„Gata cu inmormantarile.” Replica „macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din Fast & Furious

O noua coincidenta macabra ii bantuie pe cinefilii care plang moartea actorului Paul Walker.

paul-walker

Cu cateva zile inainte de disparitia cutremuratoare a actorului in varsta de 40 de ani, site-ul americanwww.movies.com a descris o scena suplimentara din filmul „Fast and the Furious 6„.

Scena este inclusa pe varianta de DVD si Blu-Ray a filmului „Fast and the Furious 6„, ce se va lansa in Statele Unite pe 10 decembrie. 

In scena neinclusa de producatori in „Fast and the Furious 6”, prietenii lui Brian O’Conner, jucat de Paul Walker asista la inmormantarea lui Han si Gisele, ucisi la finalul filmului lansat in acest an, relateaza Daily Mail.

Roman, jucat de Tyrese Gibson ii cere lui Walker ca aceasta sa fie ultima inmormantare la care asista: „Promite-mi Brian, gata cu inmormantarile.” Replica lui Brian (Paul Walker) este cea care promite sa le dea fiori fanilor: „Inca una (n.r. inmormantare)„, anunta el.

Site-ul noteaza ca scena face referire la razbunarea grupului pe Ian Shaw – personajul negativ din „Fast and the Furious 7”, interpretat de Jason Statham.

Movies.com mai noteaza ca aceasta scena extinsa va reprezenta inceputul celui de-al 7-lea film din serie. In aceleasi imagini mai este relevata o alta moarte care afecteaza grupul. Nu-i spunem numele, insa se pare ca este vorba despre un politist, imprietenit „recent” cu grupul de „soferi infractori”.

Prin urmare, imaginile promit sa-i emotioneze si mai mult pe fanii francizei, afectati deja de moartea lui Walker.

Paul Walker a murit sambata, dupa ce automobilul Porsche Carrera GT in care Walker se afla ca pasager s-a lovit brutal de un copac si a explodat. Actorul si bunul sau prieten Roger Rodas, care a condus automobilul, au decis sa faca o scurta plimbare, intr-o pauza a unui eveniment de caritate.

„Fast and the Furious 6”, in regia lui Justin Lin, a fost lansat in mai 2012 si a facut incasari mondiale de peste 788 de milioane de dolari, cele mai bune dintre toate filmele lansate de Universal pana acum, in aceasta serie cinematografica.

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri