Paul Walker a murit alaturi de fostul pilot de curse Roger Rodas, care se afla la volanul masinii

S-a aflat identitatea barbatului care a murit in accidentul de masina in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker.

paul walker

Potrivit The Los Angeles Daily News, fostul pilot de curse Roger Rodas se afla in masina cu Paul Walker in momentul accidentului.

Roger Rodas se afla la volanul masinii – un Porsche Carrera GT rosu, atunci cand a pierdut controlul si a intrat intr-un stalp din Valencia, Santa Clarita, California, iar vehiculul a izbucnit in flacari imediat.

In varsta de 38 de ani, Roger Rodas, un entuziast al curselor de masini, pilot, inginer mecanic, dar si om de afaceri, l-a cunoscut pe Paul Walker in 2007, in timpul Pirelli World Challenge.

Potrivit www.examiner.com, Roger Rodasconducea o masina detinuta in trecut de Paul Walker, tot un Porche, in momentul in care s-au cunoscut. Cei doi au pus bazele unei echipe profesioniste de curse – Always Evolving, dar si ale unei organizatii de caritate- Reach Out World Wide.

Inainte de accident, cei doi s-au intors de la un eveniment de binefacere organizat prin intermediul organizatiei lor pentru ajutorarea victimelor Taifunului Haiyan din Filipine. Roger Rodas a lasat in urma o sotie si doi copii.

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri