneşte după opţiuni, dar nu prea aveţi din ce alege aşa că bucuraţi-vă sufletul şi inima cu lucruri frumoase.

Capricorn

Capricorn – Doar neutralitatea poate face diferenţa între ceea ce simţiţi cu adevărat pentru cineva şi ceea ce şi-ar dori celălalt să simţiţi. Păstrând distanţa vă păstraţi şi obiectivitatea. A susţine pe cineva nu înseamnă musai să fi de acord cu prostiile pe care le face.

Varsator

Vărsător – Vă simţiţi foarte bine în locul în care vă aflaţi, confortabil cu voi înşivă, dar şi cu ceilalţi, aşa cum nu v-aţi mai simţit de foarte multă vreme. Dar nu toată lumea ştie ce anume vă pasionează sau vreţi să faceţi şi iau detaşarea voastră drept stare de bine, în schimb mintea voastră plănuieşte, plănuieşte.

Pesti

Peşti – O dată ce vă stabiliţi targeturile şi selectaţi argumentele pro şi contra, vă va fi mai uşor să elaboraţi o soluţie potrivită care să mulţumească pe toată lumea. Dacă vreţi să vă atingeţi scopul veţi găsiţi o cale, e drept, dură, de a depăşi obstacolele şi dificultăţile.

Social

Arhiva stiri