Decizia studiourilor Universal dupa moartea lui Paul Walker. Se cere oprirea seriei Fast & Furious

Reprezentanti si producatori ai studiourilor Universal s-au reunit duminica seara pentru a discuta soarta francizei Fast & Furious dupa moartea starului Paul Walker, relateaza Hollywood Reporter.

paul-walker

Potrivit informatiilor obtinute de Hollywood Reporter, cel de-al 7-lea film din seria Fast & Furious, in care isi va face debutul si Jason Statham va suferi intarzieri, insa nu va fi abandonat.

Filmarile de la Fast & Furious 7, programat sa ajunga in cinematografe pe 13 iulie, 2014,  incepusera deja sub comanda regizorului James Wan, insa fusesera amanate pentru perioada Zilei Recunostintei.

Duminica, echipa trebuia sa se reuneasca in Atlanta, insa moartea fulgeratoare a actorului, in varsta de 40 de ani, va mai amana cu cateva zile reluarea filmarilor.

Hollywood Reporter noteaza ca filmul ar putea avea de suferit tinand cont de faptul ca accidentul in care a murit Walker este similar cu cele descrise in franciza.

De asemenea, este important de vazut cum vor schimba scenaristii povestea si daca vor integra moartea lui Brian O’Conner, personajul jucat de Paul Walker.

O alta varianta este pastrarea personajului sub interpretarea unui alt actor. Acest lucru este insa mai greu de realizat, deoarece o buna parte din Fast & Furious 7 s-a filmat deja cu Paul Walker iar asta ar insemna ca producatorii sa renunte complet la materialul turnat pana acum.

„Toti cei de la Universal suntem devastati. Paul a fost timp de 14 ani un membru iubit al acestei familii, pierderea sa este devastatoare pentru noi si pentru numerosii fani” a declarat un purtator de cuvant de la Universal.

O situatie asemanatoare s-a petrecut in 2008 la moartea lui Heath Ledger in timpul filmarilor de la The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Atunci regizorul Terry Gilliam a luat decizia, dupa suspendarea temporara a filmarilor, sa continue pelicula cu Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell, toti jucand rolul lui Heath Ledger.

Pe retelele de socializare, fanii francizei, care a facut incasari mondiale de 2,3 miliarde de dolari (sursa: www.boxofficemojo.com), fac deja campanii in care roaga studiourile Universal sa renunte la seria cinematografica.

Din respect pentru Paul Walker franciza trebuie oprita. Paul e „Fast” si Vin Diesel e „Furious” . Pentru ca „Fast” a murit, franciza nu-si mai are rostul” au comentat fanii.

Sursa: Hollywoodreporter.com

Social

Arhiva stiri