Horoscop luna DECEMBRIE. Vezi cum stai cu dragostea, sănătatea și banii

HOROSCOP – Citește pe TimeTV ce au prezis astrele pentru zodia ta în luna decembrie.

Horoscop-luna-decembrie

Berbec

Berbec. Va fi o lună benefică pentru nativii acestui semn zodiacal care, acolo unde este cazul, vor găsi nu doar dragostea adevărată, ci vor înregistra progrese în afaceri și în profesie. Când vine vorba despre iubire şi romantism sunt primii, ca de obicei. Interesant este că vor şti de data aceasta să-şi şi atingă obiectivele pe care şi le propun. Mă refer la cuceriri, bineînţeles. Se vor simţi excelent cu familia și prietenii, ocazii fericite mai ales pentru copii, deoarece au ocazia să petreacă timpul alături de părinţii lor. Dinamica profesională arată semnarea unui contract important, finalizarea unor proiecte de anvergură personală sau colectivă în care au fost implicaţi, iar relaţiile cu partenerii de afaceri şi cu colegii de muncă vor fi extraordinare. Veniturile și finanțele lor va fi excelente. Poate de aceea, brusc, aşa cum le place lor să facă, vor organiza un sejour sui generis, numai pentru prieteni, dar şi pentru că simt nevoia să se elibereze de stres. Sănătate ar putea ridică unele probleme aşa că pentru a depăşi stresul şi oboseala cel mai bun lucru este să apeleze la o dietă sănătoasă şi la mişcare.

Taur

Taur. Şi pentru nativii Taur, luna decembrie se arată generoasă. Aveţi cotrolul propriilor finanţe, sănătatea este excelentă, iar familia și partenerul vă oferă un sprijin substanţial în tot ceea ce faceți. Se vor bucura de relația bună pe care o au cu partenerul/a sau soțul/a. Înțelegerea și maturitatea vor ajuta la sudarea aceastei legături. Relatiile cu familia și cu prietenii este excelentă. Ar putea merge la drum lung, într-un loc îndepărtat, ca pelerin, în scop religios sau spiritual. De asemenea, să se aştepte la progres în carieră și afaceri, este de așteptat chiar o promovare sau deschiderea propriei afaceri, opotunităţi însoţite de un bonus salarial, schimbarea locului de muncă sau mai multe responsabilități profesionale, toate acestea sunt posibile. În ce priveşte banii, vor fi venituri suficiente, ba chiar câştiguri excelente. Totuşi, chiar dacă este Luna Cadourilor să încerce să nu sară pârleazul. Este o perioadă bună pentru a pune deoparte niște bani albi pentru zile negre. Sănătatea este şi ea bună. Poate oasele şi articulaţiile să le dea bătăi de cap la schimbara vremii.

Gemeni

Gemeni. Pentru aceşti nativi, luna decembrie este o lună numai bună pentru socializare și pentru distracţie. Cu toate acestea le-aş sugera să-şi ţină sub control cheltuielile şi sănătatea. Să se aştepte să petreacă o lună superbă alături de iubit/ă, soţ/ie. Dragostea şi romantismul îi va ţine mai aproape de casă. Vor realiza că adevărata lor dragoste era în fața lor, dar niciodată nu şi-au dat seama de asta. Vor merge într-o vacanţă exotică cu soțul sau cu partenerul. Să se aştepte la momente de reală plăcere. Vor socializa din plin pentru că vor avea numeroase ocazii să o facă atât în familie, cât şi în afara ei. Mai mult, vor sări în ajutorul cuiva care are nevoie de sprijin. Vor fi oportunități excelente legate de locul de muncă. Salariul le va crește ca urmare a implicării lor directe, ceea ce le va ridica mingea la fileu și astfel că promovarea şi noi sarcini vor bate la uşă. Starea de bine se va reflecta la nivelul câştigurilor. Totuşi le sugerez să fie atenţi ce achiziţii fac, nu cumva să fie vreun chilipir care să le creeze probleme. Din punct de vedere al sănătății nu stau prost, dar nu le-ar strica o vizită la sălile de sport pentru a pune sângele în mişcare.

Rac

Rac. Pentru nativii Rac, luna decembrie este o lună de muncă şi rezultate pe măsură, chiar dacă la locul de muncă este agitaţie, chiar dacă fac ore suplimentare ca să finalizeze proiectele, chiar dacă trebuie să muncească şi în locul altora. Să se aştepte să întâlnească dragostea în împrejurările cele mai neașteptate. Relațiile și prieteniile vor fi inițiate de către alte persoane, dar ce este mai important, să se bucure de starea de îndrăgostiţi. Neînțelegerile cu unii dintre membrii familiei trebuie clarificate acum. Sunt capabili să-i pună pe gânduri pe cei dragi prin atitudinea lor. În carieră şi ei vor sesiza progrese, dar numai prin muncă şi efort vor putea să păstreze relaţiile cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Previziunile financiare pentru nativii Rac aruncă o lumină caldă, de speranţă asupra portofelului şi normal, a numerarului de acolo. Este luna de sfârşit de an în care vor trebui să facă şi câteva deplasări în interes de afaceri şi le sugerez să o facă! Ceva mai multă atenţie la sănătate, să nu ţină diete după ureche.

Leu

Leu. Decembrie le aduce acestor nativi schimbări la toate nivelurile. Dragostea sporeşte, relațiile conjugale merg. Cuplurile căsătorite vor fi fericite în sensul că toate neînțelegerile de până acum se vor rezolva în această lună. Un pic de pasiune poate condimenta o relaţie mai veche. Familia și copiii le vor testa răbdarea. Cineva ar putea avea nevoie de ajutorul lor financiar. Din punct de vedere al carierei, vor marca progrese şi pot debuta noi afaceri sau noi asocieri. Ar putea primi oferte importante, vor semna şi vor socializa cu oamenii potriviţi. Ar putea intra în politică. Banii vor veni de la surse neașteptate, din vânzarea unor bunuri sau acțiuni, dar în acelaşi timp ar putea să plece în călătoria mult visată sau într-o vacanţă cu familia. Călătoriile le sunt propice nativilor Leu în această perioadă. În ceea ce privește sănătatea, să fie atenţi la răceli, dar şi la alimentaţie. În preajma Sărbătorilor de Iarnă au tendința de a scapă frâiele la mâncare şi ar putea să se confrunte, mai ales, cu probleme biliare.

Fecioara

Fecioară. Iubirea, banii şi cariera acestor nativi se vor afla pe primul loc şi în luna decembrie. Dacă sunt mulţumiţi şi treburile lor se vor desfăşura într-o topică lină, adecvată unui sfârşit de an. Vor observa schimbări pozitive în familie. Abilitatea lor de a ierta și a uita poate pune capăt unor îndoileli care îi macină de foarte multă vreme. Adulții să plece urechea la ce spun copiii lor atunci când încearcă să îi ajute să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă. Pentru tineri, dragostea va fi ca un far călăuzitor. Cu toate acestea ar putea să se confrunte cu unele obstacole în relaţie, aşa că să fie atenţi şi să facă un efort suplimentar pentru a le depăşi. Ar putea încheia anul cu o vacanţă exotică. Schimbarea locului de muncă ar putea fi un factor prioritar atunci când decid că trebuie să se reorienteze profesional si sa câştige mai bine. Destinul va juca un rol important în toate deciziile pe care le vor lua legat de carieră și de afaceri. Vor primi un ajutor neașteptat atunci când va veni vorba despre finanțe. Aşa cum le stă în fire, nu se vor deda la speculații sau la modalităţi obscure de îmbogaţire rapidă. Starea de sănătate a nativilor Fecioară va fi bună cu condiția să nu renunțe la regimul de exerciţii fizice regulate pe care şi l-au impus.

Balanta

Balanţa. Nativii Balanţă s-ar putea confrunta cu o lună cam dificilă la acest sfârşit de an. Vor trăi acut senzaţia că totul este împotriva lor, că nimic nu se mai aşează, nimic nu se mai întâmplă aşa cum se întâmpla şi se aşeza cândva. Nu trebuie să cedeze, ci să continue să muncească, cu răbdare şi cu efort, şi vor fi recompensaţi pe măsură, fie că este vorba despre dragoste, serviciu sau despre propria sănătate. Răbdarea este cheia succesului în cazul lor. Ei trebuie, din nou, să înveţe să aprindă dragostea de viață. Dacă vor reuşi să facă asta, pasiunea va reveni, iar sufletele lor se vor simţi mângâiate. Timpul va fi de partea lor tutuşi, luna aceasta chiar dacă uneori familia s-ar putea plânge că este neglijată. O scurtă vacanţă alături de familie şi de prieteni la acest sfârşit de an va fi foarte bine venită. Profesional vor avea ceva bătaie de cap, fie cu şefii, fie cu colegii sau partenerii de afaceri. Eforturile lor nu vor trece neobservate. Trebuie doar să aibă răbdare. Să se aştepte la un deficit financiar spre sfârșitul lunii. Ar fi bine să se restrângă cu cheltuielile doar la strictul necesar şi vor depăşi această problemă spinoasă. Echilibru spiritual este necesar în toate asocierile lor. Trebuie să aibă grijă, în special la sănătatea mintală, să evite stresul și răcelile, dar mai ales să aibă un program de somn cu ore fixe. Terapiile alternative și timpul cu prietenii îi pot ajuta să se relaxeze. Bine ar fi însă să nu ignore programul de zi cu zi, deoarece acest lucru le poate afecta sănătatea mai mult decât ar crede.

Scorpion

Scorpion. Nativii Scorpion ar trebui să se bucure de succes dacă nu s-ar grăbi să ia o serie de decizii care le-ar putea afecta imaginea o bună perioadă de timp. Cei singuri ar putea întâlni pe cineva special, dar vor acţiona cu prudenţă, încet şi tatonând aşa cum fac când este vorba despre noi relații și prietenii. Comunicarea emoţională şi afectivă sunt mai importante pentru ei decât orice altă formă de apropiere. Pentru cei căsătoriţi, relaţiile de familie se anunţă destul de tensionate. Să se pregătească pentru unele certuri şi neînţelegeri. Va trebui să rezolve problemele cu răbdare și diplomație. Ar fi bine să evite călătoriile pe distanțe lungi în această lună. De asemenea, vor lua decizii importante în ceea ce privește profesia sau afacerile. Foarte important este să nu îşi neglijeze cariera întârziind realizarea sarcinilor pe care le au. La capitolul bani stau foarte bine. Banii albi pentru zile negre pe care i-au strâns cei care au fost prevăzători, îi vor ajuta acum. În ceea ce priveşte sănătatea, trebuie să ia măsuri pentru a evita complicaţiile. Să-şi respecte orele de somn, programul de odihnă, să mediteze cum le place în tăcere şi să nu le pese de ce spun ceilalți despre ei.

Sagetator

Săgetător. Luna decembrie pentru nativii Săgetător înseamnă planificare. Fie ca este vorba despre viaţa personală, fie de cea profesională, acești nativi trebuie să se pregătească să ia decizii înţelepte. Să nu-şi piardă speranţa pentru că totul se va rezolva până la urma aşa cum speră ei. Aspectul afectiv si componenta sa de bază romantismul se vor îmbunătăţi pentru cuplurile şi relaţiile serioase. Au nevoie de ceva mai mult efort pentru a-şi atrage un partener în cazul că nu au unul. Pentru alţii este vorba despre o perioadă de anduranţă. Va trebui să se confrunte cu unele vești proaste cu privire la moartea cuiva din familie, referitoare la o moştenire sau o proprietate ori poate e vorba despre sănătatea copiilor. Recunoaşterea profesională se va face simţită cu condiţia ca acești nativi să fie cât se poate de organizaţi şi de riguroşi în tot ceea ce fac. Bat la uşă noi asocieri, proiecte noi, promovări, responsabilități sporite de locuri de muncă, toate pot apărea în orice clipă, în decembrie. În ceea ce privește banii, ar fi bine să îi gestioneze cu atenţie. Acest lucru îi va ajuta în viitor, mai ales că ei sunt tipul de oameni care pun bani deoparte pentru educația copiilor. Sănătatea se va îmbunătăți pentru toţi Săgetătorii, nu trebuie decât să fie activi – mers pe jos, înot sau mersul regulat cu bicicleta. S-ar putea înscrie pentru un tratament la un centru de terapii alternative – spa, yoga, meditaţie, autocunoaştere.

