Mesajul oficial postat pe paginile de Facebook si Twitter ale lui Paul Walker, dupa deces

Moartea lui Paul Walker, actor, tata si prieten a indoliat astazi lumea filmului de la Hollywood.

paul-walker

La scurt timp de la aparitia primelor informatii despre decesul acestuia, reactii din toata lumea, atat in mediul virtual, cat si in media au aparut, fosti colegi ai actorului fiind socati de anunt.

Dupa primele zvonuri, pe conturile oficiale de Facebook si Twitter ale actorului, un mesaj oficial al purtatorului de cuvant a fost postat pentru a confirma vestea trista:

„Cu mult regret in suflet, trebuie sa va confirmam faptul ca Paul Walker a murit astazi intr-un accident tragic de masina. Acesta era pasager in masina unui prieten, in urma accidentului amandoi pierzandu-si vietile. Suntem socati si intristati de aceasta informatie. Va multumim ca rugaciunile voastre sunt alaturi de familie si apropiati.” – Echipa Paul Walker.

Postul de pe Facebook a strans peste 1.130.000 de like-uri si 440.000 de share-uri, dar si 351.000 de retweeturi pe Twitter.

paul-walker

Ultimul mesaj postat de actor pe retelele de socializare a fost pe 30 noiembrie, unde ii intreba pe fanii „Fast & Furious” daca sunt pregatiti de un nou film:

paul-walker

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri