HOROSCOP 2 decembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Faceţi ce faceţi şi vă terminaţi treaba. Astăzi vă călăuzeşte principiul nu lăsa pe mâine ce poţi face azi. După prânz vă repliaţi în familie şi nu vă mai interesează nimic. Relaţiile cu familia sunt parcă mai încărcate emoţional în seara aceasta.

Taur

Taur – Aţi înţeles perfect ce este de făcut şi ce alegeri trebuie să faceţi. Este posibil să aveţi probleme cu timpul, dar trebuie să vă creaţi un spaţiu şi pentru a face mişcare. Uite, mersul pe jos până la mall şi înapoi poate fi asimilată jumătăţii de oră de exerciţiu fizic.

Gemeni

Gemeni – Aveţi multe pe cap şi în cap, însă nu trebuie decât să stabiliţi o ordine a priorităţilor pentru ca lucrurile să meargă de la sine. Pentru voi însă, a planifica este sinonim cu încarcerarea. Metabolismul vostru intelectual este altfel decât al celorlalţi.

Rac

Rac – Responsabilitatea este cea care vă ghidează şi se va dovedi un succes neaşteptat, semn că intuiţia voastră funcţionează la parametri înalţi. Veţi decide să schimbaţi mai multe aspecte ale relaţiilor de serviciu. Constataţi că situaţia voastră financiară s-a îmbunătăţit.

Leu

Leu – Sunteţi deschişi spre progres, iată măcar un motiv pentru care indiferent ce zic alţii, cariera voastră poate intra pe un trend ascendent. După-amiaza rezolvaţi şi problemele de familie aşa că seara o puteţi pierde hoinărind prin mall.

Fecioara

Fecioară – Pentru voi începe un nou ciclu, ceva mai mult decât interesul pentru relaţiile de fiecare zi, o conexiune între toate domeniile vieţii care duce cunoaşterea pe o altă treaptă spirituală. Pregătiţi-vă pentru noi oportunităţi extraordinare în această iarnă.

Balanta

Balanţă – Sunteţi sentimentali astăzi şi acordaţi o mare atenţie celuilalt, nevoilor lui, dorinţelor sale pentru a ştii cât mai bine cum să vă abordaţi prietenii. Posibil să luaţi parte la o aniversare şi veţi retrăi câteva momente plăcute din viaţa voastră.

Scorpion

Scorpion – La birou sau oriunde aţi lucru cineva este cu ochii pe voi, pentru a vedea cum vă veţi rezolva problemele. Poate a sosit momentul să faceţi un bilanţ profesional. Musafirii şi prietenii sunt punctul care vă va focaliza atenţia spre seară.

Sagetator

Săgetător – Astăzi aţi vrea să instituiţi un alt tip de relaţii la birou. Din păcate nu prea aveţi cu cine, aşa că mai bine pregătiţi-vă sufletul pentru sărbătoarea la care trebuie să mergeţi.

Capricorn

Capricorn – Puneţi suflet în tot ceea ce faceţi, ca să nu amintesc de pasiunea cu care vă implicaţi. Seara, aţi putea lua parte la şedinţa Asociaţiei de Locatari şi veniţi cu idei despre cum să vă îmbunătăţiţi mediul în care trăiţi.

Varsator

Vărsător – Acum aveţi posibilitatea să distingeţi între realitatea faptelor şi implicaţiilor acestora şi superficialitatea cu care le-aţi tratat până acum. Interesul vostru pare legat astăzi mai mult de artă, de relaţiile cu frumosul în cel mai adevărat şi profund sens al cuvântului, ceea ce face extrem de bine sufletului vostru.

Pesti

Peşti – Şi astăzi sunteţi în exerciţiul funcţiunii, cel puţin până în preajma prânzului, iar disciplina cu care vă ocupaţi de orice vă consolidează cariera şi reputaţia. Sunteţi dispuşi să învăţaţi şi să îi învăţaţi pe ceilalţi, mai ales că sunteţi extraordinar de originali.

Social

Arhiva stiri