Capricorn

Capricorn. O lună plină de schimbări, cam asta se anunţă pentru nativii Capricorn. Dacă au nevoie de ajutor, colegii, familia şi prietenii le vor fi alături. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi în decembrie. Unii Capricorni se pregătesc de nuntă, cuplurile în care există înţelegere vor fi binecuvântate cu fericire. Cei care sunt singuri s-ar putea căsători, dar în acelaşi timp, cuplurile, în care s-au epuizat toată căile de reconciliere, s-ar putea despărţi. Posibil, spre sfârşitul lunii să plece în vacanță pentru petrecerea Sărbătorilor de Iarnă. Social, oamenii vor fi atraşi spre aceşti nativi. Vor primi suport de la cei dragi atunci când vine vorba de probleme grave. În schimb, profesional să se aştepte la foarte multe presiuni. Decembrie este o lună bună pentru a finaliza toate sarcinile asumate înainte de a prelua altele noi. Ar putea fi vorba chiar despre un nou loc de muncă. În tot ce vor întreprinde în decembrie este nevoie de echilibru financiar. S-ar putea confrunta cu unele dezamăgiri legate de bănci, împrumuturi și investiții. La capitolul sănătate stau bine, ba chiar s-ar putea gândi să înceapă un program de pierdere a greutăţii. Eu i-aş sfătui să stea cu ochii pe ceea ce mănâncă şi să adere la o dietă sănătoasă.

Varsator

Vărsător. Decembrie ar trebui să fie o lună bună pentru aceşti nativi, cariera cunoaşte un trend ascendent, vor reuşi să echilibreze şi bugetul, iar relaţiile, de la excelent în sus. În ceea ce priveşte iubirea, pare să fie o lună de confuzie şi haos, deoarece compatibilitatea spirituală devine din ce în ce mai importantă pentru ei. Menţinerea unor relaţii cu oameni din diverse medii sociale se va dovedi a fi benefică pentru ei, mai ales, mental. În schimb, vor rezolva unele probleme care ţin de proprietate. Vor avea parte de o excursie palpitantă alături de prieteni. Cariera sau afacerile ar trebui să le meargă bine cu condiţia să nu renunţe în ultimul moment să lupte, mai ales că afacerile vor reveni la linia de plutire. Câștigurile financiare vor crește, în funcţie de tema natală a fiecărui nativ, dar să nu uite nicio clipă să-şi controleze veniturile, altfel se vor confrunta cu probleme dintre cele mai ciudate. Exerciţiile fizice regulate, sunt recomandarea mea dacă doresc să se bucure de sănătate. Aici intră mersul la sală, mersul pe jos, pe bicicletă, orice forma de mişcare ce le poate stimula metabolismul.

Pesti

Peşti. Spiritualitatea este pe primul plan pentru aceşti nativi. Probabil mulţi dintre ei sunt interesaţi de probleme de dezvoltare personală şi de autocunoaştere. Nu stau rău nici la capitolul sănătate, doar că trebuie să depună mai multe eforturi la locul de muncă dacă vor ca banii să li se adune prin portofele. Se vor bucura, în schimb, de o lună plină de evenimente legate de emoţii. Pot întâlni o nouă dragoste. Acest lucru pare să fie legat şi de nevoile sexuale ale acestor nativi. Să încerce să respecte şi plăcerile partenerului, chiar dacă le displace modul în care le-o cere. Un drum într-un loc nou, cu familia și prietenii, pot îmbunătăți percepția lor asupra modului de a privi lumea din jurul lor. Atenţie însă, relațiile cu prietenii și rudele se pot tensiona brusc şi se pot isca neînțelegeri legate de înclinaţia multor Peşti pentru trezirea spirituală. În muncă și în carieră trebuie să depună mai mult efort decât e normal deoarece atât colegii lor, cât şi partenerii de afaceri se confruntă cu întârzieri în realizarea unor proiecte. Din punct de vedere financiar însă va fi o lună destul de grea, dificilă, deoarece trebuie să găsească noi căi care să genereze mai multe venituri. Să se protejeze de frig, să consume ceaiuri fierbinţi, să meargă la sală dacă este nevoie, numai aşa îşi vor menţine sănătatea la cote maxime.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele.

Social

Arhiva stiri