HOROSCOP: Ce cadou să îi cumperi de Moş Nicolae în funcţie de zodie

HOROSCOP. Iată ce cadou ar vrea să primească iubitul tău de Moș Nicolae, în funcție de zodia sa.

HOROSCOP-Ce-cadou-sa-ii-cumperi-de-Mos-Nicolae-in-functie-de-zodie

depici.ro

Săgetător

Dacă ai suficienţi bani economisiţi pentru iubitul tău, atunci nu ezita să îl înscri la un curs de echitaţie sau prăgăteşte-i un salt cu parapanta, pentru că acesta adoră să fie activ şi să experimenteze cât mai multe lucruri. Dacă bugetul nu îţi permite, atunci optează pentru o carte de gătit sau pentru un joc origami, este pasionat de aceste două activităţi.

Capricorn

Bărbatul din Capricorn adoră să vadă cum cei din jurul lui se gândesc la el, aşa că fie îi iei ceva simbolic, fie ceva util, el oricum se va bucura. Poţi să mergi la sigur dacă îi alegi un aparat de sport pe care să îl utilizeze în voie acasă, pentru că acesta adoră conforul şi este preocupat de aspectul lui fizic. O să rămână impresionat şi dacă îi pregăteşti o cină romantică numai pentru voi doi.

Citește și Horoscop luna DECEMBRIE. Vezi cum stai cu dragostea, sănătatea și banii

Vărsător

Nativul din Vărsător adoră inovaţia, aşa că un gadget nou ar fi alegerea perfectă. Dacă nu ai suficiente economii pentru un astfel de cadou, atunci poţi opta pentru bilete la teatru sau la film, va fi extrem de încântat. Faptul că îi găseşti astfel de preocupări culturale, pe care şi tu le adori, va face ca acest cadou să fie şi mai preţios.

Peşti

Iubitul tău din această zodie adoră animalele, aşa că dacă ştii că nu are un căţeluş, nu ezita să îl surprinzi cu unul. Dacă îţi displace ideea de a mai avea un membru în familie, poţi opta pentru accesorii bărbăteşti, cum ar o cravată, un fular sau o curea, toate potrivindu-se stilului lui vestimentar.

Berbec

Berbecii adoră surprizele, dar sunt şi mai fericiţi atunci când primesc ceva exact pe gustul lor. Sunt firi foarte active şi sunt pasionaţi de sport, aşa că nu ai da greş dacă i-ai lua un tricou cu echipa favorită sau bilete la un meci important pe care să îl vadă cu prietenii. Dacă ştii că vrea să înceapă ceva, un proiect nou, şi îi lipsesc materialele, ajută-l cu o parte dintre ele.

Taur

Taurii adoră luxul şi confortul, aşa că l-ai suprinde plăcut cu o cină romantică la un restaurant de Sărbători. Îl poţi impresiona şi dacă îi cumperi o piesă vestimentară din ultima colecţie a unui brand pe care îl place. O cămasă sofisticată sau un fular de sezon ar fi cadourile perfecte pentru acest nativ.

Citește mai mult pe eva.ro

Citește pe Time TV și HOROSCOP ZILNIC

Social

Arhiva stiri