Paul Walker, intr-un interviu acordat emisiunii ProMotor, in 2011: „Iubesc Porsche”

Paul Walker, recunoscut la nivel mondial pentru rolurile sale din „Furios si iute”, a murit duminica in urma unui accident tragic de masina.

paul-walker

Aflat pe locul din dreapta al unei masini Porsche Carrera GT la volanul careia se afla Roger Rodas, un fost pilot de curse, Paul n-a avut nicio sansa in momenul in care masina s-a izbit violent de un stalp.

Accidentul teribil a scos in fata atat pasiunea actorului pentru masini, dar si dragostea fata de un model anume: Porsche.

Intr-un interviu acordat emisiunii ProMotor, in 2011, la Pikes Peak, Paul Walker marturisea ca Porsche este o marca pe care o iubeste, avand chiar si un model destinat circuitului.

Reporter: Ce faci?
Paul Walker: Bine.
Reporter: Sunt fericita ca te intalnesc. Cum de esti aici?
Paul Walker: M-au rugat sa vin. Am prieteni implicati in eveniment. Am un contract cu Hancook si m-au sunat sa ma invite ca sa conduc safety car-ul. Am zis „DA!”, normal.
Reporter: Deci esti furios si iute…
Paul Walker: Da, exact!
Reporter: Ce masina-ti place?
Paul Walker: Chiar imi place GT2-ul (Porsche). Iubesc Porsche! Sunt insa multe lucruri tari aici. E vorba despre „cine are cel mai bun antidot pentru munte”. Este o cursa foarte stransa. E mult vant, sunt foarte multe lucruri complicate asa ca „Respect!” pentru toti pilotii… Sunt foarte curajosi

paul-walker

Reporter: Tu cu cine tii?
Paul Walker: Eu nu tin cu cineva. Imi plac anumiti oameni din anumite motive. Imi place „Monster” (Tajima, locul I), Super Humble (pickup Ford), cred ca toti avem o simpatie pentru „japoneze”, mai ales dupa ce s-a intamplat. In mod normal tin cu echipele americane, dar de data asta nu ma pot abtine. O sa le fac galerie japonezilor.
Reporter: Stai sa-ti arata o poza cu Duster! Asta e masina noastra.
Paul Walker: Da, e misto, arata foarte bine. Arata ca o masina de WRC. Misto, imi place.
Reporter: Ce masina conduci zi de zi?
Paul Walker: Un GT3 Cup (Porsche) pe circuit. De toata ziua am o camioneta Ford Raptor… o masina tare!
Reporter: Ai un zambet cam larg pe buze…

Sursa:ProTV

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri